Box Score

SLOVENIA vs GREAT BRITAIN (Jul 20, 2013)

 
Composite Box Score
 

EUROPE CHAMPIONSHIP COED SLOWPITCH
GREAT BRITAIN 15, SLOVENIA 3 - Composite Box Score
Jul 20, 2013 at Pardubice (Krtkova Arena)

SLOVENIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SKABAR A. ss 
SKABAR T. rf 
MRAVLJE p 
GOLICNIK 3b 
BAUER cf 
PERHAJ c 
TROBEC T. ph 
STRNAD pr 
KEP 2b 
MILOSIC 2b 
HUMERCA lf 
STRUKELJ of 
KRAMBERGER 1b 
Totals   28  18 

GREAT BRITAIN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GUNN 2b 
GOUGH pr 
MACINTOSH of 
HAZARD ss 
LOUIE 3b 
GIBBENS lf 
BALL 1b  10 
ELMAAZI pr 
CORNWALL rf 
KULKA ph 
DUERDEN cf 
GROOMS p 
LEE ph 
BINDING c 
SNAPE ph 
Totals   39  15  21  15  21  17 

SLOVENIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Ales MRAVLJE L  6.0  21  15  15  39  40  14 
 
GREAT BRITAIN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Roger GROOMS W  7.0  28  28  15 

Umpires - HP: Len Gorgei 1B: Derek Harnet 3B: L. Vischschoonmaker
Start: 11:40 Time: 80 min Attendance: 150

 
Play-by-Play
 

EUROPE CHAMPIONSHIP COED SLOWPITCH
GREAT BRITAIN 15, SLOVENIA 3
Jul 20, 2013 at Pardubice (Krtkova Arena)

SLOVENIA starters: 6/ss SKABAR A.; 19/rf SKABAR T.; 28/p MRAVLJE; 8/3b GOLICNIK; 58/cf BAUER; 7/c PERHAJ; 18/2b KEP; 10/lf HUMERCA; 69/of STRUKELJ; 47/1b KRAMBERGER;

GREAT BRITAIN starters: 34/2b GUNN; 9/of MACINTOSH; 69/ss HAZARD; 13/3b LOUIE; 4/lf GIBBENS; 14/1b BALL; 20/rf CORNWALL; 6/cf DUERDEN; 26/p GROOMS; 57/c BINDING;

SLOVENIA 1st - SKABAR A. reached on an error by 2b. SKABAR T. grounded into double play ss to 2b to 1b; SKABAR A. out on the play. MRAVLJE lined out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

GREAT BRITAIN 1st - GUNN flied out to of. MACINTOSH singled to right center. HAZARD singled to left field; MACINTOSH advanced to second. LOUIE reached on a fielder's choice; HAZARD advanced to second; MACINTOSH out at third ss to 3b. GIBBENS singled to right field, RBI; LOUIE advanced to third; HAZARD scored. BALL singled to left field, RBI; GIBBENS advanced to second; LOUIE scored. CORNWALL flied out to of. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

SLOVENIA 2nd - GOLICNIK grounded out to 3b. BAUER flied out to rf. PERHAJ grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GREAT BRITAIN 2nd - DUERDEN lined out to 2b. GROOMS lined out to lf. BINDING flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SLOVENIA 3rd - KEP grounded out to p. HUMERCA flied out to lf. STRUKELJ grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GREAT BRITAIN 3rd - GUNN walked, advanced to second. MACINTOSH flied out to cf; GUNN advanced to third. HAZARD tripled to center field, RBI; GUNN scored. LOUIE tripled to right field, RBI; HAZARD scored. GIBBENS homered to left field, 2 RBI; LOUIE scored. BALL singled up the middle. CORNWALL reached on a fielder's choice; BALL out at second p to ss. DUERDEN singled to second base; CORNWALL advanced to third. LEE pinch hit for GROOMS. LEE doubled to center field, RBI; DUERDEN advanced to third; CORNWALL scored. GROOMS to p for LEE. BINDING fouled out to lf. 5 runs, 6 hits, 0 errors, 2 LOB.

SLOVENIA 4th - KRAMBERGER singled through the right side. SKABAR A. singled down the rf line; KRAMBERGER advanced to second. SKABAR T. singled up the middle; SKABAR A. advanced to second; KRAMBERGER advanced to third. MRAVLJE singled to left field, 2 RBI; SKABAR T. advanced to second; SKABAR A. scored; KRAMBERGER scored. GOLICNIK reached on a fielder's choice; MRAVLJE advanced to second; SKABAR T. out at third p to ss to 3b. BAUER reached on a fielder's choice; GOLICNIK advanced to second; MRAVLJE out at third p to 3b. PERHAJ reached on a fielder's choice; BAUER advanced to second; GOLICNIK out at third ss to 3b. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

GREAT BRITAIN 4th - GUNN doubled down the lf line. MACINTOSH flied out to ss. HAZARD homered to left field, 2 RBI; GUNN scored. LOUIE lined out to ss. GIBBENS flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

SLOVENIA 5th - KEP grounded out to 2b. HUMERCA grounded out to ss. STRUKELJ singled to left field, scored on an error by lf, unearned. KRAMBERGER flied out to rf. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

GREAT BRITAIN 5th - BALL singled up the middle. KULKA pinch hit for CORNWALL. KULKA flied out to cf; BALL advanced to second. DUERDEN singled to left field; BALL advanced to third. GROOMS reached on a fielder's choice, RBI; DUERDEN out at second p to ss; BALL scored. BINDING flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SLOVENIA 6th - CORNWALL to rf for KULKA. SKABAR A. grounded out to ss. SKABAR T. grounded out to 3b. MRAVLJE doubled down the lf line. GOLICNIK flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GREAT BRITAIN 6th - MILOSIC to 2b for KEP. GUNN doubled to right center. GOUGH pinch ran for GUNN. MACINTOSH popped up to 1b; GOUGH advanced to third. HAZARD doubled to right field, RBI; GOUGH scored. LOUIE flied out to cf; HAZARD advanced to third on a throwing error by cf. GIBBENS homered to left field, 2 RBI; HAZARD scored. BALL doubled to center field. ELMAAZI pinch ran for BALL. CORNWALL singled up the middle, RBI; ELMAAZI scored. DUERDEN singled down the rf line; CORNWALL advanced to third. GROOMS singled down the lf line, RBI; DUERDEN advanced to second; CORNWALL scored. SNAPE pinch hit for BINDING. SNAPE reached on a fielder's choice; GROOMS out at second 2b to ss. 5 runs, 7 hits, 1 error, 2 LOB.

SLOVENIA 7th - GUNN to 2b for GOUGH. BALL to 1b for ELMAAZI. BINDING to c for SNAPE. TROBEC T. pinch hit for PERHAJ. BAUER grounded out to p. TROBEC T. singled to center field. STRNAD pinch ran for TROBEC T.. MILOSIC reached on a fielder's choice; STRNAD out at second p to ss. HUMERCA reached on a fielder's choice; MILOSIC out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


GREAT BRITAIN 15, SLOVENIA 3 (Jul 20, 2013 at Pardubice)
----------------------------------------------------------------------
SLOVENIA............ 000 210 0 -  3  7  1
GREAT BRITAIN....... 205 215 X - 15 21  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SLOVENIA - Ales MRAVLJE. GREAT BRITAIN - Roger GROOMS.
Win-Roger GROOMS  Loss-Ales MRAVLJE  T-80 min  A-150
HR GBR - Steven HAZARD; Bret GIBBENS 2.
ESF