Box Score

SLOVENIA vs SERBIA (Jul 18, 2013)

 
Composite Box Score
 

EUROPE CHAMPIONSHIP COED SLOWPITCH
SLOVENIA 19 (4-0), SERBIA 4 (0-0-4) - Composite Box Score
Jul 18, 2013 at Pardubice (Krtkova Arena)

SLOVENIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MILOSIC ss 
GOLICNIK 3b 
BAUER cf 
PERHAJ of 
KEP 2b 
HUMERCA lf 
STRUKELJ rf 
TROBEC T. 1b 
ZEZLINA p 
MRAVLJE ph 
STRNAD c 
Totals   51  19  29  15  21 

SERBIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOGDANOVIC ss 
BAKALOVIC rf 
DORDEVIC D. dh 
CVETKOVIC 3b 
IGNJATOVIC 2b 
ANDRIN cf 
MILOVANOVIC lf/c 
JOVANOVIC 1b 
STEFANOVIC p 
DERIC c/lf 
Totals   27  21  16 

SLOVENIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Tomo ZEZLINA W,2-0  7.0  27  30 
 
SERBIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Goran STEFANOVIC L,0-4  7.0  29  19  51  53  13 

Umpires - HP: Rita Ceuppens 1B: Francois Mays 3B: Christopher Moon
Start: 08:45 Time: 93 min Attendance: 10

 
Play-by-Play
 

EUROPE CHAMPIONSHIP COED SLOWPITCH
SLOVENIA 19 (4-0), SERBIA 4 (0-0-4)
Jul 18, 2013 at Pardubice (Krtkova Arena)

SLOVENIA starters: 74/ss MILOSIC; 8/3b GOLICNIK; 58/cf BAUER; 7/of PERHAJ; 18/2b KEP; 10/lf HUMERCA; 69/rf STRUKELJ; 42/1b TROBEC T.; 25/p ZEZLINA; 5/c STRNAD;

SERBIA starters: 15/ss BOGDANOVIC; 3/rf BAKALOVIC; 14/dh DORDEVIC D.; 5/3b CVETKOVIC; 12/2b IGNJATOVIC; 2/cf ANDRIN; 13/lf MILOVANOVIC; 4/1b JOVANOVIC; 11/p STEFANOVIC; 6/c DERIC;

SLOVENIA 1st - MILOSIC singled to left field. GOLICNIK singled to right field; MILOSIC advanced to third. BAUER reached on a fielder's choice, RBI; GOLICNIK out at second p to ss; MILOSIC scored. PERHAJ reached on a fielder's choice; BAUER out at second 3b to 2b. KEP singled to outfielder; PERHAJ advanced to second. HUMERCA singled to third base; KEP advanced to second; PERHAJ advanced to third. STRUKELJ singled to left field, RBI; HUMERCA advanced to second; KEP advanced to third; PERHAJ scored. TROBEC T. reached on a fielder's choice; STRUKELJ advanced to second; HUMERCA out at third 3b unassisted. 2 runs, 5 hits, 0 errors, 3 LOB.

SERBIA 1st - BOGDANOVIC walked, advanced to second. BAKALOVIC flied out to 2b. DORDEVIC D. grounded out to p; BOGDANOVIC advanced to third. CVETKOVIC struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SLOVENIA 2nd - ZEZLINA singled to center field. STRNAD flied out to 2b. MILOSIC reached on a dropped fly by lf; ZEZLINA advanced to second. GOLICNIK doubled to center field, RBI; MILOSIC advanced to third; ZEZLINA scored, unearned. BAUER singled to pitcher, RBI; GOLICNIK advanced to third; MILOSIC scored, unearned. PERHAJ reached on a fielder's choice, RBI; BAUER out at second ss to 2b; GOLICNIK scored. KEP doubled to center field, RBI; PERHAJ scored. HUMERCA singled to left field; KEP advanced to third. STRUKELJ grounded out to 3b. 4 runs, 5 hits, 1 error, 2 LOB.

SERBIA 2nd - IGNJATOVIC singled to left field. ANDRIN singled to left field; IGNJATOVIC advanced to second. MILOVANOVIC reached on a fielder's choice; ANDRIN advanced to second; IGNJATOVIC out at third 3b unassisted. JOVANOVIC lined into double play ss to 1b; MILOVANOVIC out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SLOVENIA 3rd - TROBEC T. singled to left field. ZEZLINA walked, advanced to second; TROBEC T. advanced to third. STRNAD singled to pitcher. MILOSIC reached on a fielder's choice, RBI; STRNAD advanced to second on an error by ss; ZEZLINA advanced to third, scored on the error, unearned; TROBEC T. scored, unearned. GOLICNIK walked; MILOSIC advanced to second; STRNAD advanced to third. BAUER homered down the rf line, 4 RBI, unearned; GOLICNIK scored, unearned; MILOSIC scored; STRNAD scored, unearned. PERHAJ singled to third base. KEP reached on a dropped fly by lf; PERHAJ advanced to second. HUMERCA reached on a fielder's choice; KEP advanced to second; PERHAJ out at third ss to 3b. STRUKELJ singled to left field, RBI; HUMERCA advanced to second; KEP scored. TROBEC T. grounded into double play p to ss to 1b; STRUKELJ out on the play. 7 runs, 5 hits, 2 errors, 1 LOB.

SERBIA 3rd - STEFANOVIC lined out to 3b. DERIC grounded out to p. BOGDANOVIC singled to third base. BAKALOVIC grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SLOVENIA 4th - ZEZLINA grounded out to ss. STRNAD grounded out to 2b. MILOSIC singled to right field. GOLICNIK singled to center field; MILOSIC advanced to second. BAUER grounded out to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

SERBIA 4th - DORDEVIC D. flied out to cf. CVETKOVIC walked. IGNJATOVIC flied out to cf. ANDRIN singled to left field, advanced to second on an error by lf; CVETKOVIC scored. MILOVANOVIC grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

SLOVENIA 5th - PERHAJ doubled to center field. KEP singled to outfielder, RBI; PERHAJ scored. HUMERCA lined into double play 2b to 1b; KEP out on the play. STRUKELJ flied out to lf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

SERBIA 5th - JOVANOVIC grounded out to 3b. STEFANOVIC flied out to cf. DERIC grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SLOVENIA 6th - MILOVANOVIC to c. DERIC to lf. TROBEC T. doubled to center field. MRAVLJE pinch hit for ZEZLINA. MRAVLJE flied out to lf. STRNAD singled to outfielder; TROBEC T. advanced to third. MILOSIC reached on a fielder's choice, RBI; STRNAD out at second ss to 2b; TROBEC T. scored. GOLICNIK doubled to right field; MILOSIC advanced to third. BAUER grounded out to p. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

SERBIA 6th - ZEZLINA to p for MRAVLJE. BOGDANOVIC flied out to lf. BAKALOVIC walked. DORDEVIC D. reached on a fielder's choice; BAKALOVIC out at second 2b to ss. CVETKOVIC reached on an error by ss; DORDEVIC D. advanced to second. IGNJATOVIC singled to left field, RBI; CVETKOVIC advanced to third; DORDEVIC D. scored. ANDRIN singled to left field, advanced to second on an error by lf, RBI; IGNJATOVIC advanced to second, scored on the error; CVETKOVIC scored. MILOVANOVIC flied out to lf. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

SLOVENIA 7th - PERHAJ singled to third base. KEP singled to outfielder; PERHAJ advanced to second. HUMERCA singled to left field; KEP advanced to second; PERHAJ advanced to third. STRUKELJ singled to center field, advanced to second on an error by cf, out at second cf to p to ss; HUMERCA advanced to second, scored on the error, unearned; KEP scored, unearned; PERHAJ scored, unearned. TROBEC T. flied out to rf. ZEZLINA doubled to center field. STRNAD reached on an error by 2b, RBI; ZEZLINA scored. MILOSIC singled to left field; STRNAD advanced to second. GOLICNIK singled to outfielder; MILOSIC advanced to second; STRNAD advanced to third. BAUER grounded out to 2b. 4 runs, 7 hits, 2 errors, 3 LOB.

SERBIA 7th - JOVANOVIC grounded out to 3b. STEFANOVIC flied out to cf. DERIC struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


SLOVENIA 19, SERBIA 4 (Jul 18, 2013 at Pardubice)
----------------------------------------------------------------------
SLOVENIA............ 247 011 4 - 19 29  3      (4-0)
SERBIA.............. 000 103 0 -  4  6  5
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SLOVENIA - Tomo ZEZLINA. SERBIA - Goran STEFANOVIC.
Win-Tomo ZEZLINA(2-0)  Loss-Goran STEFANOVIC(0-4)  T-93 min  A-10
HR SLO - Ziga BAUER.
ESF