Box Score

SLOVENIA vs GREAT BRITAIN (Jul 20, 2013)

 
Composite Box Score
 

EUROPE CHAMPIONSHIP COED SLOWPITCH
GREAT BRITAIN 13, SLOVENIA 7 - Composite Box Score
Jul 20, 2013 at Pardubice (Krtkova Arena)

SLOVENIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SKABAR A. ss 
GOLICNIK 3b 
BAUER of 
KEP ph/of 
ZEZLINA ph 
SKABAR T. lf 
MRAVLJE p 
HUMERCA rf 
MILOSIC 2b 
VALANCIC ph 
TROBEC T. 1b 
PERHAJ ph 
STRNAD pr 
STRUKELJ cf 
KRAMBERGER c 
CEDILNIK ph 
Totals   32  13  18 

GREAT BRITAIN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GUNN 2b 
MACINTOSH of 
HAZARD ss 
LOUIE 3b 
GIBBENS lf 
GOUGH lf 
BALL 1b 
SPINKS p 
TAYLOR pr 
DUERDEN cf 
CORNWALL rf 
LEE ph 
CLIFFORD c 
ELMAAZI c 
Totals   38  13  20  12  21  12 

SLOVENIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Ales MRAVLJE L  6.0  20  13  38  38  13 
 
GREAT BRITAIN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Daniel SPINKS W  7.0  13  32  36  10 

Umpires - HP: Ralf-Jurgen REX 1B: Francois MAYS 3B: Derek HARNETT
Start: 17:30 Time: 95 min Attendance: 160

 
Play-by-Play
 

EUROPE CHAMPIONSHIP COED SLOWPITCH
GREAT BRITAIN 13, SLOVENIA 7
Jul 20, 2013 at Pardubice (Krtkova Arena)

SLOVENIA starters: 6/ss SKABAR A.; 8/3b GOLICNIK; 58/of BAUER; 19/lf SKABAR T.; 28/p MRAVLJE; 10/rf HUMERCA; 74/2b MILOSIC; 42/1b TROBEC T.; 69/cf STRUKELJ; 47/c KRAMBERGER;

GREAT BRITAIN starters: 34/2b GUNN; 9/of MACINTOSH; 69/ss HAZARD; 13/3b LOUIE; 4/lf GIBBENS; 14/1b BALL; 10/p SPINKS; 6/cf DUERDEN; 20/rf CORNWALL; 16/c CLIFFORD;

SLOVENIA 1st - SKABAR A. grounded out to 3b. GOLICNIK lined out to p. BAUER flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GREAT BRITAIN 1st - GUNN flied out to rf. MACINTOSH flied out to cf. HAZARD singled to center field. LOUIE doubled to left center, RBI; HAZARD scored. GIBBENS flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SLOVENIA 2nd - SKABAR T. singled, advanced to second on an error by cf. MRAVLJE flied out to cf; SKABAR T. advanced to third. HUMERCA flied out to cf, SF, RBI; SKABAR T. scored. MILOSIC singled to pitcher. TROBEC T. grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 2nd - BALL flied out to cf. SPINKS flied out to lf. DUERDEN flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SLOVENIA 3rd - STRUKELJ struck out. KRAMBERGER grounded out to p. SKABAR A. singled to shortstop. GOLICNIK singled to left field; SKABAR A. advanced to second. BAUER grounded out to p. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

GREAT BRITAIN 3rd - CORNWALL singled to left center. CLIFFORD singled to shortstop; CORNWALL advanced to second. GUNN doubled down the rf line, RBI; CLIFFORD advanced to third, out at third rf to c to 3b; CORNWALL scored. MACINTOSH singled down the rf line, RBI; GUNN scored. HAZARD flied out to cf. LOUIE flied out to of. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

SLOVENIA 4th - SKABAR T. grounded out to ss. MRAVLJE flied out to 2b. HUMERCA flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GREAT BRITAIN 4th - GIBBENS doubled to left field. BALL singled to shortstop. SPINKS singled down the rf line; BALL advanced to second; GIBBENS advanced to third. DUERDEN reached on a fielder's choice, RBI; SPINKS out at second of to ss; BALL advanced to third; GIBBENS scored. CORNWALL lined out to ss. CLIFFORD singled to center field, RBI; DUERDEN advanced to second; BALL scored. GUNN flied out to of. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

SLOVENIA 5th - MILOSIC grounded out to ss. TROBEC T. flied out to 3b. STRUKELJ singled to left center. KRAMBERGER reached on a fielder's choice; STRUKELJ out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 5th - MACINTOSH grounded out to 2b. HAZARD lined out to 3b. LOUIE singled up the middle. GIBBENS singled to right field; LOUIE advanced to second. BALL reached on an error by 2b; GIBBENS advanced to second; LOUIE advanced to third. SPINKS singled, advanced to second on the throw, 2 RBI; BALL advanced to third; GIBBENS scored, unearned; LOUIE scored, unearned. TAYLOR pinch ran for SPINKS. DUERDEN singled to right center, 2 RBI; TAYLOR scored, unearned; BALL scored, unearned. SPINKS to p for TAYLOR. LEE pinch hit for CORNWALL. LEE flied out to cf. 4 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

SLOVENIA 6th - CORNWALL to rf for LEE. SKABAR A. grounded out to p. GOLICNIK singled to right field. KEP pinch hit for BAUER. KEP reached on a fielder's choice; GOLICNIK out at second 2b to ss. SKABAR T. doubled to left field; KEP advanced to third. MRAVLJE doubled down the lf line, 2 RBI; SKABAR T. scored; KEP scored. HUMERCA singled to left center, RBI; MRAVLJE scored. VALANCIC pinch hit for MILOSIC. VALANCIC walked, advanced to second; HUMERCA advanced to third. PERHAJ pinch hit for TROBEC T.. MILOSIC to 2b for VALANCIC. PERHAJ walked. STRNAD pinch ran for PERHAJ. STRUKELJ flied out to lf. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

GREAT BRITAIN 6th - TROBEC T. to 1b for STRNAD. KEP to of. CLIFFORD singled to left field. ELMAAZI to c for CLIFFORD. GUNN doubled to center field; ELMAAZI advanced to third. MACINTOSH reached on an error by 2b. HAZARD doubled, 2 RBI, unearned; MACINTOSH advanced to third; GUNN scored; ELMAAZI scored. LOUIE singled to left field, RBI; HAZARD advanced to third; MACINTOSH scored. GIBBENS grounded into double play ss to 2b to 1b; LOUIE out on the play; HAZARD scored, unearned. BALL doubled down the lf line. SPINKS singled to right field; BALL advanced to third. DUERDEN flied out to of. 4 runs, 6 hits, 1 error, 2 LOB.

SLOVENIA 7th - GOUGH to lf for GIBBENS. CLIFFORD to c for ELMAAZI. CEDILNIK pinch hit for KRAMBERGER. CEDILNIK singled up the middle. SKABAR A. reached on a fielder's choice; CEDILNIK out at second 1b to ss. GOLICNIK singled down the lf line; SKABAR A. advanced to second. ZEZLINA pinch hit for KEP. ZEZLINA walked, advanced to second, RBI; GOLICNIK advanced to third; SKABAR A. scored. SKABAR T. doubled, out at third lf to ss to 3b, 2 RBI; ZEZLINA scored; GOLICNIK scored. MRAVLJE doubled down the lf line. HUMERCA flied out to lf. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


GREAT BRITAIN 13, SLOVENIA 7 (Jul 20, 2013 at Pardubice)
----------------------------------------------------------------------
SLOVENIA............ 010 003 3 -  7 13  2
GREAT BRITAIN....... 102 244 X - 13 20  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SLOVENIA - Ales MRAVLJE. GREAT BRITAIN - Daniel SPINKS.
Win-Daniel SPINKS  Loss-Ales MRAVLJE  T-95 min  A-160
ESF