Box Score

GB Cubs vs SC Moscovia (Aug 16, 2014)

 
Composite Box Score
 

2014 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
SC Moscovia 18 (2-5), GB Cubs 11 (0-7) - Composite Box Score
Aug 16, 2014 at Collecchio (comunale 2)

GB Cubs   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SHAW cf 
NAGY ss/p 
ESIRI rf 
VAN'T SANT 2b 
ECKSTEIN 3b 
PATTESON 1b 
LONGBOY lf 
HOLDEN c 
FRANK c 
KOHLER p/ss 
Totals   21  11  10 

SC Moscovia   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KHOBOTOVA cf 
STOLBUNETS 2b 
MIKHAYLOVA p 
EGOROVA ss 
MURAKHOSKAYA c 
BULYCHEVA 1b 
DUDOROVA lf 
ZELENTSOVA dp 
PYANKOVA rf 
ZUEVA 3b 
Totals   20  18  11  21  12 

GB Cubs   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KOHLER Kristen L,0-3  3.0  17  10  17  19  29 
NAGY Caitlin   0.1 
 
SC Moscovia   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MIKHAYLOVA Yana W,2-2  4.0  11  21  27 

Umpires - HP: GIANNUNZIO Andrea 1B: LAMIERI Loretta
Start: 8.58 Time: 1.59 Attendance: 100
Weather: Drizzling Game notes: Scorekeepers: PAINI AnnaMaria, ZILLI Angela TC: MICHIELAN Irene

 
Play-by-Play
 

2014 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
SC Moscovia 18 (2-5), GB Cubs 11 (0-7)
Aug 16, 2014 at Collecchio (comunale 2)

GB Cubs starters: 5/cf SHAW; 3/ss NAGY; 1/rf ESIRI; 9/2b VAN'T SANT; 12/3b ECKSTEIN; 13/1b PATTESON; 11/lf LONGBOY; 2/c HOLDEN; 4/p KOHLER;

SC Moscovia starters: 17/cf KHOBOTOVA; 19/2b STOLBUNETS; 9/p MIKHAYLOVA; 3/ss EGOROVA; 7/c MURAKHOSKAYA; 15/1b BULYCHEVA; 8/lf DUDOROVA; 6/dp ZELENTSOVA; 4/rf PYANKOVA; 10/3b ZUEVA;

GB Cubs 1st - SHAW struck out swinging, out at first c to 1b. NAGY grounded out to ss. ESIRI walked. VAN'T SANT reached on a fielder's choice; ESIRI out at second ss unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SC Moscovia 1st - KHOBOTOVA walked. KHOBOTOVA stole second. KHOBOTOVA advanced to third on a wild pitch. STOLBUNETS flied out to ss. MIKHAYLOVA singled to center field, RBI; KHOBOTOVA scored. EGOROVA walked; MIKHAYLOVA advanced to second. MURAKHOSKAYA fouled out to c. EGOROVA advanced to second on a wild pitch; MIKHAYLOVA advanced to third on a wild pitch. BULYCHEVA singled to right field, 2 RBI; EGOROVA scored; MIKHAYLOVA scored. BULYCHEVA stole second. BULYCHEVA stole third. DUDOROVA doubled down the lf line, RBI; BULYCHEVA scored. DUDOROVA stole third. ZELENTSOVA walked, out at second c to ss, caught stealing. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

GB Cubs 2nd - ECKSTEIN singled to pitcher. ECKSTEIN stole second. PATTESON singled to third base, advanced to second on a throwing error by 3b; ECKSTEIN advanced to third on the error. LONGBOY struck out swinging. HOLDEN walked. HOLDEN advanced to second on a wild pitch; PATTESON advanced to third on a wild pitch; ECKSTEIN scored on a wild pitch. KOHLER struck out looking. SHAW tripled to right field, 2 RBI; HOLDEN scored; PATTESON scored. NAGY walked, advanced to second on a wild pitch; SHAW scored on a wild pitch. Defensive conference. NAGY advanced to third on a wild pitch. ESIRI flied out to ss. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

SC Moscovia 2nd - PYANKOVA struck out swinging. KHOBOTOVA singled to pitcher. KHOBOTOVA advanced to second on a wild pitch. KHOBOTOVA stole third. KHOBOTOVA scored on a wild pitch. STOLBUNETS walked. STOLBUNETS stole second. STOLBUNETS advanced to third on a wild pitch. MIKHAYLOVA lined out to rf. STOLBUNETS scored on a wild pitch. EGOROVA singled to center field. EGOROVA stole second. EGOROVA stole third. MURAKHOSKAYA struck out swinging, reached first on a passed ball; EGOROVA scored on a passed ball, unearned. MURAKHOSKAYA stole second. BULYCHEVA grounded out to p. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

GB Cubs 3rd - VAN'T SANT flied out to cf. ECKSTEIN struck out swinging, reached first on a wild pitch. ECKSTEIN stole second. PATTESON singled to second base, advanced to second, RBI; ECKSTEIN scored. LONGBOY reached on a throwing error by c, SAC; PATTESON advanced to third. LONGBOY stole second. HOLDEN walked. KOHLER reached on a fielder's choice to catcher, RBI; HOLDEN advanced to second; LONGBOY advanced to third; PATTESON scored. KOHLER advanced to second on a wild pitch; HOLDEN advanced to third on a wild pitch; LONGBOY scored on a wild pitch, unearned. SHAW singled to center field, advanced to second on a muffed throw by 1b, RBI; KOHLER advanced to third, scored on the error; HOLDEN scored. Defensive conference. NAGY singled to left field, advanced to second; SHAW advanced to third. ESIRI struck out swinging. VAN'T SANT singled to third base, RBI; NAGY advanced to third; SHAW scored, unearned. VAN'T SANT stole second. ECKSTEIN reached on a fielding error by ss; VAN'T SANT advanced to third on the error; NAGY scored on the error, unearned. ECKSTEIN stole second. VAN'T SANT out at home c to p. 7 runs, 4 hits, 3 errors, 1 LOB.

SC Moscovia 3rd - ZUEVA to 3b for ZELENTSOVA. / for ZUEVA. DUDOROVA singled through the left side. DUDOROVA stole second. DUDOROVA advanced to third on a wild pitch. ZUEVA walked. ZUEVA stole second. ZUEVA advanced to third on a wild pitch; DUDOROVA scored on a wild pitch. PYANKOVA struck out swinging. ZUEVA scored on a wild pitch. KHOBOTOVA walked. KHOBOTOVA stole second. KHOBOTOVA advanced to third on a wild pitch. STOLBUNETS walked. STOLBUNETS stole second. MIKHAYLOVA struck out swinging. STOLBUNETS advanced to third on a wild pitch; KHOBOTOVA scored on a wild pitch. EGOROVA singled to left center, RBI; STOLBUNETS scored. EGOROVA stole second. EGOROVA stole third. MURAKHOSKAYA reached on a throwing error by p; EGOROVA scored on the error, unearned. MURAKHOSKAYA stole second. BULYCHEVA walked. BULYCHEVA advanced to second on a wild pitch; MURAKHOSKAYA advanced to third on a wild pitch. DUDOROVA reached on a fielder's choice to catcher, RBI; BULYCHEVA advanced to third; MURAKHOSKAYA scored, unearned. DUDOROVA advanced to second on a wild pitch; BULYCHEVA scored on a wild pitch, unearned. DUDOROVA stole third. ZUEVA hit by pitch. ZUEVA stole second. ZUEVA advanced to third on a wild pitch; DUDOROVA scored on a wild pitch, unearned. PYANKOVA walked, RBI; ZUEVA scored on a wild pitch, unearned. PYANKOVA advanced to third on a wild pitch. KHOBOTOVA reached on a fielder's choice to catcher. Defensive conference. KHOBOTOVA stole second; PYANKOVA stole home, unearned. KHOBOTOVA advanced to third on a wild pitch. STOLBUNETS grounded out to 3b. 10 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

GB Cubs 4th - Patteson out, hitting out of turn. PATTESON grounded out to c unassisted, on appeal. LONGBOY grounded out to p. HOLDEN walked. HOLDEN stole second. KOHLER grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SC Moscovia 4th - NAGY to p. FRANK to c for HOLDEN. KOHLER to ss. MIKHAYLOVA grounded out to ss. EGOROVA walked. EGOROVA stole second. EGOROVA advanced to third on a wild pitch. MURAKHOSKAYA walked. BULYCHEVA hit by pitch; MURAKHOSKAYA advanced to second. BULYCHEVA advanced to second on a wild pitch; MURAKHOSKAYA advanced to third on a wild pitch; EGOROVA scored on a wild pitch. 1 run, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


SC Moscovia 18, GB Cubs 11 (Aug 16, 2014 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
GB Cubs............. 047    0 - 11  7  1      (0-7)
SC Moscovia......... 43(10) 1 - 18  7  4      (2-5)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: GB Cubs - KOHLER Kristen; NAGY Caitlin(4) and HOLDEN Betsy; FRANK Caitlin.
SC Moscovia - MIKHAYLOVA Yana and MURAKHOVSKAYA Anasta.
Win-MIKHAYLOVA Yana(2-2)  Loss-KOHLER Kristen(0-3)  T-1.59  A-100
Weather: Drizzling
Game notes:
Scorekeepers: PAINI AnnaMaria, ZILLI Angela
TC: MICHIELAN Irene
ESF