Box Score

Kotlarka (CZE) vs Forlě (ITA) (Sep 04, 2014)

 
Composite Box Score
 

European Cup Winners Cup Women - 2014
Forlě (ITA) 14 (6-0), Kotlarka (CZE) 2 (2-4) - Composite Box Score
Sep 04, 2014 at PORPETTO (Field 1)

Kotlarka (CZE)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
NOVOTNÁ,Z ss 
ONDRÁCKOVÁ,M cf 
SVÁTKOVÁ,L c 
NESVADBOVA,V 1b 
KOROUSOVÁ,K 2b 
BAJEROVÁ,K p 
BÁRTOVÁ,L 3b 
EBROVÁ,K lf/rf 
GEDEONOVÁ,E rf/lf 
Totals   14 

Forlě (ITA)   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GRIFAGNO,E 2b 
LAGHI,M ph/2b 
CERIONI,M 3b/lf 
MONTANARI,A cf 
BEDWEL,K 1b 
ZAULI,C rf 
ONOFRI,V rf 
PIANELLA,M dh 
GIANFERRO,F c 
ZANOTTI,M lf/p 
MAZZONI,M ph/lf 
BROLLI,L ss 
CACCIAMANI,I p 
ONOFRI,C p/3b 
Totals   26  14  15  13  12 

Kotlarka (CZE)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BAJEROVÁ,Kristýna L,0-1  3.0  15  14  26  27 
 
Forlě (ITA)   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CACCIAMANI,Ilaria   1.0 
ONOFRI,Carlotta W,1-0  1.2 
ZANOTTI,Matilde   1.1 

Umpires - HP: REUS Patrick 1B: VAN NEUFFEL Benny 3B: LAUTENSCHLAGER Fl
Scorekeepers - MARANGONI Barbara, VALENTI Francesca
T.C. - MOSS Libby

Start: 12:30 Time: 1:15 Attendance: 45
Weather: Cloudy

 
Play-by-Play
 

European Cup Winners Cup Women - 2014
Forlě (ITA) 14 (6-0), Kotlarka (CZE) 2 (2-4)
Sep 04, 2014 at PORPETTO (Field 1)

Kotlarka (CZE) starters: 37/ss NOVOTNÁ,Z; 12/cf ONDRÁCKOVÁ,M; 13/c SVÁTKOVÁ,L; 2/1b NESVADBOVA,V; 15/2b KOROUSOVÁ,K; 18/p BAJEROVÁ,K; 42/3b BÁRTOVÁ,L; 10/lf EBROVÁ,K; 24/rf GEDEONOVÁ,E;

Forlě (ITA) starters: 10/2b GRIFAGNO,E; 8/3b CERIONI,M; 4/cf MONTANARI,A; 44/1b BEDWEL,K; 11/rf ZAULI,C; 22/dh PIANELLA,M; 25/c GIANFERRO,F; 19/lf ZANOTTI,M; 7/ss BROLLI,L; 21/p CACCIAMANI,I;

Kotlarka (CZE) 1st - NOVOTNÁ,Z walked. ONDRÁCKOVÁ,M struck out swinging. SVÁTKOVÁ,L struck out swinging. NESVADBOVA,V struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Forlě (ITA) 1st - GRIFAGNO,E singled to shortstop. CERIONI,M grounded out to 3b; GRIFAGNO,E advanced to second. MONTANARI,A singled up the middle, RBI; GRIFAGNO,E scored. BEDWEL,K reached on a fielding error by 3b; MONTANARI,A advanced to second. BEDWEL,K stole second; MONTANARI,A stole third. ZAULI,C grounded out to p, RBI; BEDWEL,K advanced to third; MONTANARI,A scored, unearned. PIANELLA,M doubled to left field, RBI; BEDWEL,K scored, unearned. GIANFERRO,F singled down the lf line, advanced to third on a fielding error by lf, RBI; PIANELLA,M scored, unearned. ZANOTTI,M reached on an error by 3b; GIANFERRO,F scored on the error, unearned. BROLLI,L singled to center field; ZANOTTI,M advanced to second. GRIFAGNO,E singled to right field, advanced to second on an error by rf; BROLLI,L advanced to second, advanced to third on the error; ZANOTTI,M advanced to third, scored on the error, unearned. CERIONI,M singled up the middle, 2 RBI; GRIFAGNO,E advanced to third; BROLLI,L scored, unearned. MONTANARI,A grounded out to 3b. 7 runs, 7 hits, 4 errors, 2 LOB.

Kotlarka (CZE) 2nd - ONOFRI,C to p for CACCIAMANI,I. ONOFRI,V to rf for ZAULI,C. KOROUSOVÁ,K struck out looking. BAJEROVÁ,K grounded out to 1b unassisted. BÁRTOVÁ,L grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Forlě (ITA) 2nd - BEDWEL,K doubled to center field. ONOFRI,V singled up the middle, advanced to second on the throw, RBI; BEDWEL,K scored. PIANELLA,M singled to left field, advanced to third on a fielding error by lf, RBI; ONOFRI,V scored. GIANFERRO,F doubled to left center, RBI; PIANELLA,M scored. MAZZONI,M pinch hit for ZANOTTI,M. MAZZONI,M grounded out to ss; GIANFERRO,F advanced to third. BROLLI,L struck out looking. LAGHI,M pinch hit for GRIFAGNO,E. LAGHI,M singled through the left side, RBI; GIANFERRO,F scored. CERIONI,M singled to right field, advanced to second on a throwing error by rf; LAGHI,M advanced to third. MONTANARI,A tripled to right center, 2 RBI; CERIONI,M scored; LAGHI,M scored. BEDWEL,K singled down the lf line, advanced to second on a fielding error by lf, RBI; MONTANARI,A scored. ONOFRI,V grounded out to 3b. 7 runs, 8 hits, 3 errors, 1 LOB.

Kotlarka (CZE) 3rd - LAGHI,M to 2b. MAZZONI,M to lf. EBROVÁ,K struck out swinging. GEDEONOVÁ,E grounded out to 3b. NOVOTNÁ,Z walked. ONDRÁCKOVÁ,M walked; NOVOTNÁ,Z advanced to second. SVÁTKOVÁ,L walked; ONDRÁCKOVÁ,M advanced to second; NOVOTNÁ,Z advanced to third. CERIONI,M to lf. ZANOTTI,M to p for MAZZONI,M. ONOFRI,C to 3b. NESVADBOVA,V singled to left field, 2 RBI; SVÁTKOVÁ,L advanced to second; ONDRÁCKOVÁ,M scored; NOVOTNÁ,Z scored. KOROUSOVÁ,K singled to pitcher; NESVADBOVA,V advanced to second; SVÁTKOVÁ,L advanced to third. BAJEROVÁ,K struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Forlě (ITA) 3rd - EBROVÁ,K to rf. GEDEONOVÁ,E to lf. PIANELLA,M grounded out to 3b. GIANFERRO,F struck out looking. ZANOTTI,M walked. BROLLI,L flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Kotlarka (CZE) 4th - BÁRTOVÁ,L lined out to ss. EBROVÁ,K flied out to 2b. GEDEONOVÁ,E grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


Forlě (ITA) 14, Kotlarka (CZE) 2 (Sep 04, 2014 at PORPETTO)
----------------------------------------------------------------------
Kotlarka (CZE)...... 002 0 -  2  2  7      (2-4)
Forlě (ITA)......... 770 X - 14 15  0      (6-0)
----------------------------------------------------------------------
ESF