Box Score

Moscovia Marino vs SC Moscovia (Aug 13, 2014)

 
Composite Box Score
 

2014 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Moscovia Marino 17 (1-0), SC Moscovia 0 (0-1) - Composite Box Score
Aug 13, 2014 at Collecchio (comunale 1)

Moscovia Marino   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LIKHOVSKAYA 3b 
CHERNIOGLO ss 
KOZHINA c 
SHCHERBAKOVA cf/dp 
ALEKSANDROVA 1b/cf 
BASKAKOVA 2b 
OSIPOVA rf 
POPOVA rf 
DEEVA dp/p 
OVCHARENKO lf 
SOROCHKINA p 
KIRILLOVA 1b 
Totals   20  17  11  11 

SC Moscovia   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
STOLBUNETS 2b/p 
KHOBOTOVA ss 
MIKHAYLOVA p/lf 
MURAKHOSKAYA c 
EGOROVA 3b 
BULYCHEVA 1b 
ZUEVA cf 
DUDOROVA lf/2b 
LOMTEVA rf 
Totals  

Moscovia Marino   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SOROCHKINA Daria W,1-0  2.0 
DEEVA Ksenia   1.0 
 
SC Moscovia   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MIKHAYLOVA Yana L,0-1  2.0  16 
STOLBUNETS Ekaterina   1.0  10  11  14 

Umpires - HP: Perseghetti Igino 1B: Meloni Nicola
Start: 9.06 Time: 1.13 Attendance: 100
Weather: Cloudy Game notes: Scorekeepers: LOSCHI Carlo, RONCHI Maurizio TC: MICHIELAN Irene

 
Play-by-Play
 

2014 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Moscovia Marino 17 (1-0), SC Moscovia 0 (0-1)
Aug 13, 2014 at Collecchio (comunale 1)

Moscovia Marino starters: 6/3b LIKHOVSKAYA; 12/ss CHERNIOGLO; 9/c KOZHINA; 18/cf SHCHERBAKOVA; 4/1b ALEKSANDROVA; 15/2b BASKAKOVA; 8/rf OSIPOVA; 14/dp DEEVA; 11/lf OVCHARENKO; 5/p SOROCHKINA;

SC Moscovia starters: 19/2b STOLBUNETS; 17/ss KHOBOTOVA; 9/p MIKHAYLOVA; 7/c MURAKHOSKAYA; 3/3b EGOROVA; 15/1b BULYCHEVA; 10/cf ZUEVA; 8/lf DUDOROVA; 18/rf LOMTEVA;

Moscovia Marino 1st - LIKHOVSKAYA singled to shortstop. LIKHOVSKAYA stole second, out at third cf to 2b to 3b. CHERNIOGLO walked. CHERNIOGLO stole second. KOZHINA doubled to left field, advanced to third on the throw, RBI; CHERNIOGLO scored. KOZHINA scored on a passed ball, unearned. SHCHERBAKOVA grounded out to p. ALEKSANDROVA walked. ALEKSANDROVA stole second. BASKAKOVA walked. OSIPOVA grounded out to 1b unassisted. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

SC Moscovia 1st - STOLBUNETS walked. KHOBOTOVA out at first c to 2b, SAC; STOLBUNETS advanced to second. MIKHAYLOVA struck out looking. MURAKHOSKAYA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Moscovia Marino 2nd - DEEVA walked. DEEVA advanced to second on a passed ball. DEEVA advanced to third on a passed ball. OVCHARENKO out at first 3b to 2b, SAC, RBI; DEEVA scored. LIKHOVSKAYA homered down the lf line, inside the park, RBI. CHERNIOGLO walked. CHERNIOGLO stole second. KOZHINA walked. KOZHINA stole second; CHERNIOGLO stole third. SHCHERBAKOVA struck out swinging. ALEKSANDROVA singled to center field, 2 RBI; KOZHINA scored; CHERNIOGLO scored. ALEKSANDROVA stole second. ALEKSANDROVA stole third. BASKAKOVA reached on a fielding error by p; ALEKSANDROVA scored on the error, unearned. BASKAKOVA stole second. OSIPOVA grounded out to ss. 5 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

SC Moscovia 2nd - EGOROVA flied out to lf. BULYCHEVA struck out looking. ZUEVA grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Moscovia Marino 3rd - STOLBUNETS to p. MIKHAYLOVA to lf. DUDOROVA to 2b. DEEVA walked. DEEVA stole second. OVCHARENKO struck out swinging, advanced to second on a passed ball; DEEVA advanced to third on a passed ball. LIKHOVSKAYA reached on a fielding error by 2b, advanced to second on the error, RBI; OVCHARENKO advanced to third, scored on the error, unearned; DEEVA scored, unearned. CHERNIOGLO grounded out to 3b; LIKHOVSKAYA advanced to third. KOZHINA singled up the middle, RBI; LIKHOVSKAYA scored, unearned. SHCHERBAKOVA hit by pitch; KOZHINA advanced to second. ALEKSANDROVA singled to third base, advanced to second on a muffed throw by 1b; SHCHERBAKOVA advanced to second, advanced to third on the error; KOZHINA advanced to third, scored on the error, unearned. BASKAKOVA walked. OSIPOVA reached on a fielder's choice, RBI; BASKAKOVA advanced to second; ALEKSANDROVA out at third ss to 3b; SHCHERBAKOVA scored, unearned. DEEVA homered down the lf line, inside the park, 3 RBI; OSIPOVA scored, unearned; BASKAKOVA scored, unearned. OVCHARENKO singled to pitcher. OVCHARENKO stole second. OVCHARENKO advanced to third on a wild pitch. LIKHOVSKAYA reached on a fielding error by 2b; OVCHARENKO scored on the error, unearned. CHERNIOGLO reached on a throwing error by p, advanced to third on the error; LIKHOVSKAYA scored on the error, unearned. KOZHINA out at first c to 2b. 10 runs, 4 hits, 4 errors, 1 LOB.

SC Moscovia 3rd - SHCHERBAKOVA to dp. ALEKSANDROVA to cf. DEEVA to p. KIRILLOVA to 1b for SOROCHKINA. DUDOROVA struck out looking. POPOVA to rf for OSIPOVA. LOMTEVA fouled out to c. STOLBUNETS walked. KHOBOTOVA walked; STOLBUNETS advanced to second. MIKHAYLOVA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


Moscovia Marino 17, SC Moscovia 0 (Aug 13, 2014 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Moscovia Marino..... 25(10)  - 17  8  0      (1-0)
SC Moscovia......... 000     -  0  0  5      (0-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Moscovia Marino - SOROCHKINA Daria; DEEVA Ksenia(3) and KOZHINA Milana. SC Moscovia -
MIKHAYLOVA Yana; STOLBUNETS Ekaterina(3) and MURAKHOVSKAYA Anasta.
Win-SOROCHKINA Daria(1-0)  Loss-MIKHAYLOVA Yana(0-1)  T-1.13  A-100
HR MAR - LIKHOVSKAYA Anastasi; DEEVA Ksenia.
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorekeepers: LOSCHI Carlo, RONCHI Maurizio
TC: MICHIELAN Irene
ESF