Box Score

GERMANY vs SERBIA (Jul 19, 2013)

 
Composite Box Score
 

EUROPE CHAMPIONSHIP COED SLOWPITCH
GERMANY 28 (4-0-4), SERBIA 12 (1-0-6) - Composite Box Score
Jul 19, 2013 at Pardubice (Krtkova arena)

GERMANY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZERHUSEN ss 
MEYER 1b 
WALTHER 2b/3b 
MAUERER of 
ZIMOLONG rf 
ADRIAANS C. 3b/2b 
OESER lf 
AGORH c 
LODY K. p 
ABU-OMAR p 
ABST cf 
Totals   50  28  27  26  21 

SERBIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOGDANOVIC ss 
BAKALOVIC rf 
DORDEVIC D. of 
ANDRIN cf 
IGNJATOVIC 2b 
CVETKOVIC 3b 
MILOVANOVIC lf 
JOVANOVIC 1b 
STEFANOVIC p 
DERIC c 
Totals   38  12  15  21 

GERMANY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Kai LODY W,1-1  3.0  10  18  22 
Karim ABU-OMAR   4.0  20  21 
 
SERBIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Goran STEFANOVIC L,1-5  7.0  27  28  20  50  59  11 

Umpires - HP: Pete Saunders 1B: Jaroslav Kosnar 3B: Derek Harnett
Start: 10:30 Time: 110 min Attendance: 30

LODY K. faced 7 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

EUROPE CHAMPIONSHIP COED SLOWPITCH
GERMANY 28 (4-0-4), SERBIA 12 (1-0-6)
Jul 19, 2013 at Pardubice (Krtkova arena)

GERMANY starters: 7/ss ZERHUSEN; 19/1b MEYER; 22/2b WALTHER; 13/of MAUERER; 6/rf ZIMOLONG; 15/3b ADRIAANS C.; 9/lf OESER; 4/c AGORH; 34/p LODY K.; 12/cf ABST;

SERBIA starters: 15/ss BOGDANOVIC; 3/rf BAKALOVIC; 14/of DORDEVIC D.; 2/cf ANDRIN; 12/2b IGNJATOVIC; 5/3b CVETKOVIC; 13/lf MILOVANOVIC; 4/1b JOVANOVIC; 11/p STEFANOVIC; 6/c DERIC;

GERMANY 1st - ZERHUSEN doubled down the lf line. MEYER walked. WALTHER walked, advanced to second, RBI; MEYER advanced to third; ZERHUSEN scored. MAUERER doubled to left field, 2 RBI; WALTHER scored; MEYER scored. ZIMOLONG singled through the right side; MAUERER advanced to third. ADRIAANS C. struck out swinging. OESER reached on a fielder's choice, RBI; ZIMOLONG out at second ss to 2b; MAUERER scored. AGORH reached on a fielder's choice; OESER out at second 3b to 2b. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

SERBIA 1st - BOGDANOVIC walked, advanced to second. BAKALOVIC reached on a throwing error by 3b, advanced to second; BOGDANOVIC advanced to third, scored on the error. DORDEVIC D. walked, advanced to second; BAKALOVIC advanced to third. ANDRIN flied out to 3b. IGNJATOVIC flied out to ss. CVETKOVIC singled to third base, RBI; DORDEVIC D. advanced to third, scored on a throwing error by 3b, unearned; BAKALOVIC scored, unearned. MILOVANOVIC flied out to ss. 3 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

GERMANY 2nd - LODY K. grounded out to 2b. ABST singled through the right side. ZERHUSEN reached on a fielder's choice; ABST out at second ss to 2b. MEYER fouled out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SERBIA 2nd - JOVANOVIC grounded out to ss. STEFANOVIC reached on a throwing error by 3b, advanced to second. DERIC grounded out to ss. BOGDANOVIC singled to third base; STEFANOVIC advanced to third. BAKALOVIC reached on a fielder's choice; BOGDANOVIC out at second ss unassisted. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

GERMANY 3rd - WALTHER fouled out to 3b. MAUERER flied out to ss. ZIMOLONG reached on a dropped fly by cf, advanced to second. ADRIAANS C. singled to third base; ZIMOLONG advanced to third. OESER singled to right field, RBI; ADRIAANS C. advanced to third; ZIMOLONG scored, unearned. AGORH singled to left field, advanced to second on an error by lf, RBI; OESER advanced to second, scored on the error, unearned; ADRIAANS C. scored, unearned. LODY K. flied out to ss. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

SERBIA 3rd - WALTHER to 3b. ADRIAANS C. to 2b. DORDEVIC D. flied out to rf. ANDRIN struck out. IGNJATOVIC flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GERMANY 4th - ABST walked. ZERHUSEN homered to left center, 2 RBI; ABST scored. MEYER grounded out to 1b unassisted. WALTHER doubled up the middle. MAUERER flied out to lf. ZIMOLONG flied out to lf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SERBIA 4th - CVETKOVIC singled to left field. MILOVANOVIC singled to center field; CVETKOVIC advanced to second. JOVANOVIC walked; MILOVANOVIC advanced to second; CVETKOVIC advanced to third. STEFANOVIC singled to center field, 2 RBI; JOVANOVIC advanced to second; MILOVANOVIC scored; CVETKOVIC scored. DERIC singled to left center; STEFANOVIC advanced to second; JOVANOVIC advanced to third. BOGDANOVIC singled to right center, RBI; DERIC advanced to second; STEFANOVIC advanced to third; JOVANOVIC scored. BAKALOVIC walked, RBI; BOGDANOVIC advanced to second; DERIC advanced to third; STEFANOVIC scored. ABU-OMAR to p for LODY K.. DORDEVIC D. reached on an error by 2b, advanced to second, RBI; BAKALOVIC advanced to third; BOGDANOVIC scored; DERIC scored. ANDRIN lined out to ss. IGNJATOVIC singled to left field, RBI; DORDEVIC D. advanced to third; BAKALOVIC scored. CVETKOVIC reached on a fielder's choice; IGNJATOVIC out at second ss to 2b. MILOVANOVIC flied out to lf. 7 runs, 6 hits, 1 error, 2 LOB.

GERMANY 5th - ADRIAANS C. struck out. OESER tripled to left center. AGORH walked. ABU-OMAR singled to left field, RBI; AGORH advanced to second; OESER scored. ABST walked; ABU-OMAR advanced to second; AGORH advanced to third. ZERHUSEN singled to shortstop, RBI; ABST advanced to second; ABU-OMAR advanced to third; AGORH scored. MEYER doubled down the rf line, 2 RBI; ZERHUSEN advanced to third; ABST scored; ABU-OMAR scored. WALTHER singled to center field, 2 RBI; MEYER scored; ZERHUSEN scored. MAUERER flied out to lf. ZIMOLONG reached on a dropped fly by cf, advanced to third; WALTHER scored, unearned. ADRIAANS C. singled down the lf line, RBI; ZIMOLONG scored, unearned. OESER tripled to center field, RBI; ADRIAANS C. scored, unearned. AGORH walked. ABU-OMAR flied out to lf. 9 runs, 7 hits, 1 error, 2 LOB.

SERBIA 5th - WALTHER to 2b. ADRIAANS C. to 3b. JOVANOVIC grounded out to 3b. STEFANOVIC singled to center field. DERIC lined out to ss. BOGDANOVIC singled up the middle; STEFANOVIC advanced to second. BAKALOVIC singled up the middle; BOGDANOVIC advanced to second; STEFANOVIC advanced to third. DORDEVIC D. flied out to rf. 0 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

GERMANY 6th - ABST lined out to ss. ZERHUSEN tripled down the rf line. MEYER singled through the right side, RBI; ZERHUSEN scored. WALTHER reached on a fielder's choice; MEYER out at second ss to 2b. MAUERER singled down the lf line; WALTHER advanced to second. ZIMOLONG doubled, 2 RBI; MAUERER scored; WALTHER scored. ADRIAANS C. walked. OESER singled up the middle, RBI; ADRIAANS C. advanced to third; ZIMOLONG scored. AGORH walked; OESER advanced to second. ABU-OMAR reached on a fielder's choice; AGORH out at second 3b to 2b. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 3 LOB.

SERBIA 6th - ANDRIN fouled out to lf. IGNJATOVIC flied out to cf. CVETKOVIC grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GERMANY 7th - ABST singled to center field. ZERHUSEN reached on a dropped fly by lf, advanced to second; ABST advanced to third. MEYER flied out to of, SF, RBI; ZERHUSEN advanced to third; ABST scored. WALTHER doubled down the lf line, RBI; ZERHUSEN scored, unearned. MAUERER singled to left field, advanced to second on an error by lf, RBI; WALTHER scored. ZIMOLONG homered to right field, 2 RBI; MAUERER scored. ADRIAANS C. grounded out to 3b. OESER homered to right field, RBI, unearned. AGORH singled to left field. ABU-OMAR flied out to lf. 6 runs, 6 hits, 2 errors, 1 LOB.

SERBIA 7th - MILOVANOVIC singled to catcher. JOVANOVIC singled to left field; MILOVANOVIC advanced to second. STEFANOVIC intentionally walked, advanced to second, RBI; JOVANOVIC advanced to third; MILOVANOVIC scored. DERIC struck out. BOGDANOVIC singled down the lf line, RBI; JOVANOVIC scored. BAKALOVIC singled down the lf line; BOGDANOVIC advanced to second; STEFANOVIC out at second lf to ss to 2b. DORDEVIC D. flied out to 2b. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


GERMANY 28, SERBIA 12 (Jul 19, 2013 at Pardubice)
----------------------------------------------------------------------
GERMANY............. 403 294 6 - 28 27  4      (4-0-4)
SERBIA.............. 300 700 2 - 12 15  5      (1-0-6)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: GERMANY - Kai LODY; Karim ABU-OMAR(4). SERBIA - Goran STEFANOVIC.
Win-Kai LODY(1-1)  Loss-Goran STEFANOVIC(1-5)  T-110 min  A-30
HR GER - Max ZERHUSEN; Dennis ZIMOLONG; Chris OESER.

LODY K. faced 7 batters in the 4th.
ESF