Box Score

ASKO Linz Stamm B&W vs Lisicke (Jul 31, 2014)

 
Composite Box Score
 

EURO SUPER CUP CO-ED SLOWPITCH 2014
Lisicke 25, ASKO Linz Stamm B&W 10 - Composite Box Score
Jul 31, 2014 at Trutnov (HSM)

ASKO Linz Stamm B&W   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RODRIGUEZ GE ss 
RILEY cf 
KANE 1b/3b 
LACKNER 3b/2b 
SCHMID lf 
JEHLE lf 
DAILL of 
REYNOSO CAPE rf 
SCHMIDT St. rf 
HARDINGER c/1b 
TRAWOGER R. p 
WINZIG 2b/c 
Totals   31  10  16  10  16 

Lisicke   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
HAFNER rf 
GOLICNIK of 
VALANCIC 2b 
SKABAR T. lf 
SKABAR A. ss 
TROBEC 1b 
HAYWOOD cf 
PERKO cf 
KRAMBERGER 3b 
LEONARD p 
BRINOVEC p 
LOGAR c 
HUMERCA c 
Totals   47  25  30  25  18 

ASKO Linz Stamm B&W   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TRAWOGER Roland L  5.1  30  25  25  47  49 
 
Lisicke   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LEONARD John W  3.0  12  19  22 
BRINOVEC Miran   3.0  12  12 

Umpires - HP: SOTERIOU Tony 1B: VAN UFELEN Partick 3B: VISCHSCHOONMAKER Lui
Start: 16:00 Time: 2 Attendance:

 
Play-by-Play
 

EURO SUPER CUP CO-ED SLOWPITCH 2014
Lisicke 25, ASKO Linz Stamm B&W 10
Jul 31, 2014 at Trutnov (HSM)

ASKO Linz Stamm B&W starters: 27/ss RODRIGUEZ GE; 28/cf RILEY; 42/1b KANE; 22/3b LACKNER; 45/lf SCHMID; 17/of DAILL; 15/rf REYNOSO CAPE; 30/c HARDINGER; 91/p TRAWOGER R.; 7/2b WINZIG;

Lisicke starters: 69/rf HAFNER; 8/of GOLICNIK; 16/2b VALANCIC; 19/lf SKABAR T.; 6/ss SKABAR A.; 42/1b TROBEC; 11/cf HAYWOOD; 47/3b KRAMBERGER; 28/p LEONARD; 12/c LOGAR;

ASKO Linz Stamm B&W 1st - RODRIGUEZ GE singled to right field. RILEY singled to center field; RODRIGUEZ GE advanced to second. KANE singled to center field, RBI; RILEY advanced to second; RODRIGUEZ GE scored. LACKNER singled to center field, RBI; KANE advanced to second; RILEY scored. LACKNER out at second c to 2b; KANE advanced to third. SCHMID flied out to rf, SF, RBI; KANE scored. DAILL singled to center field. REYNOSO CAPE doubled to right field; DAILL advanced to third. HARDINGER walked. TRAWOGER R. singled to center field, RBI; HARDINGER advanced to second; REYNOSO CAPE advanced to third; DAILL scored. WINZIG reached on a fielder's choice to third base; TRAWOGER R. advanced to second; HARDINGER out at second 3b to 2b. 4 runs, 7 hits, 0 errors, 3 LOB.

Lisicke 1st - HAFNER doubled to left field. GOLICNIK walked. VALANCIC homered to left field, 3 RBI; GOLICNIK scored; HAFNER scored. SKABAR T. doubled to right field. SKABAR A. doubled to left field, RBI; SKABAR T. scored. TROBEC grounded out to 2b; SKABAR A. advanced to third. HAYWOOD flied out to cf, SF, RBI; SKABAR A. scored. KRAMBERGER singled to outfielder. LEONARD singled up the middle; KRAMBERGER advanced to third. LOGAR flied out to cf. 5 runs, 6 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASKO Linz Stamm B&W 2nd - RODRIGUEZ GE flied out to 2b. RILEY flied out to lf. KANE homered to center field, RBI. LACKNER singled to center field. SCHMID homered to center field, 2 RBI; LACKNER scored. DAILL singled to left field. REYNOSO CAPE tripled to outfielder, RBI; DAILL scored. HARDINGER flied out to ss. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

Lisicke 2nd - SCHMIDT St. to rf for REYNOSO CAPE. HAFNER singled to left field. GOLICNIK singled to outfielder; HAFNER advanced to second. VALANCIC singled to left field, RBI; GOLICNIK advanced to third; HAFNER scored. SKABAR T. flied out to cf. SKABAR A. doubled to center field, RBI; VALANCIC advanced to third; GOLICNIK scored. TROBEC doubled to center field, 2 RBI; SKABAR A. scored; VALANCIC scored. HAYWOOD singled to center field; TROBEC advanced to third. KRAMBERGER singled to outfielder, RBI; HAYWOOD advanced to second; TROBEC scored. LEONARD singled to left field; KRAMBERGER advanced to second; HAYWOOD advanced to third. LOGAR reached on a fielder's choice to second base, RBI; LEONARD advanced to second; KRAMBERGER advanced to third; HAYWOOD scored. HAFNER flied out to of, 2 RBI; LEONARD scored; KRAMBERGER scored. GOLICNIK singled to pitcher; LOGAR advanced to second. VALANCIC singled to left field; GOLICNIK advanced to second; LOGAR advanced to third. SKABAR T. doubled up the middle, 2 RBI; VALANCIC advanced to third; GOLICNIK scored; LOGAR scored. SKABAR A. flied out to rf. 10 runs, 11 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASKO Linz Stamm B&W 3rd - TRAWOGER R. walked to pitcher. TRAWOGER R. advanced to second. WINZIG fouled out to ss. RODRIGUEZ GE flied out to 2b. RILEY grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Lisicke 3rd - TROBEC singled to center field. HAYWOOD flied out to rf. KRAMBERGER reached on a fielder's choice to first base; TROBEC out at second 1b to ss. BRINOVEC to p for LEONARD. BRINOVEC flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASKO Linz Stamm B&W 4th - KANE flied out to of. LACKNER singled down the lf line. SCHMID grounded into double play ss to 2b to 1b; LACKNER out on the play. . 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Lisicke 4th - KANE to 3b. LACKNER to 2b. HARDINGER to 1b. WINZIG to c. LOGAR grounded out to ss. HAFNER grounded out to 3b. GOLICNIK singled to outfielder. VALANCIC doubled to center field; GOLICNIK advanced to third. SKABAR T. singled to right field, 2 RBI; VALANCIC scored, scored on an error by rf; GOLICNIK scored. SKABAR A. grounded out to p. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

ASKO Linz Stamm B&W 5th - PERKO to cf for HAYWOOD. HUMERCA to c for LOGAR. DAILL tripled to left field. SCHMIDT St. doubled up the middle, RBI; DAILL scored. HARDINGER grounded out to 3b; SCHMIDT St. advanced to third. TRAWOGER R. singled to left field, RBI; SCHMIDT St. scored. WINZIG flied out to ss. RODRIGUEZ GE lined out to p. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Lisicke 5th - TROBEC flied out to rf. PERKO singled to shortstop. KRAMBERGER lined out to p. BRINOVEC singled to center field, RBI; PERKO scored. HUMERCA reached on a fielder's choice to shortstop; BRINOVEC out at second ss unassisted. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASKO Linz Stamm B&W 6th - RILEY flied out to cf. KANE flied out to lf. LACKNER grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Lisicke 6th - JEHLE to lf for SCHMID. HAFNER singled to center field. GOLICNIK singled to third base; HAFNER advanced to second. VALANCIC doubled to left field, RBI; GOLICNIK advanced to third; HAFNER scored. SKABAR T. homered to left field, 3 RBI; VALANCIC scored; GOLICNIK scored. SKABAR A. reached on an error by 2b. TROBEC singled to outfielder; SKABAR A. advanced to third. PERKO reached on a fielder's choice to shortstop; TROBEC out at second ss to 2b. KRAMBERGER doubled to outfielder, 2 RBI; PERKO scored; SKABAR A. scored. BRINOVEC singled to center field, RBI; KRAMBERGER scored. 7 runs, 7 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


Lisicke 25, ASKO Linz Stamm B&W 10 (Jul 31, 2014 at Trutnov)
----------------------------------------------------------------------
ASKO Linz Stamm B&W. 44   0 020  - 10 16  2
Lisicke............. 5(10)0 217  - 25 30  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ASKO Linz Stamm B&W - TRAWOGER Roland. Lisicke - LEONARD John; BRINOVEC Miran(4).
Win-LEONARD John  Loss-TRAWOGER Roland  T-2  A-0
HR LIN - KANE Michael; SCHMID Daniel.
HR LIS - VALANCIC Grega; SKABAR Tjasa.
ESF