Box Score

Italy 1 vs SC Moscovia (Aug 14, 2014)

 
Composite Box Score
 

2014 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Italy 1 15 (3-1), SC Moscovia 3 (1-3) - Composite Box Score
Aug 14, 2014 at Collecchio (comunale 2)

Italy 1   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GRIFFA 1b/p 
CORSELLO lf 
PINARDI ph/lf 
COLONNA ss 
CIANFRIGLIA 3b 
ALFIERI 3b 
FRUGERI cf 
GASPARRO 2b 
ORI rf/c 
RUSCONI p/1b 
LONGHIN c 
ALBERICI ph/rf 
Totals   16  15  12 

SC Moscovia   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KHOBOTOVA ss 
STOLBUNETS 2b 
MIKHAYLOVA 1b 
EGOROVA p/cf 
MURAKHOSKAYA 3b 
ZUEVA c 
DUDOROVA cf/p 
PYANKOVA rf 
LOMTEVA lf 
Totals   11 

Italy 1   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RUSCONI Chiara   1.0 
GRIFFA Viviana W,1-0  2.0 
 
SC Moscovia   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
EGOROVA Maria L,0-2  2.0  14  11  12  10  12  24 
DUDOROVA Angelina   1.0 

Umpires - HP: SALGADO Raul 1B: GIANNUNZIO Andrea
Start: 17.15 Time: 1.11 Attendance: 85
Game notes: Scorekeepers: LOSCHI Carlo, GALBULLI Antonio TC: MICHIELAN Irene

 
Play-by-Play
 

2014 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Italy 1 15 (3-1), SC Moscovia 3 (1-3)
Aug 14, 2014 at Collecchio (comunale 2)

Italy 1 starters: 9/1b GRIFFA; 10/lf CORSELLO; 13/ss COLONNA; 15/3b CIANFRIGLIA; 2/cf FRUGERI; 24/2b GASPARRO; 21/rf ORI; 8/p RUSCONI; 22/c LONGHIN;

SC Moscovia starters: 17/ss KHOBOTOVA; 19/2b STOLBUNETS; 9/1b MIKHAYLOVA; 3/p EGOROVA; 7/3b MURAKHOSKAYA; 10/c ZUEVA; 8/cf DUDOROVA; 4/rf PYANKOVA; 18/lf LOMTEVA;

Italy 1 1st - GRIFFA walked. CORSELLO reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; GRIFFA advanced to third. CORSELLO advanced to third on a wild pitch; GRIFFA scored on a wild pitch. CORSELLO scored on a wild pitch, unearned. COLONNA walked. COLONNA advanced to second on a wild pitch. CIANFRIGLIA doubled to right center, RBI; COLONNA scored. CIANFRIGLIA advanced to third on a wild pitch. FRUGERI walked. FRUGERI advanced to third on a wild pitch; CIANFRIGLIA scored on a wild pitch. GASPARRO walked, advanced to third on a wild pitch, RBI; FRUGERI scored on a wild pitch. Defensive conference. ORI doubled down the rf line, RBI; GASPARRO scored. RUSCONI walked; ORI stole third. RUSCONI out at second c to ss, caught stealing; ORI advanced to home on a fielder's choice. LONGHIN walked. LONGHIN advanced to second on a wild pitch. GRIFFA singled to left field, advanced to second on the throw, RBI; LONGHIN scored. CORSELLO singled to second base; GRIFFA advanced to third. CORSELLO stole second. CORSELLO advanced to third on a wild pitch; GRIFFA scored on a wild pitch. CORSELLO scored on a wild pitch. COLONNA walked. CIANFRIGLIA singled to left field; COLONNA advanced to second. FRUGERI singled to center field; CIANFRIGLIA advanced to second; COLONNA advanced to third. GASPARRO struck out swinging. ORI singled to shortstop, 2 RBI; FRUGERI advanced to second; CIANFRIGLIA scored, unearned; COLONNA scored, unearned. FRUGERI runner left early, out at second 2b unassisted. 12 runs, 7 hits, 1 error, 1 LOB.

SC Moscovia 1st - ALFIERI to 3b for CIANFRIGLIA. KHOBOTOVA singled to catcher, bunt. KHOBOTOVA stole second. STOLBUNETS struck out looking. MIKHAYLOVA struck out swinging. KHOBOTOVA advanced to third on a wild pitch. EGOROVA singled to left center, advanced to third on the throw, RBI; KHOBOTOVA scored. EGOROVA out at home c to p, caught stealing. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

Italy 1 2nd - RUSCONI struck out swinging. ALBERICI pinch hit for LONGHIN. ALBERICI walked. ALBERICI stole second. GRIFFA walked. PINARDI pinch hit for CORSELLO. GRIFFA advanced to second on a wild pitch; ALBERICI advanced to third on a wild pitch. PINARDI walked. COLONNA infield fly to 2b. ALFIERI walked, RBI; PINARDI advanced to second; GRIFFA advanced to third; ALBERICI scored. FRUGERI walked, RBI; ALFIERI advanced to second; PINARDI advanced to third; GRIFFA scored. GASPARRO reached on a fielder's choice; FRUGERI out at second ss to 2b. 2 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

SC Moscovia 2nd - GRIFFA to p. PINARDI to lf. ORI to c. RUSCONI to 1b. ALBERICI to rf. MURAKHOSKAYA singled to third base. MURAKHOSKAYA advanced to second on a wild pitch. MURAKHOSKAYA advanced to third on a wild pitch. ZUEVA walked. ZUEVA advanced to second, advanced to third on a wild pitch; MURAKHOSKAYA scored on a wild pitch. DUDOROVA grounded out to 2b, RBI; ZUEVA scored. PYANKOVA out at first c to 2b, bunt. LOMTEVA fouled out to 1b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Italy 1 3rd - EGOROVA to cf. DUDOROVA to p. ORI singled to right field. RUSCONI flied out to 3b. ORI advanced to second on a wild pitch. ALBERICI flied out to 1b. ORI stole third. ORI scored on a wild pitch. GRIFFA struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

SC Moscovia 3rd - KHOBOTOVA grounded out to p, bunt. STOLBUNETS struck out looking. MIKHAYLOVA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


Italy 1 15, SC Moscovia 3 (Aug 14, 2014 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Italy 1............. (12)21  - 15  8  0      (3-1)
SC Moscovia......... 1   20  -  3  3  1      (1-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Italy 1 - RUSCONI Chiara; GRIFFA Viviana(2) and LONGHIN Francesca; ORI Giorgia.
SC Moscovia - EGOROVA Maria; DUDOROVA Angelina(3) and ZUEVA Elizaveta.
Win-GRIFFA Viviana(1-0)  Loss-EGOROVA Maria(0-2)  T-1.11  A-85
Game notes:
Scorekeepers: LOSCHI Carlo, GALBULLI Antonio
TC: MICHIELAN Irene
ESF