Box Score

Kalita (RUS) vs Angels (BUL) (Sep 04, 2014)

 
Composite Box Score
 

European Cup Winners Cup Women - 2014
Kalita (RUS) 11 (4-2), Angels (BUL) 4 (2-4) - Composite Box Score
Sep 04, 2014 at CASTIONS DE STRADA (Field 4)

Kalita (RUS)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VEREIKINA,P ss 
KHACHATRYAN, 2b 
MARTIROS.,L 3b 
SHABANOVA,A 1b 
SMETANINA,E 1b 
FIORIO,A c 
CERNECCA,T p 
MARTIROS.,K rf 
KORNIENKO,J rf 
MARTIROS.,M lf 
TELNOVA,I cf 
REMIZOVA,Y cf 
Totals   31  11  14  10  18  11 

Angels (BUL)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DAMYANOVA,E 2b 
BLATSKA,V 1b 
MILENKOVA,Y cf/p 
SOKOLOVA,P c 
NIKOLOVA,D p/cf 
GEORGIEVA,V ss 
LAZAROVA,V lf 
GRAHOVSKA,Y lf 
SUMOVA,A dh 
GRAHOVSKA,K rf 
LEONTIEVA,G 3b 
Totals   25  18  10 

Kalita (RUS)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CERNECCA,Teresa W,2-1  6.0  25  27  10 
 
Angels (BUL)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NIKOLOVA,Dilyana L,0-2  3.0  18  20 
MILENKOVA,Yanita   3.0  13  14 

Umpires - HP: KOVACEVIC Robert 1B: PARRI Massimo 3B: HILTON Megan
Scorekeepers - BURLINI Stefano, MAESTRI Andrea
TC - VALENTINIS Roberto

Start: 12:30 Time: 1:40 Attendance: 27
Weather: Cloudy

 
Play-by-Play
 

European Cup Winners Cup Women - 2014
Kalita (RUS) 11 (4-2), Angels (BUL) 4 (2-4)
Sep 04, 2014 at CASTIONS DE STRADA (Field 4)

Kalita (RUS) starters: 4/ss VEREIKINA,P; 7/2b KHACHATRYAN,; 10/3b MARTIROS.,L; 12/1b SHABANOVA,A; 18/c FIORIO,A; 15/p CERNECCA,T; 6/rf MARTIROS.,K; 1/lf MARTIROS.,M; 3/cf TELNOVA,I;

Angels (BUL) starters: 12/2b DAMYANOVA,E; 1/1b BLATSKA,V; 8/cf MILENKOVA,Y; 7/c SOKOLOVA,P; 17/p NIKOLOVA,D; 22/ss GEORGIEVA,V; 5/lf LAZAROVA,V; 10/dh SUMOVA,A; 16/rf GRAHOVSKA,K; 4/3b LEONTIEVA,G;

Kalita (RUS) 1st - VEREIKINA,P grounded out to 3b. KHACHATRYAN, lined out to 3b. MARTIROS.,L grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Angels (BUL) 1st - DAMYANOVA,E reached on a fielding error by 1b. BLATSKA,V out at first 3b to 2b, SAC; DAMYANOVA,E advanced to second. DAMYANOVA,E advanced to third on a wild pitch. MILENKOVA,Y flied out to cf, SF, RBI; DAMYANOVA,E scored, unearned. SOKOLOVA,P grounded out to p. 1 run, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

Kalita (RUS) 2nd - SHABANOVA,A singled to shortstop. FIORIO,A doubled to left center; SHABANOVA,A advanced to third. CERNECCA,T tripled to left field, 2 RBI; FIORIO,A scored; SHABANOVA,A scored. MARTIROS.,K lined out to 2b. MARTIROS.,M singled to right field, advanced to second on a fielding error by rf, RBI; CERNECCA,T scored. MARTIROS.,M stole third. TELNOVA,I reached on a throwing error by ss, RBI; MARTIROS.,M scored, unearned. TELNOVA,I advanced to second on a wild pitch. VEREIKINA,P walked. KHACHATRYAN, struck out looking. VEREIKINA,P advanced to second on a wild pitch; TELNOVA,I advanced to third on a wild pitch. MARTIROS.,L flied out to cf. 4 runs, 4 hits, 2 errors, 2 LOB.

Angels (BUL) 2nd - NIKOLOVA,D grounded out to p. GEORGIEVA,V struck out swinging. LAZAROVA,V struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Kalita (RUS) 3rd - SHABANOVA,A singled to left field. FIORIO,A grounded out to 2b; SHABANOVA,A advanced to second. CERNECCA,T hit by pitch. MARTIROS.,K grounded out to ss; CERNECCA,T advanced to second; SHABANOVA,A advanced to third. MARTIROS.,M doubled down the lf line, advanced to third on a fielding error by lf, 2 RBI; CERNECCA,T scored; SHABANOVA,A scored. on the same play. MARTIROS.,M scored on the error. TELNOVA,I doubled to left field. VEREIKINA,P tripled to left field, RBI; TELNOVA,I scored. KHACHATRYAN, grounded out to 3b. 4 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

Angels (BUL) 3rd - SMETANINA,E to 1b for SHABANOVA,A. KORNIENKO,J to rf for MARTIROS.,K. SUMOVA,A grounded out to 2b. GRAHOVSKA,K struck out swinging. DAMYANOVA,E grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Kalita (RUS) 4th - MILENKOVA,Y to p. NIKOLOVA,D to cf. GRAHOVSKA,Y to lf for LAZAROVA,V. MARTIROS.,L grounded out to 2b. SMETANINA,E flied out to cf. FIORIO,A fouled out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Angels (BUL) 4th - BLATSKA,V flied out to ss. MILENKOVA,Y grounded out to 3b. SOKOLOVA,P singled to center field. SOKOLOVA,P stole second. NIKOLOVA,D singled to shortstop; SOKOLOVA,P advanced to third. NIKOLOVA,D stole second. GEORGIEVA,V reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error, RBI; NIKOLOVA,D advanced to third; SOKOLOVA,P scored, unearned. GRAHOVSKA,Y grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Kalita (RUS) 5th - CERNECCA,T doubled to left center. KORNIENKO,J singled to pitcher; CERNECCA,T advanced to third. MARTIROS - out by rule - Refuse to touch the first base. MARTIROS.,M grounded out to 1b unassisted. TELNOVA,I reached on a fielder's choice; KORNIENKO,J advanced to second; CERNECCA,T out at home p to c. VEREIKINA,P fouled out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Angels (BUL) 5th - REMIZOVA,Y to cf for TELNOVA,I. SUMOVA,A singled to shortstop. GRAHOVSKA,K singled through the left side; SUMOVA,A advanced to second. DAMYANOVA,E out at first 1b to 2b; GRAHOVSKA,K advanced to second; SUMOVA,A advanced to third. BLATSKA,V reached on a fielder's choice to third base, 2 RBI; GRAHOVSKA,K advanced to third, advanced to home on a fielder's choice; SUMOVA,A scored. MILENKOVA,Y grounded out to 2b; BLATSKA,V advanced to second. SOKOLOVA,P flied out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Kalita (RUS) 6th - KHACHATRYAN, singled to second base. MARTIROS.,L out at first p to 2b, SAC; KHACHATRYAN, advanced to second. SMETANINA,E doubled to left field, RBI; KHACHATRYAN, scored. FIORIO,A fouled out to 1b. CERNECCA,T doubled to right center, RBI; SMETANINA,E scored. KORNIENKO,J singled to center field, out at second cf to p to 2b, RBI; CERNECCA,T scored. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 0 LOB.

Angels (BUL) 6th - NIKOLOVA,D grounded out to ss. GEORGIEVA,V singled to shortstop. GEORGIEVA,V out at second c to ss, caught stealing. GRAHOVSKA,Y singled to catcher. SUMOVA,A doubled through the right side; GRAHOVSKA,Y advanced to third. GRAHOVSKA,K struck out swinging. 0 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


Kalita (RUS) 11, Angels (BUL) 4 (Sep 04, 2014 at CASTIONS DE STRADA)
----------------------------------------------------------------------
Kalita (RUS)........ 044 003  - 11 14  2      (4-2)
Angels (BUL)........ 100 120  -  4  7  3      (2-4)
----------------------------------------------------------------------
ESF