Box Score

Slovakia vs Moscovia Marino (Aug 14, 2014)

 
Composite Box Score
 

2014 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Moscovia Marino 12 (3-0), Slovakia 2 (0-3) - Composite Box Score
Aug 14, 2014 at Collecchio (comunale 1)

Slovakia   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
RUDOHRADSKA ss 
CHLADECKA 2b 
BOHUNICKA K p 
KONECNA 3b 
DRGONOVA c 
KOPPLOVA cf 
SPALEKOVA 1b 
STEFKOVA lf/rf 
HRUSKOVA rf 
DEAKOVA rf/lf 
Totals   11 

Moscovia Marino   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LIKHOVSKAYA cf/rf 
CHERNIOGLO ss 
KOZHINA c 
SHCHERBAKOVA dp/cf 
ALEKSANDROVA 2b/1b 
OSIPOVA rf/2b 
BASKAKOVA p 
DEEVA 3b 
OVCHARENKO lf 
KIRILLOVA 1b 
Totals   16  12 

Slovakia   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BOHUNICKA Kristina L,0-2  2.1  12  10  16  22 
 
Moscovia Marino   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BASKAKOVA Anastasia W,1-0  3.0  11  13 

Umpires - HP: LAMIERI Loretta 1B: SALGADO Raul
Start: 8.54 Time: 1.09 Attendance: 75
Weather: Clear Game notes: Scorekeepers: ILLARI Andrea, RONCHI Maurizio TC: MICHIELAN Irene

 
Play-by-Play
 

2014 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Moscovia Marino 12 (3-0), Slovakia 2 (0-3)
Aug 14, 2014 at Collecchio (comunale 1)

Slovakia starters: 6/ss RUDOHRADSKA; 13/2b CHLADECKA; 10/p BOHUNICKA K; 3/3b KONECNA; 15/c DRGONOVA; 5/cf KOPPLOVA; 14/1b SPALEKOVA; 7/lf STEFKOVA; 18/rf DEAKOVA;

Moscovia Marino starters: 6/cf LIKHOVSKAYA; 12/ss CHERNIOGLO; 9/c KOZHINA; 18/dp SHCHERBAKOVA; 4/2b ALEKSANDROVA; 8/rf OSIPOVA; 15/p BASKAKOVA; 14/3b DEEVA; 11/lf OVCHARENKO; 2/1b KIRILLOVA;

Slovakia 1st - RUDOHRADSKA singled to second base. CHLADECKA flied out to 2b. RUDOHRADSKA stole second. BOHUNICKA K reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; RUDOHRADSKA advanced to third, scored on the error. BOHUNICKA K advanced to third on a wild pitch. KONECNA singled to second base, RBI; BOHUNICKA K scored, unearned. DRGONOVA grounded out to p; KONECNA advanced to second. KOPPLOVA walked; KONECNA out at second c to 3b to 2b to ss, caught stealing. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Moscovia Marino 1st - LIKHOVSKAYA singled to left field. LIKHOVSKAYA stole second. CHERNIOGLO grounded out to p, SAC; LIKHOVSKAYA advanced to third. KOZHINA singled to second base, RBI; LIKHOVSKAYA scored. SHCHERBAKOVA walked; KOZHINA advanced to second. ALEKSANDROVA infield fly to p. SHCHERBAKOVA stole second; KOZHINA stole third. OSIPOVA flied out to 1b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Slovakia 2nd - LIKHOVSKAYA to rf. SHCHERBAKOVA to cf. ALEKSANDROVA to 1b. OSIPOVA to 2b. / for KIRILLOVA. SPALEKOVA struck out looking. STEFKOVA walked. STEFKOVA advanced to second on a passed ball. DEAKOVA struck out looking. STEFKOVA out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Moscovia Marino 2nd - BASKAKOVA walked. DEEVA reached on a dropped fly by 3b; BASKAKOVA advanced to second on the error. OVCHARENKO walked; DEEVA advanced to second; BASKAKOVA advanced to third. LIKHOVSKAYA flied out to cf. CHERNIOGLO tripled to left field, 3 RBI; OVCHARENKO scored; DEEVA scored, unearned; BASKAKOVA scored. KOZHINA grounded out to ss, RBI; CHERNIOGLO scored, unearned. SHCHERBAKOVA grounded out to 3b. 4 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

Slovakia 3rd - RUDOHRADSKA grounded out to p. CHLADECKA struck out swinging. BOHUNICKA K singled to left field. BOHUNICKA K advanced to second on a passed ball. KONECNA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Moscovia Marino 3rd - STEFKOVA to rf. DEAKOVA to lf. ALEKSANDROVA grounded out to p. OSIPOVA singled to left center. BASKAKOVA singled to pitcher, advanced to second on the throw, bunt; OSIPOVA advanced to third. BASKAKOVA advanced to third on a passed ball; OSIPOVA scored on a passed ball. BASKAKOVA scored on a passed ball. DEEVA walked. DEEVA stole second. DEEVA stole third, scored on a throwing error by c. Defensive conference. OVCHARENKO singled to third base. OVCHARENKO stole second. LIKHOVSKAYA homered down the rf line, inside the park, 2 RBI; OVCHARENKO scored. HRUSKOVA to rf for STEFKOVA. CHERNIOGLO singled to center field. CHERNIOGLO stole second. CHERNIOGLO advanced to third on a wild pitch. KOZHINA walked. KOZHINA stole second. KOZHINA advanced to third on a wild pitch; CHERNIOGLO scored on a wild pitch. SHCHERBAKOVA singled to left field, RBI; KOZHINA scored. 7 runs, 6 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


Moscovia Marino 12, Slovakia 2 (Aug 14, 2014 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Slovakia............ 200  -  2  3  2      (0-3)
Moscovia Marino..... 147  - 12  9  1      (3-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Slovakia - BOHUNICKA Kristina and DRGONOVA Danka. Moscovia Marino -
BASKAKOVA Anastasia and KOZHINA Milana.
Win-BASKAKOVA Anastasia(1-0)  Loss-BOHUNICKA Kristina(0-2)  T-1.09  A-75
HR MAR - LIKHOVSKAYA Anastasi.
Weather: Clear
Game notes:
Scorekeepers: ILLARI Andrea, RONCHI Maurizio
TC: MICHIELAN Irene
ESF