Box Score

Afterburners vs Rytiri Trutnov (Jul 29, 2014)

 
Composite Box Score
 

EURO SUPER CUP CO-ED SLOWPITCH 2014
Afterburners 8, Rytiri Trutnov 6 - Composite Box Score
Jul 29, 2014 at Trutnov (Red Field)

Afterburners   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VERHULST 1b 
VAN WOENSEL ss 
HOSTEN 2b 
LIEKENS T. 3b 
BOTS cf 
V ROOSBROEK rf 
DE RIDDER rf 
V DEN BROECK c 
CEULEMANS p 
BRUYNSEELS of 
KAUWENBERGHS lf 
Totals   35  21 

Rytiri Trutnov   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KLEMPIR p 
RADOVA 3b 
JANOVSKY ss 
KOVARIK ss 
HANAKOVA 1b 
KANKA 2b 
FIALOVA c 
POLASKOVA c 
KVICALA rf 
KONDISOVA lf 
JAKLOVA L. lf 
DROPPA cf 
HUDRALKOVA of 
KAVKOVA of 
Totals   38  16  21  10 

Afterburners   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CEULEMANS Kevin W  7.0  16  38  38  13 
 
Rytiri Trutnov   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KLEMPIR Roman L  7.0  35  37  10 

Umpires - HP: SOTERIOU Tony 1B: BOWDEN Stuart
Start: 16:00 Time: 1:15 Attendance: 40

 
Play-by-Play
 

EURO SUPER CUP CO-ED SLOWPITCH 2014
Afterburners 8, Rytiri Trutnov 6
Jul 29, 2014 at Trutnov (Red Field)

Afterburners starters: 3/1b VERHULST; 17/ss VAN WOENSEL; 1/2b HOSTEN; 27/3b LIEKENS T.; 8/cf BOTS; 29/rf V ROOSBROEK; 82/c V DEN BROECK; 83/p CEULEMANS; 16/of BRUYNSEELS; 55/lf KAUWENBERGHS;

Rytiri Trutnov starters: 1/p KLEMPIR; 79/3b RADOVA; 80/ss JANOVSKY; 15/1b HANAKOVA; 23/2b KANKA; 21/c FIALOVA; 71/rf KVICALA; 20/lf KONDISOVA; 48/cf DROPPA; 32/of HUDRALKOVA;

Afterburners 1st - VERHULST walked. VAN WOENSEL reached on an error by 1b; VERHULST advanced to second. HOSTEN reached on an error by 2b; VAN WOENSEL advanced to third; VERHULST scored, unearned. LIEKENS T. reached on a fielder's choice to shortstop; HOSTEN out at second ss to 2b; VAN WOENSEL scored, unearned. BOTS reached on an error by ss; LIEKENS T. advanced to second. V ROOSBROEK reached on a fielder's choice to shortstop; BOTS out at second ss to 2b; LIEKENS T. advanced to third. V DEN BROECK reached on a fielder's choice to third base; V ROOSBROEK advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by 3b; LIEKENS T. scored, unearned. CEULEMANS grounded out to 2b. 3 runs, 0 hits, 4 errors, 2 LOB.

Rytiri Trutnov 1st - KLEMPIR grounded out to 3b. RADOVA singled to center field. JANOVSKY singled to center field; RADOVA advanced to second. HANAKOVA flied out to rf; RADOVA advanced to third. KANKA flied out to lf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Afterburners 2nd - BRUYNSEELS singled to center field. KAUWENBERGHS singled to center field, advanced to second on the error; BRUYNSEELS advanced to second, advanced to third on an error by c. VERHULST singled to third base. VAN WOENSEL reached on a fielder's choice to pitcher; VERHULST advanced to second; KAUWENBERGHS advanced to third; BRUYNSEELS out at home p to c. HOSTEN reached on an error by rf, advanced to third, RBI; VAN WOENSEL scored, unearned; VERHULST scored, unearned; KAUWENBERGHS scored. LIEKENS T. flied into double play ss to p; HOSTEN out on the play. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 0 LOB.

Rytiri Trutnov 2nd - FIALOVA grounded out to 3b. KVICALA singled to center field. KONDISOVA grounded out to p; KVICALA advanced to second. DROPPA singled to outfielder; KVICALA advanced to third. HUDRALKOVA flied out to 3b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Afterburners 3rd - BOTS flied out to lf. V ROOSBROEK doubled to left field. V DEN BROECK flied out to ss. CEULEMANS tripled to left field, RBI; V ROOSBROEK scored. BRUYNSEELS grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Rytiri Trutnov 3rd - KLEMPIR flied out to lf. RADOVA flied out to 2b. JANOVSKY singled to center field. HANAKOVA popped up to c. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Afterburners 4th - ::: HANAKOVA OBR:Step off the box when she swinging :::. KAUWENBERGHS flied out to 3b. VERHULST singled to third base. VAN WOENSEL reached on a fielder's choice to shortstop; VERHULST out at second ss to 2b. HOSTEN flied out to of. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Rytiri Trutnov 4th - KOVARIK to ss for JANOVSKY. POLASKOVA to c for FIALOVA. JAKLOVA L. to lf for KONDISOVA. KAVKOVA to of for HUDRALKOVA. KANKA flied out to cf. POLASKOVA grounded out to ss. KVICALA reached on a muffed throw by 1b, assist by 2b. JAKLOVA L. singled to left field; KVICALA advanced to second. DROPPA grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Afterburners 5th - LIEKENS T. flied out to lf. BOTS singled to left field. V ROOSBROEK flied out to cf. V DEN BROECK walked; BOTS advanced to second. CEULEMANS struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Rytiri Trutnov 5th - KAVKOVA singled to shortstop. KLEMPIR doubled to left field; KAVKOVA advanced to third. RADOVA grounded out to 3b. KOVARIK tripled to left field, 2 RBI; KLEMPIR scored; KAVKOVA scored. HANAKOVA singled to outfielder, RBI; KOVARIK scored. KANKA flied out to 1b. POLASKOVA flied out to ss. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

Afterburners 6th - BRUYNSEELS grounded out to ss. KAUWENBERGHS singled to left field. VERHULST lined out to 3b. VAN WOENSEL flied out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Rytiri Trutnov 6th - KVICALA flied out to of. JAKLOVA L. lined out to 3b. DROPPA singled to center field. KAVKOVA singled to left field; DROPPA advanced to second. KLEMPIR flied out to 3b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Afterburners 7th - HOSTEN grounded out to ss. LIEKENS T. singled to left field, advanced to second on an error by lf. BOTS flied out to cf. DE RIDDER to rf for V ROOSBROEK. DE RIDDER reached on a throwing error by p; LIEKENS T. scored, unearned. V DEN BROECK struck out swinging. 1 run, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

Rytiri Trutnov 7th - V ROOSBROEK to rf for DE RIDDER. RADOVA singled to left field. KOVARIK flied out to lf; RADOVA advanced to second. HANAKOVA homered to right field, 2 RBI; RADOVA scored. KANKA singled to outfielder. POLASKOVA grounded out to 2b; KANKA advanced to second. KVICALA singled to outfielder, RBI; KANKA scored. JAKLOVA L. grounded out to 3b. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Afterburners 8, Rytiri Trutnov 6 (Jul 29, 2014 at Trutnov)
----------------------------------------------------------------------
Afterburners........ 331 000 1 -  8  9  1
Rytiri Trutnov...... 000 030 3 -  6 16  8
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Afterburners - CEULEMANS Kevin. Rytiri Trutnov - KLEMPIR Roman.
Win-CEULEMANS Kevin  Loss-KLEMPIR Roman  T-1:15  A-40
HR RYT - HANAKOVA Vendula.
ESF