Box Score

SERBIA vs SLOVENIA (Jul 19, 2013)

 
Composite Box Score
 

EUROPE CHAMPIONSHIP COED SLOWPITCH
SLOVENIA 16 (6-1), SERBIA 3 (1-6) - Composite Box Score
Jul 19, 2013 at Pardubice (Svitkov)

SERBIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOGDANOVIC ss 
BAKALOVIC rf 
DORDEVIC D. of 
CVETKOVIC 3b 
IGNJATOVIC p 
ANDRIN cf 
MILOVANOVIC lf 
JOVANOVIC 1b 
DORDEVIC M. 2b 
DERIC c 
Totals   30  18  10 

SLOVENIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MILOSIC 2b 
SKABAR T. 3b 
MRAVLJE ss/p 
PERHAJ lf 
CEDILNIK c 
KEP cf 
BAUER ph/cf 
HUMERCA c/lf 
STRUKELJ of 
TROBEC T. 1b 
ZEZLINA p/ss 
STRNAD rf 
Totals   40  16  21  13  21  11 

SERBIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Nikola IGNJATOVIC L,0-2  6.0  21  16  11  40  45 
 
SLOVENIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Tomo ZEZLINA W,3-0  5.0  23  24 
Ales MRAVLJE S,1  2.0 

Umpires - HP: Christopher Moon 1B: Derek Harnett 3B: Jaroslav Kosnar
Start: 8:00 Time: 100 min Attendance: 20

 
Play-by-Play
 

EUROPE CHAMPIONSHIP COED SLOWPITCH
SLOVENIA 16 (6-1), SERBIA 3 (1-6)
Jul 19, 2013 at Pardubice (Svitkov)

SERBIA starters: 15/ss BOGDANOVIC; 3/rf BAKALOVIC; 14/of DORDEVIC D.; 5/3b CVETKOVIC; 12/p IGNJATOVIC; 2/cf ANDRIN; 13/lf MILOVANOVIC; 4/1b JOVANOVIC; 10/2b DORDEVIC M.; 6/c DERIC;

SLOVENIA starters: 74/2b MILOSIC; 19/3b SKABAR T.; 28/ss MRAVLJE; 7/lf PERHAJ; 18/cf KEP; 10/c HUMERCA; 69/of STRUKELJ; 42/1b TROBEC T.; 25/p ZEZLINA; 5/rf STRNAD;

SERBIA 1st - BOGDANOVIC lined out to ss. BAKALOVIC flied out to of. DORDEVIC D. flied out to of. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SLOVENIA 1st - MILOSIC singled to second base. SKABAR T. singled to center field, advanced to second on an error by cf; MILOSIC scored on the error. MRAVLJE doubled to right field, RBI; SKABAR T. scored. PERHAJ singled to left field; MRAVLJE advanced to third. KEP walked, advanced to second, RBI; PERHAJ advanced to third; MRAVLJE scored. HUMERCA grounded out to 3b, RBI; PERHAJ scored. STRUKELJ tripled to left field, RBI; KEP scored. TROBEC T. singled to outfielder, RBI; STRUKELJ scored. ZEZLINA grounded out to 2b; TROBEC T. advanced to second. STRNAD reached on an error by of; TROBEC T. scored on the error, unearned. MILOSIC doubled to center field, RBI; STRNAD scored, unearned. SKABAR T. doubled to left field, RBI; MILOSIC scored, unearned. MRAVLJE grounded out to 2b. 9 runs, 8 hits, 2 errors, 1 LOB.

SERBIA 2nd - CVETKOVIC singled to third base. IGNJATOVIC singled to shortstop; CVETKOVIC advanced to second. ANDRIN flied out to 3b. MILOVANOVIC singled to shortstop; IGNJATOVIC advanced to second; CVETKOVIC advanced to third. JOVANOVIC reached on a fielder's choice; MILOVANOVIC advanced to second; IGNJATOVIC advanced to third; CVETKOVIC out at home 3b to c. DORDEVIC M. grounded out to ss. 0 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

SLOVENIA 2nd - PERHAJ singled to left field. KEP doubled to center field; PERHAJ advanced to third. HUMERCA walked. STRUKELJ singled to shortstop, RBI; HUMERCA advanced to second; KEP advanced to third; PERHAJ scored. TROBEC T. flied out to of, SAC, RBI; KEP scored. ZEZLINA reached on an error by 3b, RBI; STRUKELJ advanced to second; HUMERCA scored. STRNAD singled to right field; ZEZLINA advanced to second; STRUKELJ advanced to third. MILOSIC singled to outfielder, 2 RBI; STRNAD advanced to second; ZEZLINA scored, unearned; STRUKELJ scored. SKABAR T. flied out to lf. MRAVLJE singled to left field, RBI; MILOSIC advanced to second; STRNAD scored, unearned. PERHAJ singled to third base; MRAVLJE advanced to second; MILOSIC advanced to third. KEP flied out to of. 6 runs, 7 hits, 1 error, 3 LOB.

SERBIA 3rd - DERIC singled to left field. BOGDANOVIC walked, advanced to second; DERIC advanced to third. BAKALOVIC grounded out to p; BOGDANOVIC out at second 3b to ss; DERIC scored on an error by 3b, unearned. DORDEVIC D. flied out to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

SLOVENIA 3rd - HUMERCA flied out to cf. STRUKELJ singled to third base. TROBEC T. singled to center field; STRUKELJ advanced to second. ZEZLINA singled to shortstop; TROBEC T. advanced to second; STRUKELJ advanced to third. STRNAD lined out to 2b. MILOSIC reached on a fielder's choice; ZEZLINA out at second 2b to ss. 0 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

SERBIA 4th - CEDILNIK to c for PERHAJ. HUMERCA to lf. CVETKOVIC singled to second base. IGNJATOVIC grounded into double play ss to 2b to 1b; CVETKOVIC out on the play. Batter set to MILOVANOVIC. MILOVANOVIC reached on an error by 3b. JOVANOVIC grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

SLOVENIA 4th - SKABAR T. grounded out to ss. MRAVLJE singled to left field. CEDILNIK lined out to p; MRAVLJE out at first p to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

SERBIA 5th - DORDEVIC M. singled to left field. DERIC tripled to left field, RBI; DORDEVIC M. scored. BOGDANOVIC singled to center field, RBI; DERIC scored. BAKALOVIC reached on a fielder's choice; BOGDANOVIC out at second ss unassisted. DORDEVIC D. reached on a fielder's choice; BAKALOVIC out at second 2b to ss. CVETKOVIC reached on an error by 3b; DORDEVIC D. advanced to second. IGNJATOVIC flied out to of. 2 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

SLOVENIA 5th - MRAVLJE to p. ZEZLINA to ss. BAUER pinch hit for KEP. BAUER walked, advanced to second. HUMERCA singled to pitcher, advanced to second on an error by p; BAUER advanced to third, scored on the error. STRUKELJ walked, advanced to second; HUMERCA advanced to third. TROBEC T. struck out. ZEZLINA grounded out to ss. STRNAD grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

SERBIA 6th - BAUER to cf. ANDRIN singled to left field. MILOVANOVIC reached on a fielder's choice; ANDRIN out at second ss to 2b. JOVANOVIC lined into double play 3b to 1b; MILOVANOVIC out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

SLOVENIA 6th - MILOSIC grounded out to 2b. SKABAR T. flied out to lf. MRAVLJE doubled to left field. CEDILNIK reached on an error by 1b. BAUER reached on a fielder's choice; CEDILNIK out at second p to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

SERBIA 7th - DORDEVIC M. flied out to cf. DERIC reached on an error by ss. BOGDANOVIC flied out to cf. BAKALOVIC reached on a fielder's choice; DERIC out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


SLOVENIA 16, SERBIA 3 (Jul 19, 2013 at Pardubice)
----------------------------------------------------------------------
SERBIA.............. 001 020 0 -  3  9  5      (1-6)
SLOVENIA............ 960 010 X - 16 21  4      (6-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SERBIA - Nikola IGNJATOVIC. SLOVENIA - Tomo ZEZLINA; Ales MRAVLJE(6).
Win-Tomo ZEZLINA(3-0)  Save-Ales MRAVLJE(1)  Loss-Nikola IGNJATOVIC(0-2)  T-100 min  A-20
ESF