Box Score

SERBIA vs CZECH REPUBLIC (Jul 18, 2013)

 
Composite Box Score
 

EUROPE CHAMPIONSHIP COED SLOWPITCH
SERBIA 11 (1-0-4), CZECH REPUBLIC 9 (0-0-4) - Composite Box Score
Jul 18, 2013 at Pardubice (Krtkova Arena)

SERBIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOGDANOVIC ss 
BAKALOVIC rf 
DORDEVIC D. of 
CVETKOVIC 3b 
IGNJATOVIC lf 
ANDRIN cf 
DORDEVIC M. 2b 
JOVANOVIC 1b 
STEFANOVIC p 
DERIC c 
Totals   40  11  18  11  21  11 

CZECH REPUBLIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CUKAN cf 
KUBAT cf 
ANDELOVA of/c 
SEDIVKA 2b 
WOLFOVA 1b 
CERNY ss/lf 
VACHKOVA 3b 
GUTVIRT p 
ANDEL ph 
NOVOTNA c 
RYCHLIKOVA ph/of 
NEMECEK lf 
HANAK ss 
ZABRANSKA rf 
Totals   37  14  21 

SERBIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Goran STEFANOVIC W,1-4  7.0  14  37  38  10 
 
CZECH REPUBLIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Petr GUTVIRT L,0-2  7.0  18  11  11  40  40  13 

Umpires - HP: Derek Harnett 1B: Rita Ceuppens 3B: Pete Saunders
Start: 10:30 Time: 105 min Attendance: 40

 
Play-by-Play
 

EUROPE CHAMPIONSHIP COED SLOWPITCH
SERBIA 11 (1-0-4), CZECH REPUBLIC 9 (0-0-4)
Jul 18, 2013 at Pardubice (Krtkova Arena)

SERBIA starters: 15/ss BOGDANOVIC; 3/rf BAKALOVIC; 14/of DORDEVIC D.; 5/3b CVETKOVIC; 12/lf IGNJATOVIC; 2/cf ANDRIN; 10/2b DORDEVIC M.; 4/1b JOVANOVIC; 11/p STEFANOVIC; 6/c DERIC;

CZECH REPUBLIC starters: 11/cf CUKAN; 9/of ANDELOVA; 16/2b SEDIVKA; 17/1b WOLFOVA; 6/ss CERNY; 5/3b VACHKOVA; 7/p GUTVIRT; 3/c NOVOTNA; 24/lf NEMECEK; 2/rf ZABRANSKA;

SERBIA 1st - BOGDANOVIC flied out to lf. BAKALOVIC singled to outfielder. DORDEVIC D. singled to center field; BAKALOVIC advanced to second. CVETKOVIC grounded into double play 3b to 1b; BAKALOVIC out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 1st - CUKAN doubled to right field. ANDELOVA singled to center field, RBI; CUKAN scored. SEDIVKA reached on a fielder's choice; ANDELOVA out at second p to 2b. WOLFOVA flied out to rf. CERNY reached on an error by 3b; SEDIVKA advanced to second. VACHKOVA singled to pitcher; CERNY advanced to second; SEDIVKA advanced to third. GUTVIRT flied out to rf. 1 run, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

SERBIA 2nd - IGNJATOVIC singled to left field. ANDRIN singled down the lf line; IGNJATOVIC advanced to second. DORDEVIC M. struck out looking. JOVANOVIC reached on a fielder's choice; ANDRIN out at second ss to 2b; IGNJATOVIC advanced to third. STEFANOVIC flied out to lf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 2nd - NOVOTNA singled to center field. NEMECEK reached on an error by 2b; NOVOTNA advanced to second. ZABRANSKA reached on a fielder's choice; NEMECEK advanced to second on an error by ss, assist by 2b; NOVOTNA advanced to third. CUKAN reached on a fielder's choice, RBI; ZABRANSKA out at second 2b to ss; NEMECEK advanced to third; NOVOTNA scored, unearned. ANDELOVA singled to center field, advanced to second on the throw, advanced to third on an error by 3b, RBI; CUKAN advanced to third, scored on the error; NEMECEK scored, unearned. SEDIVKA grounded out to ss, RBI; ANDELOVA scored. WOLFOVA grounded out to p. 4 runs, 2 hits, 3 errors, 0 LOB.

SERBIA 3rd - DERIC struck out. BOGDANOVIC singled to center field. BAKALOVIC singled to outfielder; BOGDANOVIC advanced to second. DORDEVIC D. singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; BAKALOVIC advanced to third; BOGDANOVIC scored. CVETKOVIC flied out to lf. IGNJATOVIC singled to left field, RBI; DORDEVIC D. advanced to third; BAKALOVIC scored. ANDRIN singled up the middle, RBI; IGNJATOVIC advanced to second; DORDEVIC D. scored. DORDEVIC M. grounded out to ss. 3 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 3rd - CERNY doubled to left field. VACHKOVA singled to left field, advanced to second on the throw, RBI; CERNY scored. GUTVIRT lined out to p. NOVOTNA grounded out to 3b; VACHKOVA advanced to third. NEMECEK singled to outfielder, RBI; VACHKOVA scored. ZABRANSKA lined out to ss. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

SERBIA 4th - JOVANOVIC flied out to of. STEFANOVIC flied out to lf. DERIC reached on a throwing error by ss. BOGDANOVIC fouled out to lf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 4th - CUKAN doubled down the rf line. ANDELOVA grounded out to 2b; CUKAN advanced to third. SEDIVKA singled to center field, RBI; CUKAN scored. WOLFOVA walked; SEDIVKA advanced to second. CERNY reached on a fielder's choice; WOLFOVA out on double play ss to 2b; SEDIVKA out on the play. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SERBIA 5th - KUBAT to cf for CUKAN. BAKALOVIC singled up the middle. DORDEVIC D. singled down the rf line; BAKALOVIC advanced to second. CVETKOVIC fouled out to lf. IGNJATOVIC reached on an error by ss; DORDEVIC D. advanced to second; BAKALOVIC advanced to third. ANDRIN lined out to lf. DORDEVIC M. singled to outfielder, 2 RBI; IGNJATOVIC advanced to second; DORDEVIC D. scored; BAKALOVIC scored. JOVANOVIC singled through the left side; DORDEVIC M. advanced to second; IGNJATOVIC advanced to third. STEFANOVIC singled up the middle, 2 RBI; JOVANOVIC advanced to second; DORDEVIC M. scored; IGNJATOVIC scored. DERIC doubled to left field, 2 RBI; STEFANOVIC scored; JOVANOVIC scored. BOGDANOVIC singled to center field, RBI; DERIC scored. BAKALOVIC reached on a fielder's choice; BOGDANOVIC out at second ss to 2b. 7 runs, 7 hits, 1 error, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 5th - VACHKOVA grounded out to 3b. GUTVIRT struck out. RYCHLIKOVA pinch hit for NOVOTNA. RYCHLIKOVA flied out to of. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SERBIA 6th - ANDELOVA to c. RYCHLIKOVA to of. DORDEVIC D. flied out to cf. CVETKOVIC flied out to lf. IGNJATOVIC homered to left field, RBI. ANDRIN fouled out to lf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

CZECH REPUBLIC 6th - NEMECEK flied out to p. ZABRANSKA grounded out to p. KUBAT singled to center field. ANDELOVA singled to right field; KUBAT advanced to third. SEDIVKA flied out to of. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

SERBIA 7th - CERNY to lf. HANAK to ss for NEMECEK. DORDEVIC M. singled to shortstop. JOVANOVIC flied out to ss. STEFANOVIC flied out to cf. DERIC reached on a fielder's choice; DORDEVIC M. out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 7th - WOLFOVA singled, advanced to second. CERNY singled to shortstop. VACHKOVA flied out to rf; CERNY advanced to second on the throw; WOLFOVA advanced to third on the throw. ANDEL pinch hit for GUTVIRT. ANDEL grounded out to p, RBI; CERNY advanced to third; WOLFOVA scored. RYCHLIKOVA lined out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


SERBIA 11, CZECH REPUBLIC 9 (Jul 18, 2013 at Pardubice)
----------------------------------------------------------------------
SERBIA.............. 003 071 0 - 11 18  4      (1-0-4)
CZECH REPUBLIC...... 142 100 1 -  9 14  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SERBIA - Goran STEFANOVIC. CZECH REPUBLIC - Petr GUTVIRT.
Win-Goran STEFANOVIC(1-4)  Loss-Petr GUTVIRT(0-2)  T-105 min  A-40
HR SRB - Nikola IGNJATOVIC.
ESF