Box Score

UCE Travellers vs ASKO Linz Stamm B&W (Jul 31, 2014)

 
Composite Box Score
 

EURO SUPER CUP CO-ED SLOWPITCH 2014
ASKO Linz Stamm B&W 16, UCE Travellers 15 - Composite Box Score
Jul 31, 2014 at Trutnov (HSM)

UCE Travellers   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZERHUSEN ss 
MEYER 1b 
LINNERT 1b 
VOJACEK of 
BINDING 3b 
WALTHER 2b 
HENDRY lf 
SZYGOWSKI cf 
HERZGEN rf/c 
ABU-OMAR K. p 
DAHER p 
ROGGE c/rf 
HEINZE c 
Totals   37  15  19  15  20 

ASKO Linz Stamm B&W   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RODRIGUEZ GE ss 
RILEY 2b 
KANE 1b 
LACKNER 3b 
SCHMID lf 
SCHMIDT St. lf 
DAILL of 
REYNOSO CAPE rf 
HARDINGER c 
TRAWOGER R. p 
WINZIG cf 
Totals   39  16  23  15  21 

UCE Travellers   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ABU-OMAR Karim L  6.2  23  16  15  39  45  15 
DAHER Konstantin   0.0 
 
ASKO Linz Stamm B&W   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TRAWOGER Roland W  7.0  19  15  15  37  44  10 

Umpires - HP: VISCHSCHOONMAKER Lui 1B: SOTERIOU Tony 3B: VAN UFELEN Patrick
Start: 10:45 Time: 2 Attendance: 50

 
Play-by-Play
 

EURO SUPER CUP CO-ED SLOWPITCH 2014
ASKO Linz Stamm B&W 16, UCE Travellers 15
Jul 31, 2014 at Trutnov (HSM)

UCE Travellers starters: 18/ss ZERHUSEN; 19/1b MEYER; 7/of VOJACEK; 12/3b BINDING; 2/2b WALTHER; 5/lf HENDRY; 8/cf SZYGOWSKI; 9/rf HERZGEN; 10/p ABU-OMAR K.; 23/c ROGGE;

ASKO Linz Stamm B&W starters: 27/ss RODRIGUEZ GE; 28/2b RILEY; 42/1b KANE; 22/3b LACKNER; 45/lf SCHMID; 17/of DAILL; 15/rf REYNOSO CAPE; 30/c HARDINGER; 91/p TRAWOGER R.; 7/cf WINZIG;

UCE Travellers 1st - HEINZE to c for ROGGE. ZERHUSEN doubled to right field. MEYER singled to outfielder, RBI; ZERHUSEN scored. VOJACEK reached on a fielder's choice to second base; MEYER out at second 2b to ss. BINDING flied out to ss. WALTHER walked, advanced to second; VOJACEK advanced to third. HENDRY walked. SZYGOWSKI singled to pitcher, RBI; HENDRY advanced to second; WALTHER advanced to third; VOJACEK scored. HERZGEN singled to third base, RBI; SZYGOWSKI advanced to second; HENDRY advanced to third; WALTHER scored. ABU-OMAR K. grounded out to ss. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASKO Linz Stamm B&W 1st - RODRIGUEZ GE flied out to cf. RILEY singled to right field. KANE singled to right field; RILEY advanced to third. LACKNER singled to center field, RBI; KANE advanced to second; RILEY scored. SCHMID singled to right field, advanced to second on the error; LACKNER advanced to third; KANE advanced to third, scored on a throwing error by rf. DAILL singled to shortstop. REYNOSO CAPE singled to center field, 2 RBI; DAILL advanced to second; SCHMID scored; LACKNER scored. HARDINGER walked; REYNOSO CAPE advanced to second; DAILL advanced to third. TRAWOGER R. flied out to rf, SF, RBI; DAILL scored. WINZIG doubled to left field, RBI; HARDINGER advanced to third; REYNOSO CAPE scored. RODRIGUEZ GE lined out to 2b. 6 runs, 7 hits, 1 error, 2 LOB.

UCE Travellers 2nd - HEINZE walked. ZERHUSEN singled to left field; HEINZE advanced to second. MEYER grounded into double play 2b to 1b; ZERHUSEN out on the play; HEINZE advanced to third. VOJACEK grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASKO Linz Stamm B&W 2nd - RILEY grounded out to ss. KANE doubled to left field. LACKNER walked. SCHMID doubled to outfielder, RBI; LACKNER advanced to third; KANE scored. DAILL flied out to lf, SF, RBI; LACKNER scored. REYNOSO CAPE tripled to outfielder, RBI; SCHMID scored. HARDINGER flied out to 1b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

UCE Travellers 3rd - BINDING singled down the lf line. WALTHER reached on a fielder's choice to third base; BINDING out at second 3b to 2b. HENDRY doubled to left field, RBI; WALTHER scored. SZYGOWSKI singled to right field; HENDRY advanced to third. HERZGEN flied out to 3b. DAHER to p for ABU-OMAR K.. DAHER grounded out to p. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASKO Linz Stamm B&W 3rd - ABU-OMAR K. to p for DAHER. TRAWOGER R. singled to center field. WINZIG reached on a fielder's choice to second base; TRAWOGER R. out at second 2b to ss. RODRIGUEZ GE singled to center field, advanced to second on an error by of; WINZIG advanced to third on the error. RILEY flied out to cf, SF, RBI; WINZIG scored, unearned. KANE grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

UCE Travellers 4th - HEINZE flied out to p. ZERHUSEN doubled to right field. MEYER grounded out to 2b; ZERHUSEN advanced to third. VOJACEK flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASKO Linz Stamm B&W 4th - HERZGEN to c. ROGGE to rf for HEINZE. LACKNER singled to right field. SCHMID singled to center field; LACKNER advanced to second. DAILL flied out to ss. REYNOSO CAPE singled to first base; SCHMID advanced to second; LACKNER advanced to third. HARDINGER flied out to rf, SF, RBI; REYNOSO CAPE advanced to second; SCHMID advanced to third; LACKNER scored. TRAWOGER R. flied out to cf. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

UCE Travellers 5th - BINDING walked. WALTHER doubled down the lf line; BINDING advanced to third. HENDRY flied out to cf, SF, RBI; WALTHER advanced to third; BINDING scored. SZYGOWSKI tripled to right field, RBI; WALTHER scored. SCHMIDT St. to lf for SCHMID. HERZGEN grounded out to 3b, RBI; SZYGOWSKI scored. ABU-OMAR K. flied out to 2b. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASKO Linz Stamm B&W 5th - WINZIG flied out to 2b. RODRIGUEZ GE doubled to outfielder. RILEY tripled to center field, RBI; RODRIGUEZ GE scored. KANE doubled to center field, RBI; RILEY scored. LACKNER struck out. SCHMIDT St. tripled to center field, RBI; KANE scored. DAILL grounded out to ss. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

UCE Travellers 6th - ROGGE singled to shortstop. ZERHUSEN doubled down the lf line; ROGGE advanced to third. MEYER singled to outfielder, 2 RBI; ZERHUSEN scored; ROGGE scored. VOJACEK reached on a fielder's choice to third base; MEYER out at second 3b to 2b. BINDING singled to left field; VOJACEK advanced to second. WALTHER singled to center field; BINDING advanced to second; VOJACEK advanced to third. HENDRY flied out to lf, SF, RBI; WALTHER advanced to second; BINDING advanced to third; VOJACEK scored. SZYGOWSKI homered to outfielder, 3 RBI; WALTHER scored; BINDING scored. HERZGEN struck out swinging. 6 runs, 6 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASKO Linz Stamm B&W 6th - LINNERT to 1b for MEYER. REYNOSO CAPE flied out to rf. HARDINGER singled to left field. TRAWOGER R. flied out to of. WINZIG flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

UCE Travellers 7th - ABU-OMAR K. walked, advanced to second. ROGGE flied out to p. ZERHUSEN doubled to center field, RBI; ABU-OMAR K. scored. LINNERT flied out to ss. VOJACEK tripled to center field, RBI; ZERHUSEN scored. BINDING flied out to lf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASKO Linz Stamm B&W 7th - RODRIGUEZ GE flied out to of. RILEY doubled to center field. KANE doubled to center field, RBI; RILEY scored. LACKNER flied out to cf. SCHMIDT St. tripled to center field, RBI; KANE scored. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


ASKO Linz Stamm B&W 16, UCE Travellers 15 (Jul 31, 2014 at Trutnov)
----------------------------------------------------------------------
UCE Travellers...... 301 036 2 - 15 19  2
ASKO Linz Stamm B&W. 631 130 2 - 16 23  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: UCE Travellers - ABU-OMAR Karim; DAHER Konstantin(7). ASKO Linz Stamm B&W -
TRAWOGER Roland.
Win-TRAWOGER Roland  Loss-ABU-OMAR Karim  T-2  A-50
HR UCE - SZYGOWSKI Jacek.
ESF