Box Score

IRELAND vs SERBIA (Jul 19, 2013)

 
Composite Box Score
 

EUROPE CHAMPIONSHIP COED SLOWPITCH
IRELAND 12 (4-5), SERBIA 10 (1-8) - Composite Box Score
Jul 19, 2013 at Pardubice (Krtkova arena)

IRELAND   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
O'FATHAIGH lf 
LAVERY ph/lf 
LILLIS cf 
COONAN ss 
DORMER ss 
MCINTYRE of 
GEOGHEGAN rf 
MOLLOY rf/lf 
O'SULLIVAN ph/lf 
KENNEDY c 
MULLEN 2b 
CECIL 3b 
HOEY 3b 
SAYLES C. p 
SHARP 1b 
DAVEY pr 
Totals   39  12  18  12  21 

SERBIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOGDANOVIC ss 
BAKALOVIC rf 
DORDEVIC D. of 
CVETKOVIC 3b 
IGNJATOVIC p 
JOVANOVIC 2b 
MILOVANOVIC lf 
ANDRIN cf 
STEFANOVIC 1b 
DERIC c 
Totals   40  10  19  21 

IRELAND   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Conor SAYLES W,2-2  7.0  19  10  40  43  10 
 
SERBIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Nikola IGNJATOVIC L,0-3  7.0  18  12  11  39  43  12 

Umpires - HP: Rita Ceuppens 1B: Francois Mays 3B: Christopher Moon
Start: 12:40 Time: 120min Attendance: 70

 
Play-by-Play
 

EUROPE CHAMPIONSHIP COED SLOWPITCH
IRELAND 12 (4-5), SERBIA 10 (1-8)
Jul 19, 2013 at Pardubice (Krtkova arena)

IRELAND starters: 1/lf O'FATHAIGH; 12/cf LILLIS; 6/ss COONAN; 15/of MCINTYRE; 7/rf GEOGHEGAN; 13/c KENNEDY; 29/2b MULLEN; 3/3b CECIL; 64/p SAYLES C.; 36/1b SHARP;

SERBIA starters: 15/ss BOGDANOVIC; 3/rf BAKALOVIC; 14/of DORDEVIC D.; 5/3b CVETKOVIC; 12/p IGNJATOVIC; 4/2b JOVANOVIC; 13/lf MILOVANOVIC; 2/cf ANDRIN; 11/1b STEFANOVIC; 6/c DERIC;

IRELAND 1st - O'FATHAIGH flied out to cf. LILLIS grounded out to p. COONAN flied out to of. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SERBIA 1st - BOGDANOVIC grounded out to ss. BAKALOVIC walked. DORDEVIC D. singled to shortstop; BAKALOVIC advanced to second. CVETKOVIC reached on a fielder's choice; DORDEVIC D. advanced to second; BAKALOVIC out at third 3b unassisted. IGNJATOVIC reached on a dropped fly by 1b; CVETKOVIC advanced to second; DORDEVIC D. advanced to third. JOVANOVIC reached on a fielder's choice; IGNJATOVIC advanced to second; CVETKOVIC advanced to third; DORDEVIC D. scored, unearned. MILOVANOVIC singled to left field, 2 RBI; JOVANOVIC advanced to second; IGNJATOVIC scored, unearned; CVETKOVIC scored, unearned. ANDRIN reached on a fielder's choice; MILOVANOVIC out at second ss to 2b. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

IRELAND 2nd - MCINTYRE grounded out to 3b. GEOGHEGAN reached on a throwing error by ss. KENNEDY singled through the right side; GEOGHEGAN advanced to third. MULLEN struck out. CECIL singled to left field, RBI; KENNEDY advanced to second; GEOGHEGAN scored, unearned. SAYLES C. flied out to 2b. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

SERBIA 2nd - STEFANOVIC singled up the middle. DERIC singled down the lf line; STEFANOVIC out at second lf to 2b. BOGDANOVIC walked, advanced to second; DERIC advanced to third. BAKALOVIC grounded out to p; BOGDANOVIC advanced to third; DERIC scored. DORDEVIC D. grounded out to 1b unassisted. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

IRELAND 3rd - SHARP lined out to ss. O'FATHAIGH flied out to rf. LILLIS walked. COONAN flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SERBIA 3rd - DORMER to ss for COONAN. HOEY to 3b for CECIL. CVETKOVIC singled to third base. IGNJATOVIC singled to left field; CVETKOVIC advanced to second. JOVANOVIC struck out. MILOVANOVIC flied out to cf. ANDRIN singled to center field; IGNJATOVIC advanced to second; CVETKOVIC advanced to third. STEFANOVIC singled to center field, advanced to second on an error by cf, RBI; ANDRIN advanced to third; IGNJATOVIC scored, unearned; CVETKOVIC scored. MOLLOY to rf for GEOGHEGAN. DERIC singled to third base, RBI; ANDRIN scored. BOGDANOVIC reached on a fielder's choice, advanced to second on the error; DERIC advanced to second, advanced to third on the error; STEFANOVIC advanced to third, scored on a throwing error by ss, unearned. BAKALOVIC flied out to cf. 4 runs, 5 hits, 2 errors, 2 LOB.

IRELAND 4th - MCINTYRE flied out to cf. MOLLOY singled to right field. KENNEDY reached on a fielder's choice; MOLLOY out at second p to ss. MULLEN doubled to center field; KENNEDY advanced to third. HOEY singled to third base, RBI; MULLEN advanced to third; KENNEDY scored. SAYLES C. reached on a fielder's choice; HOEY out at second 2b to ss. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

SERBIA 4th - DORDEVIC D. grounded out to 2b. CVETKOVIC tripled down the lf line. IGNJATOVIC flied out to lf, SAC, RBI; CVETKOVIC scored. JOVANOVIC grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

IRELAND 5th - LAVERY pinch hit for O'FATHAIGH. SHARP fouled out to 3b. LAVERY popped up to p. LILLIS singled to center field. DORMER walked, advanced to second; LILLIS advanced to third. MCINTYRE walked. MOLLOY flied out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

SERBIA 5th - LAVERY to lf. MILOVANOVIC singled to third base. LAVERY to rf. MOLLOY to lf. ANDRIN singled to left field; MILOVANOVIC advanced to second. STEFANOVIC reached on a fielder's choice; ANDRIN advanced to second, advanced to third on a throwing error by 3b; MILOVANOVIC out at third 3b unassisted. DERIC flied out to lf; STEFANOVIC out at second lf to 2b. 0 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

IRELAND 6th - KENNEDY singled to right field. MULLEN struck out. HOEY singled to left field; KENNEDY advanced to second. SAYLES C. tripled, 2 RBI; HOEY scored; KENNEDY scored. SHARP flied out to of, SAC, RBI; SAYLES C. scored. LAVERY singled down the rf line. LILLIS tripled to right center, RBI; LAVERY scored. DORMER singled to left field, RBI; LILLIS scored. MCINTYRE grounded out to 3b. 5 runs, 6 hits, 0 errors, 1 LOB.

SERBIA 6th - BOGDANOVIC singled to left field. BAKALOVIC flied out to ss. DORDEVIC D. singled to right field; BOGDANOVIC advanced to second. CVETKOVIC lined out to lf. IGNJATOVIC singled to left field, RBI; DORDEVIC D. advanced to second; BOGDANOVIC scored. JOVANOVIC singled to left field; IGNJATOVIC advanced to second; DORDEVIC D. advanced to third. MILOVANOVIC flied out to 3b. 1 run, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

IRELAND 7th - O'SULLIVAN pinch hit for MOLLOY. O'SULLIVAN singled to right field. KENNEDY reached on a fielder's choice; O'SULLIVAN out at second 2b to ss. MULLEN singled to left field; KENNEDY advanced to second. HOEY reached on a fielder's choice; MULLEN out at second p to ss; KENNEDY advanced to third. SAYLES C. singled to third base, advanced to second on a throwing error by 3b, RBI; HOEY advanced to second, advanced to third on the error; KENNEDY scored. SHARP singled to center field, 2 RBI; SAYLES C. scored; HOEY scored. DAVEY pinch ran for SHARP. LAVERY homered to right field, 2 RBI; DAVEY scored. LILLIS singled to left field. DORMER flied out to 3b. 5 runs, 6 hits, 1 error, 1 LOB.

SERBIA 7th - CECIL to 3b for HOEY. SHARP to 1b for DAVEY. O'SULLIVAN to lf. ANDRIN singled to third base. STEFANOVIC singled to center field; ANDRIN advanced to second. DERIC reached on a fielder's choice; STEFANOVIC advanced to second; ANDRIN out at third ss to 3b. BOGDANOVIC singled to shortstop; DERIC advanced to second; STEFANOVIC advanced to third. BAKALOVIC struck out. DORDEVIC D. grounded out to p. 0 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

 
Line score
 


IRELAND 12, SERBIA 10 (Jul 19, 2013 at Pardubice)
----------------------------------------------------------------------
IRELAND............. 010 105 5 - 12 18  4      (4-5)
SERBIA.............. 314 101 0 - 10 19  2      (1-8)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: IRELAND - Conor SAYLES. SERBIA - Nikola IGNJATOVIC.
Win-Conor SAYLES(2-2)  Loss-Nikola IGNJATOVIC(0-3)  T-120min  A-70
HR IRL - Colum LAVERY.
ESF