Box Score

SC Moscovia vs GB Cubs (Aug 14, 2014)

 
Composite Box Score
 

2014 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
SC Moscovia 12 (1-2), GB Cubs 5 (0-3) - Composite Box Score
Aug 14, 2014 at Collecchio (comunale 2)

SC Moscovia   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
STOLBUNETS 2b 
KHOBOTOVA ss 
MIKHAYLOVA p/3b 
EGOROVA 3b/p 
MURAKHOSKAYA c 
PROKHOROVA dp 
ZUEVA cf 
DUDOROVA ph/cf 
ZELENTSOVA lf 
KLIMENTYEVA lf 
LOMTEVA rf 
PYANKOVA rf 
BULYCHEVA 1b 
Totals   18  12  11  13  12 

GB Cubs   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SHAW cf 
ESIRI rf 
FERRAGAMO p/ss 
LONGBOY lf 
VAN'T SANT 1b 
KOHLER 3b/ss 
VANN ss/3b 
FRANK c 
PHILP 2b 
Totals   16  12 

SC Moscovia   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MIKHAYLOVA Yana W,1-1  3.0  13  20 
EGOROVA Maria   1.0 
 
GB Cubs   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FERRAGAMO Lillian L,0-1  1.0  10  10  16 
KOHLER Kristen   3.0  10  14 

Umpires - HP: GIANNUNZIO Nicola 1B: SABBADINI Matteo
Start: 8.57 Time: 1.38 Attendance: 70
Weather: Sunny Game notes: Scorekeepers: MASSARI GOZZI Ulpiano, ZILLI Angela TC: MICHIELAN Irene
FERRAGAMO faced 5 batters in the 2nd.

 
Play-by-Play
 

2014 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
SC Moscovia 12 (1-2), GB Cubs 5 (0-3)
Aug 14, 2014 at Collecchio (comunale 2)

SC Moscovia starters: 19/2b STOLBUNETS; 17/ss KHOBOTOVA; 9/p MIKHAYLOVA; 3/3b EGOROVA; 7/c MURAKHOSKAYA; 2/dp PROKHOROVA; 10/cf ZUEVA; 6/lf ZELENTSOVA; 18/rf LOMTEVA; 15/1b BULYCHEVA;

GB Cubs starters: 5/cf SHAW; 1/rf ESIRI; 8/p FERRAGAMO; 11/lf LONGBOY; 0/1b VAN'T SANT; 4/3b KOHLER; 6/ss VANN; 7/c FRANK; 10/2b PHILP;

SC Moscovia 1st - STOLBUNETS walked. KHOBOTOVA singled to right field; STOLBUNETS advanced to second. MIKHAYLOVA singled to catcher, bunt, RBI; KHOBOTOVA advanced to third; STOLBUNETS scored. EGOROVA out at first rf to 1b, RBI; MIKHAYLOVA advanced to third; KHOBOTOVA scored. MURAKHOSKAYA walked. MURAKHOSKAYA stole second; MIKHAYLOVA stole home. MURAKHOSKAYA advanced to third on a passed ball. PROKHOROVA struck out swinging, reached first on a wild pitch; MURAKHOSKAYA scored on a wild pitch. PROKHOROVA stole second. ZUEVA walked. ZUEVA stole second; PROKHOROVA stole third. ZELENTSOVA walked. LOMTEVA reached on a fielder's choice; ZELENTSOVA advanced to second; ZUEVA advanced to third; PROKHOROVA out at home c unassisted. STOLBUNETS walked, RBI; LOMTEVA advanced to second; ZELENTSOVA advanced to third; ZUEVA scored. KHOBOTOVA reached on a fielder's choice; STOLBUNETS advanced to second; LOMTEVA out at third ss to 3b. 5 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

GB Cubs 1st - PYANKOVA to rf for LOMTEVA. SHAW singled to shortstop. ESIRI singled to pitcher, bunt; SHAW advanced to second, advanced to third on a throwing error by p. ESIRI stole second. ESIRI advanced to third on a wild pitch; SHAW scored on a wild pitch. FERRAGAMO walked. LONGBOY grounded out to 1b unassisted, RBI; FERRAGAMO advanced to second; ESIRI scored. VAN'T SANT singled up the middle, RBI; FERRAGAMO scored. KOHLER struck out looking. VAN'T SANT advanced to second on a wild pitch. VANN struck out swinging. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

SC Moscovia 2nd - KOHLER to ss. VANN to 3b. MIKHAYLOVA walked. MIKHAYLOVA stole second. EGOROVA struck out swinging, reached first on a wild pitch; MIKHAYLOVA advanced to third on a wild pitch. EGOROVA advanced to second on a wild pitch; MIKHAYLOVA scored on a wild pitch. MURAKHOSKAYA singled to right field, advanced to second on a throwing error by 1b; EGOROVA advanced to third, scored on the error. MURAKHOSKAYA advanced to third on a passed ball. PROKHOROVA walked. PROKHOROVA stole second; MURAKHOSKAYA stole home. PROKHOROVA advanced to third on a wild pitch. ZUEVA walked. FERRAGAMO to ss. KOHLER to p. ZUEVA stole second. ZELENTSOVA struck out swinging. PYANKOVA reached on a fielder's choice to catcher, SAC. PYANKOVA advanced to second on a wild pitch; ZUEVA advanced to third on a wild pitch; PROKHOROVA scored on a wild pitch. PYANKOVA advanced to third on a wild pitch; ZUEVA scored on a wild pitch. STOLBUNETS struck out swinging. KHOBOTOVA reached on a fielding error by 2b; PYANKOVA scored on the error, unearned. MIKHAYLOVA struck out swinging to catcher. 6 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

GB Cubs 2nd - FRANK walked. FRANK stole second. PHILP grounded out to 2b; FRANK advanced to third. SHAW singled to first base, RBI; FRANK scored. ESIRI walked; SHAW advanced to second. ESIRI advanced to second on a wild pitch; SHAW advanced to third on a wild pitch. FERRAGAMO out at first p to 2b, SAC, RBI; ESIRI advanced to third; SHAW scored. LONGBOY struck out swinging, reached first on a passed ball. VAN'T SANT reached on a fielder's choice; LONGBOY advanced to second; ESIRI out at third 3b to c to 3b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

SC Moscovia 3rd - EGOROVA grounded out to 3b. MURAKHOSKAYA walked. MURAKHOSKAYA stole second. PROKHOROVA struck out swinging. DUDOROVA pinch hit for ZUEVA. MURAKHOSKAYA advanced to third on a wild pitch. DUDOROVA lined out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

GB Cubs 3rd - DUDOROVA to cf. KLIMENTYEVA to lf for ZELENTSOVA. KOHLER walked. KOHLER advanced to second on a wild pitch. VANN fouled out to c. FRANK walked; KOHLER advanced to third on a wild pitch. FRANK stole second. PHILP walked. SHAW reached on a fielder's choice; PHILP advanced to second; FRANK advanced to third; KOHLER out at home p to c. ESIRI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

SC Moscovia 4th - KLIMENTYEVA grounded out to p. PYANKOVA walked. PYANKOVA stole second. PYANKOVA advanced to third on a wild pitch. STOLBUNETS walked. STOLBUNETS stole second. KHOBOTOVA singled to shortstop, RBI; STOLBUNETS advanced to third; PYANKOVA scored. KHOBOTOVA stole second. MIKHAYLOVA struck out swinging to catcher. STOLBUNETS out at third c to 3b, caught stealing. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GB Cubs 4th - MIKHAYLOVA to 3b. EGOROVA to p. FERRAGAMO struck out looking. LONGBOY struck out swinging. VAN'T SANT grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


SC Moscovia 12, GB Cubs 5 (Aug 14, 2014 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
SC Moscovia......... 560 1 - 12  4  1      (1-2)
GB Cubs............. 320 0 -  5  4  2      (0-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SC Moscovia - MIKHAYLOVA Yana; EGOROVA Maria(4) and MURAKHOVSKAYA Anasta. GB Cubs -
FERRAGAMO Lillian; KOHLER Kristen(2) and FRANK Caitlin.
Win-MIKHAYLOVA Yana(1-1)  Loss-FERRAGAMO Lillian(0-1)  T-1.38  A-70
Weather: Sunny
Game notes:
Scorekeepers: MASSARI GOZZI Ulpiano, ZILLI Angela
TC: MICHIELAN Irene

FERRAGAMO faced 5 batters in the 2nd.
ESF