Box Score

Gepardy Zory (POL) vs Moscovia (RUS) (Aug 12, 2015)

 
Composite Box Score
 

2015 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Moscovia (RUS) 16 (1-0), Gepardy Zory (POL) 1 (0-1) - Composite Box Score
Aug 12, 2015 at Collecchio (comunale 1)

Gepardy Zory (POL)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KIRSANON 2b/p 
TYMAN p/3b 
KLODA ss 
GRZYWACZELJS c 
ROSOL c 
BRONOWICKA 3b/p 
KORYKORA lf 
MIODEK N 1b 
MIODEK P lf/2b 
SMEDER cf 
SIKORA rf 
Totals   10 

Moscovia (RUS)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ALEKSANDROVA 1b 
CHERNIOGLO ss/p 
LIKHOVSKAYA 3b/ss 
KOZHINA c 
DEEVA lf/3b 
MURAKHOVSKAY rf 
LOMTEVA ph/rf 
OVCHARENKO cf 
BULYCHEVA p/lf 
EGOROVA ph/lf 
STOLBUNETS 2b 
Totals   15  16 

Gepardy Zory (POL)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TYMAN Weronica L,0-1  1.0  13 
BRONOWICKA Kaja   0.0 
KIRSANON Julia   1.0 
 
Moscovia (RUS)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BULYCHEVA Evelina   1.0 
CHERNIOGLO Maria W,1-0  2.0  10 

Umpires - HP: KRISTENSEN Jonas 1B: PELOSI GianPaolo 3B: ZEZLINA Tomo
Start: 9.07 Time: 1.06 Attendance: 30
Weather: Sunny Game notes: Scorers - GASPARINI Paolo, SALETTI Roberto TC - KRATOCHVIL Marcel
BRONOWICKA faced 2 batters in the 2nd.

 
Play-by-Play
 

2015 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Moscovia (RUS) 16 (1-0), Gepardy Zory (POL) 1 (0-1)
Aug 12, 2015 at Collecchio (comunale 1)

Gepardy Zory (POL) starters: 16/2b KIRSANON; 10/p TYMAN; 13/ss KLODA; 20/c GRZYWACZELJS; 17/3b BRONOWICKA; 7/1b MIODEK N; 9/lf MIODEK P; 14/cf SMEDER; 12/rf SIKORA;

Moscovia (RUS) starters: 1/1b ALEKSANDROVA; 12/ss CHERNIOGLO; 6/3b LIKHOVSKAYA; 9/c KOZHINA; 14/lf DEEVA; 4/rf MURAKHOVSKAY; 11/cf OVCHARENKO; 10/p BULYCHEVA; 7/2b STOLBUNETS;

Gepardy Zory (POL) 1st - KIRSANON walked. KIRSANON advanced to second on a wild pitch. TYMAN struck out swinging. KLODA struck out swinging. KIRSANON advanced to third on a wild pitch. GRZYWACZELJS struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Moscovia (RUS) 1st - ALEKSANDROVA reached on catcher's interference, obstruction. ALEKSANDROVA stole second. CHERNIOGLO reached on an error by 1b; ALEKSANDROVA advanced to third. CHERNIOGLO stole second, advanced to third on the error; ALEKSANDROVA scored on a throwing error by c, unearned. LIKHOVSKAYA reached on a muffed throw by 1b, assist by p, RBI; CHERNIOGLO scored, unearned. LIKHOVSKAYA advanced to second on a wild pitch. LIKHOVSKAYA advanced to third on a wild pitch. KOZHINA tripled up the middle, RBI; LIKHOVSKAYA scored, unearned. KOZHINA scored on a wild pitch. DEEVA walked. DEEVA advanced to second on a wild pitch. MURAKHOVSKAY walked. OVCHARENKO grounded out to p, SAC; MURAKHOVSKAY advanced to second; DEEVA advanced to third. BULYCHEVA flied out to 2b. MURAKHOVSKAY advanced to third on a wild pitch; DEEVA scored on a wild pitch, unearned. STOLBUNETS reached on a fielder's choice to catcher, advanced to second on a throwing error by 3b, RBI; MURAKHOVSKAY scored, unearned. ALEKSANDROVA homered to right field, inside the park, 2 RBI, unearned; STOLBUNETS scored, unearned. CHERNIOGLO homered to center field, inside the park, RBI, unearned. LIKHOVSKAYA singled through the right side. KOZHINA flied out to p. 9 runs, 4 hits, 5 errors, 1 LOB.

Gepardy Zory (POL) 2nd - CHERNIOGLO to p. LIKHOVSKAYA to ss. DEEVA to 3b. BULYCHEVA to lf. BRONOWICKA struck out swinging. MIODEK N singled to second base. MIODEK N advanced to second on a wild pitch. MIODEK P walked. MIODEK P advanced to second on a wild pitch; MIODEK N advanced to third on a wild pitch. MIODEK N out at home c to p to 3b to c to p. MIODEK P advanced to third on a wild pitch. SMEDER walked. SMEDER advanced to second on a wild pitch; MIODEK P scored on a wild pitch. SIKORA struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Moscovia (RUS) 2nd - TYMAN to 3b. BRONOWICKA to p. ROSOL to c for GRZYWACZELJS. DEEVA hit by pitch. LOMTEVA pinch hit for MURAKHOVSKAY. DEEVA advanced to second on a wild pitch. DEEVA advanced to third on a wild pitch. LOMTEVA walked; DEEVA scored on a wild pitch. KIRSANON to p. KORYKORA to lf for BRONOWICKA. MIODEK P to 2b. OVCHARENKO struck out swinging; LOMTEVA stole second. EGOROVA pinch hit for BULYCHEVA. EGOROVA reached on a fielder's choice to third base; LOMTEVA advanced to third. EGOROVA advanced to second on a wild pitch; LOMTEVA scored on a wild pitch. EGOROVA stole third. STOLBUNETS walked. STOLBUNETS stole second. ALEKSANDROVA tripled up the middle, 2 RBI; STOLBUNETS scored; EGOROVA scored. CHERNIOGLO flied out to cf. LIKHOVSKAYA doubled to left center, RBI; ALEKSANDROVA scored. KOZHINA walked. DEEVA hit by pitch; KOZHINA advanced to second; LIKHOVSKAYA advanced to third. DEEVA advanced to second on a wild pitch, advanced to third on the error; KOZHINA advanced to third on a wild pitch, scored on a throwing error by c, unearned; LIKHOVSKAYA scored on a wild pitch. LOMTEVA grounded out to 1b unassisted. 7 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Gepardy Zory (POL) 3rd - LOMTEVA to rf. EGOROVA to lf. KIRSANON singled up the middle. TYMAN struck out swinging. KLODA struck out swinging. KIRSANON advanced to second on a wild pitch. ROSOL reached on catcher's interference, obstruction. KIRSANON stole third. KORYKORA struck out looking. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


Moscovia (RUS) 16, Gepardy Zory (POL) 1 (Aug 12, 2015 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Gepardy Zory (POL).. 010  -  1  2  6      (0-1)
Moscovia (RUS)...... 97X  - 16  6  1      (1-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Gepardy Zory (POL) - TYMAN Weronica; BRONOWICKA Kaja(2); KIRSANON Julia(2) and
GRZYWACZELJSKA Emili; ROSOL Maria. Moscovia (RUS) - BULYCHEVA Evelina; CHERNIOGLO Maria(2) and
KOZHINA Milana.
Win-CHERNIOGLO Maria(1-0)  Loss-TYMAN Weronica(0-1)  T-1.06  A-30
HR MOS - ALEKSANDROVA Polina; CHERNIOGLO Maria.
Weather: Sunny
Game notes:
Scorers - GASPARINI Paolo, SALETTI Roberto
TC - KRATOCHVIL Marcel

BRONOWICKA faced 2 batters in the 2nd.
ESF