Box Score

Lisicke vs UCE Travellers (Aug 01, 2014)

 
Composite Box Score
 

EURO SUPER CUP CO-ED SLOWPITCH 2014
UCE Travellers 12, Lisicke 5 - Composite Box Score
Aug 01, 2014 at Mlade Buky (Mlade Buky)

Lisicke   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
HAYWOOD cf 
GOLICNIK of/3b 
VALANCIC 2b 
SKABAR T. lf 
SKABAR A. ss 
TROBEC 1b 
LEONARD p 
KRAMBERGER 3b 
LOGAR c 
HAFNER rf 
HUMERCA c/of 
Totals   34  11  18 

UCE Travellers   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
WALTHER 2b 
BINDING 3b 
ZERHUSEN ss 
HENDRY lf 
VOJACEK cf 
ROGGE rf 
MERTLIK of 
SZYGOWSKI of 
HERZGEN c 
ABU-OMAR K. p 
DAHER p 
LINNERT 1b 
MEYER 1b 
HEINZE 1b 
Totals   34  12  12  21  11 

Lisicke   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LEONARD John L  6.0  12  12  34  34  10 
 
UCE Travellers   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ABU-OMAR Karim W  7.0  11  34  34  11 
DAHER Konstantin   0.0 

Umpires - HP: DAANEN Hans 1B: BOWDEN Stuart 3B: VISCHSCHOONMAKER Lui
Start: 16:15 Time: 1:20 Attendance: 55

 
Play-by-Play
 

EURO SUPER CUP CO-ED SLOWPITCH 2014
UCE Travellers 12, Lisicke 5
Aug 01, 2014 at Mlade Buky (Mlade Buky)

Lisicke starters: 11/cf HAYWOOD; 8/of GOLICNIK; 16/2b VALANCIC; 19/lf SKABAR T.; 6/ss SKABAR A.; 42/1b TROBEC; 28/p LEONARD; 47/3b KRAMBERGER; 69/rf HAFNER; 10/c HUMERCA;

UCE Travellers starters: 2/2b WALTHER; 12/3b BINDING; 18/ss ZERHUSEN; 5/lf HENDRY; 7/cf VOJACEK; 23/rf ROGGE; 21/of MERTLIK; 9/c HERZGEN; 10/p ABU-OMAR K.; 15/1b LINNERT;

Lisicke 1st - HAYWOOD grounded out to ss. GOLICNIK singled to outfielder. VALANCIC singled to right center; GOLICNIK advanced to second. SKABAR T. singled through the left side; VALANCIC advanced to second; GOLICNIK advanced to third. SKABAR A. flied out to cf, RBI; SKABAR T. advanced to second; VALANCIC advanced to third; GOLICNIK scored. TROBEC grounded out to 2b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

UCE Travellers 1st - WALTHER flied out to lf. BINDING flied out to rf. ZERHUSEN grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Lisicke 2nd - LEONARD singled to right field, advanced to second on a throwing error by rf. KRAMBERGER singled to right field; LEONARD advanced to third. HAFNER reached on a fielder's choice to second base; KRAMBERGER out at second ss to 2b; LEONARD scored, unearned. HUMERCA reached on a fielder's choice to shortstop; HAFNER out at second ss to 2b. HAYWOOD singled up the middle; HUMERCA advanced to second. GOLICNIK reached on a fielder's choice to shortstop; HAYWOOD advanced to second; HUMERCA out at third ss to 3b. 1 run, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

UCE Travellers 2nd - HENDRY singled up the middle. VOJACEK reached on an error by rf; HENDRY advanced to second. ROGGE reached on a fielder's choice to pitcher; VOJACEK out at second p to 2b; HENDRY advanced to third. MERTLIK singled to right center, RBI; ROGGE advanced to second; HENDRY scored, unearned. HERZGEN singled to left field, advanced to second on an error by ss; MERTLIK advanced to third; ROGGE advanced to third, scored on a throwing error by ss, unearned. ABU-OMAR K. grounded out to p; MERTLIK scored, unearned. LINNERT flied out to lf. 3 runs, 3 hits, 3 errors, 1 LOB.

Lisicke 3rd - VALANCIC grounded out to p. SKABAR T. flied out to cf. SKABAR A. reached on a throwing error by 2b. TROBEC fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

UCE Travellers 3rd - WALTHER grounded out to 2b. BINDING reached on a dropped fly by of. ZERHUSEN reached on an error by 2b; BINDING advanced to second. HENDRY popped up to p. VOJACEK doubled down the lf line, RBI; ZERHUSEN advanced to third; BINDING scored. ROGGE struck out. 1 run, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

Lisicke 4th - LEONARD singled to right field. KRAMBERGER grounded into double play 2b to ss to 1b; LEONARD out on the play. HAFNER reached on a throwing error by 2b. HUMERCA reached on a fielder's choice to third base; HAFNER out at second 3b to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

UCE Travellers 4th - GOLICNIK to 3b. LOGAR to c for KRAMBERGER. HUMERCA to of. SZYGOWSKI to of for MERTLIK. SZYGOWSKI singled up the middle. HERZGEN reached on an error by cf; SZYGOWSKI advanced to second. DAHER to p for ABU-OMAR K.. DAHER reached on a fielder's choice to second base; HERZGEN out at second 2b to ss. LINNERT flied out to lf. WALTHER homered to center field, 3 RBI; DAHER scored; SZYGOWSKI scored. BINDING flied out to rf. 3 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

Lisicke 5th - ABU-OMAR K. to p for DAHER. HAYWOOD singled to right center. GOLICNIK grounded out to c unassisted. Step off the boxwhen she swinging. VALANCIC homered to center field, 2 RBI; HAYWOOD scored. SKABAR T. flied out to of. SKABAR A. doubled to left field. TROBEC flied out to cf. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

UCE Travellers 5th - ZERHUSEN grounded out to p unassisted. HENDRY singled to left field. VOJACEK reached on a fielder's choice to second base; HENDRY out at second 2b to ss. ROGGE reached on a fielder's choice to pitcher; VOJACEK out at second p to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Lisicke 6th - LEONARD singled to left field, advanced to second on an error by rf. LOGAR flied out to cf. HAFNER grounded out to 3b; LEONARD advanced to third. HUMERCA reached on a throwing error by ss, RBI; LEONARD scored. HAYWOOD flied out to rf. 1 run, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

UCE Travellers 6th - SZYGOWSKI singled down the rf line. HERZGEN reached on a fielder's choice to third base; SZYGOWSKI out at second 3b to 2b. ABU-OMAR K. singled through the left side; HERZGEN advanced to second. MEYER to 1b for LINNERT. MEYER reached on a fielder's choice to second base; ABU-OMAR K. out at second 2b to ss; HERZGEN advanced to third. HEINZE to 1b for MEYER. WALTHER singled to shortstop, advanced to second on an error by ss; HEINZE advanced to third; HERZGEN scored, unearned. BINDING singled to center field, 2 RBI; WALTHER scored; HEINZE scored. ZERHUSEN homered to left center, 2 RBI; BINDING scored. HENDRY flied out to lf. 5 runs, 5 hits, 1 error, 0 LOB.

Lisicke 7th - GOLICNIK flied out to lf. VALANCIC grounded out to ss. SKABAR T. flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


UCE Travellers 12, Lisicke 5 (Aug 01, 2014 at Mlade Buky)
----------------------------------------------------------------------
Lisicke............. 110 021 0 -  5 11  7
UCE Travellers...... 031 305 X - 12 12  5
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Lisicke - LEONARD John. UCE Travellers - ABU-OMAR Karim; DAHER Konstantin(8).
Win-ABU-OMAR Karim  Loss-LEONARD John  T-1:20  A-55
HR LIS - VALANCIC Grega.
HR UCE - WALTHER Wolfgang; ZERHUSEN Max.
ESF