Box Score

Kielys Kegs vs UCE Travellers (Jul 31, 2014)

 
Composite Box Score
 

EURO SUPER CUP CO-ED SLOWPITCH 2014
UCE Travellers 24, Kielys Kegs 9 - Composite Box Score
Jul 31, 2014 at Trutnov (HSM)

Kielys Kegs   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CASEY lf 
CROWE lf 
JONES 1b 
O'SULLIVAN cf 
LILLIS rf 
STEERMAN ss 
SMITHWICK of 
PALLARES 2b 
MCINTYRE c 
YOUNG p 
O'DONNELL 3b 
Totals   34  16  17 

UCE Travellers   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
WALTHER 2b 
BINDING 3b 
ZERHUSEN ss 
MERTLIK ss 
HENDRY lf 
VOJACEK cf 
ROGGE rf 
SZYGOWSKI of 
HERZGEN c 
ABU-OMAR K. p 
LINNERT 1b 
Totals   45  24  27  24  18 

Kielys Kegs   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
YOUNG Peter L  5.2  27  24  24  45  48 
 
UCE Travellers   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ABU-OMAR Karim W  6.0  16  34  34  13 

Umpires - HP: SAUNDERS Pete 1B: ZEZLINA Tomo 3B: SOTERIOU Tony
Start: 17:45 Time: 1:31 Attendance: 50

 
Play-by-Play
 

EURO SUPER CUP CO-ED SLOWPITCH 2014
UCE Travellers 24, Kielys Kegs 9
Jul 31, 2014 at Trutnov (HSM)

Kielys Kegs starters: 9/lf CASEY; 11/1b JONES; 6/cf O'SULLIVAN; 12/rf LILLIS; 22/ss STEERMAN; 8/of SMITHWICK; 72/2b PALLARES; 15/c MCINTYRE; 7/p YOUNG; 3/3b O'DONNELL;

UCE Travellers starters: 2/2b WALTHER; 12/3b BINDING; 18/ss ZERHUSEN; 5/lf HENDRY; 7/cf VOJACEK; 23/rf ROGGE; 8/of SZYGOWSKI; 9/c HERZGEN; 10/p ABU-OMAR K.; 15/1b LINNERT;

Kielys Kegs 1st - CASEY tripled to outfielder. JONES reached on an error by 2b, advanced to second, RBI; CASEY scored. O'SULLIVAN flied out to 2b. LILLIS grounded out to 2b; JONES advanced to third. STEERMAN doubled to center field, RBI; JONES scored. SMITHWICK flied out to 3b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

UCE Travellers 1st - WALTHER singled to left field. BINDING singled to third base; WALTHER advanced to second. ZERHUSEN doubled to outfielder, 2 RBI; BINDING scored; WALTHER scored. HENDRY flied out to ss. VOJACEK flied out to lf. ROGGE grounded out to ss. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Kielys Kegs 2nd - PALLARES singled to center field. MCINTYRE grounded into double play ss to 2b to 1b; PALLARES out on the play. YOUNG flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

UCE Travellers 2nd - SZYGOWSKI doubled to outfielder. HERZGEN grounded out to ss; SZYGOWSKI advanced to third. ABU-OMAR K. singled to left field, RBI; SZYGOWSKI scored. LINNERT singled to center field; ABU-OMAR K. advanced to second. WALTHER flied out to rf. BINDING tripled to right field, 2 RBI; LINNERT scored; ABU-OMAR K. scored. ZERHUSEN singled to left field, RBI; BINDING scored. HENDRY reached on a fielder's choice to third base; ZERHUSEN out at second 3b to 2b. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

Kielys Kegs 3rd - O'DONNELL flied out to lf. CASEY singled to second base. JONES singled to pitcher; CASEY advanced to second. O'SULLIVAN flied out to 2b; CASEY advanced to third. LILLIS flied out to rf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

UCE Travellers 3rd - VOJACEK singled to left field. ROGGE singled to third base; VOJACEK advanced to second. SZYGOWSKI singled to outfielder; ROGGE advanced to second; VOJACEK advanced to third. HERZGEN reached on an error by rf, RBI; SZYGOWSKI advanced to second; ROGGE advanced to third; VOJACEK scored. ABU-OMAR K. reached on a fielder's choice to third base; HERZGEN advanced to second; SZYGOWSKI advanced to third; ROGGE out at third 3b unassisted. LINNERT flied out to lf, SF, RBI; SZYGOWSKI scored. WALTHER singled to outfielder, RBI; ABU-OMAR K. advanced to third; HERZGEN scored. BINDING struck out. 3 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

Kielys Kegs 4th - STEERMAN singled to shortstop. SMITHWICK singled to left field; STEERMAN advanced to second. PALLARES flied out to of; STEERMAN advanced to third. MCINTYRE flied out to rf. YOUNG homered, 3 RBI; SMITHWICK scored; STEERMAN scored. O'DONNELL singled to right field. CASEY reached on a fielder's choice to second base; O'DONNELL out at second 2b to ss. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

UCE Travellers 4th - ZERHUSEN doubled to left field. HENDRY lined out to p. VOJACEK tripled to right field, RBI; ZERHUSEN scored. ROGGE doubled to center field, RBI; VOJACEK scored. SZYGOWSKI flied out to lf; ROGGE advanced to third. HERZGEN singled to left field, RBI; ROGGE scored. ABU-OMAR K. reached on an error by 3b; HERZGEN advanced to second. LINNERT reached on an error by lf; ABU-OMAR K. advanced to second; HERZGEN advanced to third. WALTHER doubled to center field, 3 RBI; LINNERT scored; ABU-OMAR K. scored; HERZGEN scored. BINDING tripled to center field, RBI; WALTHER scored. ZERHUSEN singled to outfielder, RBI; BINDING scored. HENDRY flied out to lf. 8 runs, 7 hits, 2 errors, 1 LOB.

Kielys Kegs 5th - JONES doubled to outfielder. O'SULLIVAN doubled to outfielder, RBI; JONES scored. LILLIS doubled to left field, RBI; O'SULLIVAN scored. STEERMAN singled to left field, RBI; LILLIS scored. SMITHWICK flied out to lf. PALLARES flied out to rf. MCINTYRE singled to outfielder; STEERMAN advanced to second. YOUNG flied out to rf. 3 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

UCE Travellers 5th - VOJACEK grounded out to 3b. ROGGE singled to center field. SZYGOWSKI singled to right field; ROGGE advanced to second. HERZGEN walked; SZYGOWSKI advanced to second; ROGGE advanced to third. ABU-OMAR K. singled to right field, 2 RBI; HERZGEN advanced to third; SZYGOWSKI scored; ROGGE scored. LINNERT grounded out to 3b; ABU-OMAR K. advanced to second. WALTHER homered, 3 RBI; ABU-OMAR K. scored; HERZGEN scored. BINDING singled to left field. MERTLIK to ss for ZERHUSEN. MERTLIK reached on a fielder's choice to shortstop; BINDING out at second ss to 2b. 5 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

Kielys Kegs 6th - O'DONNELL struck out swinging. CROWE to lf for CASEY. CROWE doubled to outfielder. JONES flied out to rf; CROWE advanced to third. O'SULLIVAN tripled to right field, RBI; CROWE scored. LILLIS flied out to of. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

UCE Travellers 6th - CASEY to lf for CROWE. HENDRY singled to center field. VOJACEK singled to left field; HENDRY advanced to second. ROGGE flied out to rf. SZYGOWSKI flied out to cf, SF, RBI; VOJACEK advanced to second; HENDRY scored. HERZGEN doubled to left field, RBI; VOJACEK scored. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


UCE Travellers 24, Kielys Kegs 9 (Jul 31, 2014 at Trutnov)
----------------------------------------------------------------------
Kielys Kegs......... 200 331  -  9 16  3
UCE Travellers...... 243 852  - 24 27  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Kielys Kegs - YOUNG Peter. UCE Travellers - ABU-OMAR Karim.
Win-ABU-OMAR Karim  Loss-YOUNG Peter  T-1:31  A-50
HR KIE - YOUNG Peter.
HR UCE - WALTHER Wolfgang.
ESF