Box Score

Rytiri Trutnov vs UCE Travellers (Jul 30, 2014)

 
Composite Box Score
 

EURO SUPER CUP CO-ED SLOWPITCH 2014
UCE Travellers 23, Rytiri Trutnov 8 - Composite Box Score
Jul 30, 2014 at Trutnov (Red Field)

Rytiri Trutnov   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ROMASEK rf 
SOUCKOVA 3b 
JANOVSKY ss 
HANAKOVA 1b 
PRECLIK p 
RADOVA c 
POLASKOVA c 
KOVARIK cf 
KVICALA cf 
JAKLOVA L. lf 
FIALOVA lf 
KANKA 2b 
HUDRALKOVA of 
Totals   30  13  14 

UCE Travellers   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZERHUSEN ss 
MEYER 1b 
HEINZE 1b 
WALTHER 2b 
BINDING 3b 
SZYGOWSKI cf 
HENDRY lf 
MERTLIK of 
DAHER of 
HERZGEN c 
ABU-OMAR K. p 
ROGGE rf 
LINNERT rf 
Totals   45  23  27  20  15 

Rytiri Trutnov   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PRECLIK Jiri L  4.2  27  23  21  45  47 
 
UCE Travellers   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ABU-OMAR Karim W  5.0  13  30  31 

Umpires - HP: ZEZLINA Tomo 1B: KOSNAR Jaroslav
Start: 16:00 Time: 1:20 Attendance: 30

 
Play-by-Play
 

EURO SUPER CUP CO-ED SLOWPITCH 2014
UCE Travellers 23, Rytiri Trutnov 8
Jul 30, 2014 at Trutnov (Red Field)

Rytiri Trutnov starters: 27/rf ROMASEK; 14/3b SOUCKOVA; 80/ss JANOVSKY; 15/1b HANAKOVA; 22/p PRECLIK; 79/c RADOVA; 88/cf KOVARIK; 33/lf JAKLOVA L.; 23/2b KANKA; 32/of HUDRALKOVA;

UCE Travellers starters: 18/ss ZERHUSEN; 19/1b MEYER; 2/2b WALTHER; 12/3b BINDING; 8/cf SZYGOWSKI; 5/lf HENDRY; 21/of MERTLIK; 9/c HERZGEN; 10/p ABU-OMAR K.; 23/rf ROGGE;

Rytiri Trutnov 1st - ROMASEK grounded out to ss. SOUCKOVA singled to third base. JANOVSKY reached on a fielder's choice to pitcher; SOUCKOVA out at second p to ss. HANAKOVA flied out to of. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

UCE Travellers 1st - ZERHUSEN singled down the rf line. MEYER singled to right field; ZERHUSEN advanced to second. WALTHER tripled to right field, 2 RBI; MEYER scored; ZERHUSEN scored. BINDING doubled to right center, RBI; WALTHER scored. SZYGOWSKI singled to right center, RBI; BINDING scored. HENDRY reached on a fielder's choice to pitcher; SZYGOWSKI out at second p unassisted. MERTLIK reached on a fielder's choice to third base; HENDRY out at second 3b to 2b. HERZGEN walked; MERTLIK advanced to second. ABU-OMAR K. singled to left field, RBI; HERZGEN advanced to second; MERTLIK scored. ROGGE singled through the right side; ABU-OMAR K. advanced to second; HERZGEN advanced to third. ZERHUSEN flied out to cf. 5 runs, 7 hits, 0 errors, 3 LOB.

Rytiri Trutnov 2nd - PRECLIK singled down the rf line. RADOVA flied out to cf. KOVARIK walked, advanced to second; PRECLIK advanced to third. JAKLOVA L. reached on a throwing error by 3b, RBI; KOVARIK advanced to third; PRECLIK scored. KANKA doubled to left center, RBI; JAKLOVA L. advanced to third; KOVARIK scored. HUDRALKOVA flied out to cf. ROMASEK doubled to left field, 2 RBI; KANKA scored; JAKLOVA L. scored, unearned. SOUCKOVA singled down the lf line, RBI; ROMASEK scored. JANOVSKY singled to left center; SOUCKOVA advanced to second. HANAKOVA reached on a fielder's choice to second base; JANOVSKY out at second 2b unassisted. 5 runs, 5 hits, 1 error, 2 LOB.

UCE Travellers 2nd - MEYER walked. WALTHER doubled to left center; MEYER advanced to third. BINDING reached on an error by 3b, RBI; WALTHER scored; MEYER scored. SZYGOWSKI singled to center field; BINDING advanced to second. HENDRY tripled down the lf line, scored on the throw, 3 RBI; SZYGOWSKI scored; BINDING scored, unearned. MERTLIK flied out to cf. HERZGEN reached on an error by 3b. ABU-OMAR K. flied out to of. ROGGE flied out to cf. 5 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

Rytiri Trutnov 3rd - PRECLIK singled to left center. RADOVA reached on a fielder's choice to first base; PRECLIK out at second 1b to 2b to ss. KOVARIK lined out to ss. JAKLOVA L. singled to left field; RADOVA advanced to second. KANKA singled to shortstop, RBI; JAKLOVA L. advanced to second; RADOVA scored. HUDRALKOVA reached on a fielder's choice to shortstop; KANKA advanced to second; JAKLOVA L. out at third ss to 3b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

UCE Travellers 3rd - ZERHUSEN singled to right field. MEYER flied out to 2b. WALTHER singled down the rf line; ZERHUSEN advanced to second. BINDING singled down the lf line, RBI; WALTHER advanced to second; ZERHUSEN scored. SZYGOWSKI doubled to center field, RBI; BINDING advanced to third; WALTHER scored. HENDRY singled to pitcher, RBI; SZYGOWSKI advanced to third; BINDING scored. MERTLIK reached on a fielder's choice to shortstop, RBI; HENDRY out at second ss to 2b; SZYGOWSKI scored. HERZGEN singled up the middle; MERTLIK advanced to second. ABU-OMAR K. reached on an error by 3b; HERZGEN advanced to second; MERTLIK scored, unearned. ROGGE reached on a fielder's choice to shortstop; ABU-OMAR K. out at second ss to 2b. 5 runs, 6 hits, 1 error, 2 LOB.

Rytiri Trutnov 4th - ROMASEK flied out to ss. SOUCKOVA flied out to 2b. JANOVSKY homered to left center, RBI. HANAKOVA singled to left center. PRECLIK doubled down the rf line; HANAKOVA advanced to third. RADOVA flied out to cf. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

UCE Travellers 4th - POLASKOVA to c for RADOVA. KVICALA to cf for KOVARIK. FIALOVA to lf for JAKLOVA L.. ZERHUSEN reached on a dropped fly by lf, advanced to second. HEINZE to 1b for MEYER. HEINZE flied out to ss. WALTHER singled to third base. BINDING reached on a fielder's choice to third base; WALTHER advanced to second; ZERHUSEN out at third 3b unassisted. SZYGOWSKI singled to left center, RBI; BINDING advanced to second; WALTHER scored. HENDRY singled up the middle, RBI; SZYGOWSKI advanced to second, advanced to third on an error by cf; BINDING scored. DAHER to of for MERTLIK. DAHER singled to right center, RBI; HENDRY advanced to second; SZYGOWSKI scored. MERTLIK to of for DAHER. HERZGEN reached on a fielder's choice to shortstop; MERTLIK out at second ss to 2b. 3 runs, 4 hits, 2 errors, 2 LOB.

Rytiri Trutnov 5th - MEYER to 1b for HEINZE. KVICALA grounded out to 2b. FIALOVA grounded out to ss. KANKA tripled to right field. HUDRALKOVA reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b; KANKA scored, unearned. ROMASEK reached on a fielder's choice to shortstop; HUDRALKOVA out at second ss to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

UCE Travellers 5th - ABU-OMAR K. lined out to ss. LINNERT to rf for ROGGE. LINNERT struck out swinging. ZERHUSEN singled to right field. MEYER singled to first base, advanced to second on a throwing error by 1b; ZERHUSEN scored on the error. WALTHER doubled down the lf line, RBI; MEYER scored. BINDING singled up the middle, RBI; WALTHER scored. SZYGOWSKI doubled to left center, RBI; BINDING scored. HENDRY singled to left center; SZYGOWSKI advanced to third. MERTLIK singled to right field, RBI; HENDRY advanced to second; SZYGOWSKI scored. 5 runs, 7 hits, 1 error, 2 LOB.

 
Line score
 


UCE Travellers 23, Rytiri Trutnov 8 (Jul 30, 2014 at Trutnov)
----------------------------------------------------------------------
Rytiri Trutnov...... 051 11 -  8 13  6
UCE Travellers...... 555 35 - 23 27  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Rytiri Trutnov - PRECLIK Jiri. UCE Travellers - ABU-OMAR Karim.
Win-ABU-OMAR Karim  Loss-PRECLIK Jiri  T-1:20  A-30
HR RYT - JANOVSKY Radek.
ESF