Box Score

UCE Travellers vs Chromies (Aug 02, 2014)

 
Composite Box Score
 

EURO SUPER CUP CO-ED SLOWPITCH 2014
UCE Travellers 8, Chromies 4 - Composite Box Score
Aug 02, 2014 at Mlade Buky (Mlade Buky)

UCE Travellers   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
WALTHER 2b 
BINDING 3b 
HEINZE 3b/1b 
ZERHUSEN ss 
HENDRY lf 
VOJACEK cf 
HERZGEN c 
MERTLIK of 
LINNERT 1b 
ABU-OMAR K. p 
DAHER p 
ROGGE rf 
MEYER rf 
Totals   36  15  21 

Chromies   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GUNN rf 
BALL 2b 
MARTIN ss 
FLETT cf 
HANNESSEN cf 
LEE D. p 
SULCOVA Mi. of 
LEE M. lf 
SULCOVA Ma. 1b 
PRETORIUS 3b 
BAILEY-COULS c 
McKENDRICK c 
Totals   32  12  21 

UCE Travellers   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ABU-OMAR Karim W  7.0  12  32  33  10 
DAHER Konstantin   0.0 
 
Chromies   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LEE David L  7.0  15  36  37  13 

Umpires - HP: BOWDEN Stuart 1B: REX Ralf-Jurgen 3B: MAYS Francois
Start: 17:30 Time: 1:23 Attendance: 250

 
Play-by-Play
 

EURO SUPER CUP CO-ED SLOWPITCH 2014
UCE Travellers 8, Chromies 4
Aug 02, 2014 at Mlade Buky (Mlade Buky)

UCE Travellers starters: 2/2b WALTHER; 12/3b BINDING; 18/ss ZERHUSEN; 5/lf HENDRY; 7/cf VOJACEK; 9/c HERZGEN; 21/of MERTLIK; 15/1b LINNERT; 10/p ABU-OMAR K.; 23/rf ROGGE;

Chromies starters: 34/rf GUNN; 12/2b BALL; 8/ss MARTIN; 75/cf FLETT; 25/p LEE D.; 24/of SULCOVA Mi.; 32/lf LEE M.; 9/1b SULCOVA Ma.; 17/3b PRETORIUS; 30/c BAILEY-COULS;

UCE Travellers 1st - MEYER to rf for ROGGE. WALTHER flied out to lf. BINDING singled to center field. ZERHUSEN flied out to of; BINDING advanced to second. HEINZE to 3b for BINDING. HENDRY singled through the left side; HEINZE advanced to third. VOJACEK singled to left field, RBI; HENDRY advanced to second; HEINZE scored. HERZGEN struck out looking. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Chromies 1st - BINDING to 3b for HEINZE. ::: BINDING Lucy substitude by blood rule,reentry :::. GUNN grounded out to ss. BALL reached on an error by 2b. MARTIN doubled to center field; BALL advanced to third. FLETT struck out swinging. LEE D. struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

UCE Travellers 2nd - MERTLIK flied out to lf. LINNERT lined out to 3b. ABU-OMAR K. grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Chromies 2nd - SULCOVA Mi. flied out to cf. LEE M. singled to left field. SULCOVA Ma. reached on a fielder's choice to shortstop; LEE M. out at second ss to 2b. PRETORIUS singled to left field; SULCOVA Ma. advanced to second, advanced to third on the throw. BAILEY-COULS singled through the left side, RBI; PRETORIUS advanced to second; SULCOVA Ma. scored. GUNN flied out to of. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

UCE Travellers 3rd - MEYER singled to right field. WALTHER lined out to ss. BINDING flied out to rf. ZERHUSEN singled to left center; MEYER advanced to second. HENDRY singled down the rf line; ZERHUSEN advanced to second; MEYER advanced to third. VOJACEK singled to center field, 2 RBI; HENDRY advanced to second; ZERHUSEN scored; MEYER scored. HERZGEN reached on a fielder's choice to shortstop; VOJACEK out at second ss to 2b. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

Chromies 3rd - BALL grounded out to p. MARTIN singled to third base. FLETT singled up the middle; MARTIN advanced to second. LEE D. singled to left field, RBI; FLETT advanced to second; MARTIN scored. ::: Suspended Game - Infury Delay :::. HANNESSEN to cf for FLETT. SULCOVA Mi. flied out to cf. LEE M. tripled down the lf line, 2 RBI; LEE D. scored; HANNESSEN scored. SULCOVA Ma. grounded out to 2b. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

UCE Travellers 4th - MERTLIK flied out to of. LINNERT struck out swinging. ABU-OMAR K. flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Chromies 4th - PRETORIUS grounded out to ss. BAILEY-COULS popped up to ss. GUNN lined out to of. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

UCE Travellers 5th - McKENDRICK to c for BAILEY-COULS. MEYER grounded out to p. WALTHER flied out to rf. BINDING singled to right field. ZERHUSEN singled to center field; BINDING advanced to second. HENDRY flied out to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Chromies 5th - BALL singled down the lf line. MARTIN flied out to cf. HANNESSEN grounded into double play ss to 2b to 1b; BALL out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

UCE Travellers 6th - VOJACEK singled to right center. HERZGEN struck out swinging. MERTLIK grounded into double play p to ss to 1b; VOJACEK out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Chromies 6th - LEE D. walked, advanced to second. ::: Coaching visit - Offense :::. SULCOVA Mi. singled to shortstop. LEE M. lined into double play 3b to 2b; LEE D. out on the play. SULCOVA Ma. reached on a fielder's choice to shortstop; SULCOVA Mi. out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

UCE Travellers 7th - LINNERT singled down the lf line. HEINZE to 1b for LINNERT. DAHER to p for ABU-OMAR K.. DAHER singled to right field; HEINZE advanced to second. MEYER singled to right field; DAHER advanced to second; HEINZE advanced to third, scored on a throwing error by of. ABU-OMAR K. to p for DAHER. WALTHER homered to left field, 3 RBI; MEYER scored; ABU-OMAR K. scored. BINDING lined out to 3b. ZERHUSEN walked, advanced to second. HENDRY singled through the left side; ZERHUSEN advanced to third. VOJACEK reached on a fielder's choice to shortstop, advanced to second on the error; HENDRY advanced to third on the error; ZERHUSEN scored on a throwing error by ss, unearned. HERZGEN flied out to lf. MERTLIK flied out to of. 5 runs, 5 hits, 2 errors, 2 LOB.

Chromies 7th - LINNERT to 1b for HEINZE. PRETORIUS singled to left center. McKENDRICK singled up the middle; PRETORIUS advanced to second. BAILEY-COULS to c for McKENDRICK. GUNN flied out to 2b; PRETORIUS advanced to third. BALL lined out to lf. MARTIN flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


UCE Travellers 8, Chromies 4 (Aug 02, 2014 at Mlade Buky)
----------------------------------------------------------------------
UCE Travellers...... 102 000 5 -  8 15  1
Chromies............ 013 000 0 -  4 12  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: UCE Travellers - ABU-OMAR Karim; DAHER Konstantin(8). Chromies - LEE David.
Win-ABU-OMAR Karim  Loss-LEE David  T-1:23  A-250
HR UCE - WALTHER Wolfgang.
ESF