Box Score

Lisicke vs Kielys Kegs (Aug 01, 2014)

 
Composite Box Score
 

EURO SUPER CUP CO-ED SLOWPITCH 2014
Lisicke 28, Kielys Kegs 10 - Composite Box Score
Aug 01, 2014 at Mlade Buky (Mlade Buky)

Lisicke   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
HAFNER cf 
HAYWOOD cf 
GOLICNIK of 
VALANCIC p 
LEONARD p 
SKABAR T. lf 
SKABAR A. ss 
TROBEC 1b 
BRINOVEC 2b 
PERKO 2b 
KRAMBERGER 3b 
REZEK rf 
HUMERCA c 
LOGAR c 
Totals   54  28  34  27  21 

Kielys Kegs   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
COONAN ss 
JONES 1b 
PALLARES cf/2b 
LECLERCQ lf 
CROWE of 
MCINTYRE rf 
MURNAGHAN p 
O'DONNELL 3b 
GALLAGHER 2b/cf 
ALLEN c 
Totals   32  10  12  10  21 

Lisicke   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VALANCIC Grega W  4.0  10  10  20  24 
LEONARD John   3.0  12  12 
 
Kielys Kegs   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MURNAGHAN Peter L  7.0  34  28  28  54  60  16 

Umpires - HP: KOSNAR JAroslav 1B: DAANEN Hans 3B: VISCHSCHOONMAKER Lui
Start: 9:00 Time: 1:30 Attendance: 30

 
Play-by-Play
 

EURO SUPER CUP CO-ED SLOWPITCH 2014
Lisicke 28, Kielys Kegs 10
Aug 01, 2014 at Mlade Buky (Mlade Buky)

Lisicke starters: 69/cf HAFNER; 8/of GOLICNIK; 16/p VALANCIC; 19/lf SKABAR T.; 6/ss SKABAR A.; 42/1b TROBEC; 2/2b BRINOVEC; 47/3b KRAMBERGER; 13/rf REZEK; 10/c HUMERCA;

Kielys Kegs starters: 27/ss COONAN; 11/1b JONES; 72/cf PALLARES; 21/lf LECLERCQ; 82/of CROWE; 15/rf MCINTYRE; 13/p MURNAGHAN; 3/3b O'DONNELL; 19/2b GALLAGHER; 4/c ALLEN;

Lisicke 1st - HAFNER walked, advanced to second. GOLICNIK singled to shortstop. VALANCIC flied out to cf; GOLICNIK advanced to second; HAFNER scored. SKABAR T. doubled to center field, RBI; GOLICNIK scored. SKABAR A. doubled to left field; SKABAR T. advanced to third. TROBEC flied out to rf, SF, RBI; SKABAR A. advanced to third; SKABAR T. scored. BRINOVEC singled to left field, RBI; SKABAR A. scored. KRAMBERGER grounded out to p. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

Kielys Kegs 1st - COONAN homered to right field, RBI. JONES singled to outfielder. PALLARES reached on a fielder's choice to shortstop; JONES out at second ss to 2b. LECLERCQ singled to right field; PALLARES advanced to second. CROWE doubled to left field, RBI; LECLERCQ advanced to third; PALLARES scored. MCINTYRE walked. MURNAGHAN reached on a fielder's choice to shortstop, 2 RBI; MCINTYRE out at second ss to 2b; CROWE scored; LECLERCQ scored. O'DONNELL grounded out to ss. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

Lisicke 2nd - REZEK singled to pitcher. HUMERCA reached on an error by of; REZEK advanced to third. HAFNER flied out to cf, SF, RBI; HUMERCA advanced to second; REZEK scored. GOLICNIK lined out to p. VALANCIC flied out to lf. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Kielys Kegs 2nd - GALLAGHER flied out to cf. ALLEN popped up to p. COONAN grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Lisicke 3rd - SKABAR T. singled to outfielder. SKABAR A. singled down the lf line; SKABAR T. advanced to second. TROBEC doubled to center field, 2 RBI; SKABAR A. scored; SKABAR T. scored. BRINOVEC singled to outfielder; TROBEC advanced to third. KRAMBERGER singled to outfielder, RBI; BRINOVEC advanced to second; TROBEC scored. REZEK singled to center field, RBI; KRAMBERGER advanced to second; BRINOVEC scored. HUMERCA popped up to 3b. HAFNER singled to left field, RBI; REZEK advanced to second; KRAMBERGER scored. GOLICNIK singled to right field, RBI; HAFNER advanced to third; REZEK scored. VALANCIC singled to right field, RBI; GOLICNIK advanced to third; HAFNER scored. SKABAR T. flied out to cf, SF, RBI; GOLICNIK scored. SKABAR A. flied out to lf. 8 runs, 9 hits, 0 errors, 1 LOB.

Kielys Kegs 3rd - JONES lined out to cf. PALLARES popped up to 2b. LECLERCQ popped up to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Lisicke 4th - TROBEC singled down the lf line. BRINOVEC reached on an error by 2b, advanced to second; TROBEC advanced to third. KRAMBERGER singled to center field, RBI; BRINOVEC advanced to third; TROBEC scored. REZEK popped up to p. HUMERCA popped up to 3b. HAFNER doubled to center field, RBI; KRAMBERGER advanced to third; BRINOVEC scored. Ground rule double. GOLICNIK singled to right field, 2 RBI; HAFNER scored; KRAMBERGER scored. VALANCIC singled to left field; GOLICNIK advanced to second. SKABAR T. singled up the middle; VALANCIC advanced to second; GOLICNIK advanced to third. SKABAR A. doubled to center field, 2 RBI; SKABAR T. advanced to third; VALANCIC scored; GOLICNIK scored. TROBEC walked. PERKO to 2b for BRINOVEC. PERKO struck out. 6 runs, 7 hits, 1 error, 3 LOB.

Kielys Kegs 4th - LOGAR to c for HUMERCA. CROWE singled to center field. MCINTYRE singled to right field; CROWE advanced to second. MURNAGHAN singled to pitcher, RBI; MCINTYRE advanced to second; CROWE scored. O'DONNELL walked; MURNAGHAN advanced to second; MCINTYRE advanced to third. GALLAGHER singled to left field, RBI; O'DONNELL advanced to second; MURNAGHAN advanced to third; MCINTYRE scored. ALLEN reached on an error by p, RBI; GALLAGHER advanced to second; O'DONNELL advanced to third; MURNAGHAN scored. COONAN flied out to cf, SF, RBI; O'DONNELL scored. JONES doubled to center field, RBI; ALLEN advanced to third; GALLAGHER scored. PALLARES flied out to of, SF, RBI; JONES advanced to third; ALLEN scored. LECLERCQ popped up to 1b. 6 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

Lisicke 5th - KRAMBERGER grounded out to 2b. PALLARES to 2b. GALLAGHER to cf. REZEK doubled to center field. LOGAR flied out to lf. HAFNER flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Kielys Kegs 5th - LEONARD to p for VALANCIC. CROWE singled to right field. MCINTYRE reached on a fielder's choice to second base; CROWE out at second 2b to ss. MURNAGHAN singled to third base; MCINTYRE advanced to second, advanced to third on an error by 3b. O'DONNELL popped up to 3b. GALLAGHER grounded out to ss; MURNAGHAN advanced to second. 0 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Lisicke 6th - GOLICNIK grounded out to 2b. LEONARD singled to center field, advanced to second on an error by cf. SKABAR T. singled to right field; LEONARD advanced to third. SKABAR A. doubled to center field, RBI; SKABAR T. advanced to third; LEONARD scored. TROBEC singled to left field, RBI; SKABAR T. scored. PERKO reached on a fielder's choice to shortstop, advanced to second, RBI; TROBEC out at second ss to 2b; SKABAR A. scored. KRAMBERGER singled to outfielder, RBI; PERKO scored. REZEK singled up the middle; KRAMBERGER advanced to third. LOGAR popped up to 2b. 4 runs, 6 hits, 1 error, 2 LOB.

Kielys Kegs 6th - ALLEN grounded out to ss. COONAN flied out to rf. JONES flied out to of. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Lisicke 7th - HAYWOOD to cf for HAFNER. HAYWOOD reached on an error by 1b, assist by 2b. GOLICNIK flied out to lf. LEONARD tripled to right field, RBI; HAYWOOD scored. SKABAR T. flied out to lf, SF, RBI; LEONARD scored. SKABAR A. singled to left field. TROBEC singled to right field; SKABAR A. advanced to third. PERKO singled to left field, advanced to second on an error by lf, RBI; TROBEC advanced to second, advanced to third on an error by lf; SKABAR A. scored. KRAMBERGER singled to right field, 2 RBI; PERKO scored; TROBEC scored. REZEK singled to center field; KRAMBERGER advanced to second. LOGAR lined out to p. 5 runs, 6 hits, 2 errors, 2 LOB.

Kielys Kegs 7th - PALLARES flied out to of. LECLERCQ singled to right field. CROWE reached on a fielder's choice to second base; LECLERCQ out at second 2b to ss. MCINTYRE struck out. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Lisicke 28, Kielys Kegs 10 (Aug 01, 2014 at Mlade Buky)
----------------------------------------------------------------------
Lisicke............. 418 604 5 - 28 34  2
Kielys Kegs......... 400 600 0 - 10 12  5
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Lisicke - VALANCIC Grega; LEONARD John(5). Kielys Kegs - MURNAGHAN Peter.
Win-VALANCIC Grega  Loss-MURNAGHAN Peter  T-1:30  A-30
HR KIE - COONAN Eoin.
ESF