Box Score

GERMANY vs CZECH REPUBLIC (Jul 17, 2013)

 
Composite Box Score
 

EUROPE CHAMPIONSHIP COED SLOWPITCH
GERMANY 10 (2-1), CZECH REPUBLIC 9 (0-3) - Composite Box Score
Jul 17, 2013 at Pardubice (Krtkova Arena)

GERMANY   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZERHUSEN ss 
MEYER 1b 
WALTHER 2b/rf 
MAUERER 3b 
ZIMOLONG rf 
DORSAN 2b 
FREDRICK Flo of 
AGORH of 
ABST of 
OESER lf 
MENZEL c 
LODY S. c 
ABU-OMAR p 
ADRIAANS S. p 
HOCKER cf 
Totals   41  10  19  24  18 

CZECH REPUBLIC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CERNY ss 
ZABRANSKA 1b 
HANAK lf 
WOLFOVA c 
KUBAT rf 
PIROZKOVA of 
SEDIVKA 2b 
HANAKOVA 3b 
SKOPOVA 3b 
GUTVIRT p 
RYCHLIKOVA cf 
Totals   41  16  24 

GERMANY   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Karim ABU-OMAR W,1-0  7.0  14  36  37  11 
Simon ADRIAANS   1.0 
 
CZECH REPUBLIC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Petr GUTVIRT L,0-1  8.0  19  10  41  42  11 

Umpires - HP: Tony Soteriou 1B: Pete Saunders 3B: Cristopher Moon
Start: 19:30 Time: 105 Attendance: 150

 
Play-by-Play
 

EUROPE CHAMPIONSHIP COED SLOWPITCH
GERMANY 10 (2-1), CZECH REPUBLIC 9 (0-3)
Jul 17, 2013 at Pardubice (Krtkova Arena)

GERMANY starters: 7/ss ZERHUSEN; 19/1b MEYER; 22/2b WALTHER; 13/3b MAUERER; 6/rf ZIMOLONG; 16/of FREDRICK Flo; 9/lf OESER; 2/c MENZEL; 3/p ABU-OMAR; 10/cf HOCKER;

CZECH REPUBLIC starters: 6/ss CERNY; 2/1b ZABRANSKA; 22/lf HANAK; 17/c WOLFOVA; 8/rf KUBAT; 1/of PIROZKOVA; 16/2b SEDIVKA; 13/3b HANAKOVA; 7/p GUTVIRT; 10/cf RYCHLIKOVA;

GERMANY 1st - ZERHUSEN singled down the rf line. MEYER grounded into double play 2b to 1b; ZERHUSEN out on the play. WALTHER flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

CZECH REPUBLIC 1st - CERNY reached on a dropped fly by cf. ZABRANSKA singled to left center; CERNY advanced to second. HANAK reached on a fielder's choice; ZABRANSKA out at second p to 2b; CERNY advanced to third. WOLFOVA flied out to 2b, SAC, RBI; HANAK advanced to second; CERNY scored, unearned. KUBAT singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; HANAK scored, unearned. PIROZKOVA out at first 3b to ss to 1b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

GERMANY 2nd - MAUERER flied out to p. ZIMOLONG singled to right center. FREDRICK Flo grounded out to 2b; ZIMOLONG advanced to second. OESER singled to pitcher; ZIMOLONG advanced to third. MENZEL struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 2nd - SEDIVKA singled to shortstop. HANAKOVA reached on a fielder's choice; SEDIVKA out at second 2b to ss. GUTVIRT singled to outfielder; HANAKOVA advanced to second. RYCHLIKOVA reached on a dropped fly by cf, out at second cf to ss to 2b, RBI; GUTVIRT scored; HANAKOVA scored, unearned. CERNY singled to shortstop, advanced to third on a throwing error by ss. ZABRANSKA grounded out to ss. 2 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

GERMANY 3rd - ABU-OMAR singled to left field. HOCKER singled to shortstop; ABU-OMAR advanced to second. ZERHUSEN singled down the rf line, RBI; HOCKER advanced to second; ABU-OMAR scored. MEYER singled to left field; ZERHUSEN advanced to second; HOCKER advanced to third. WALTHER flied out to rf, SAC, 2 RBI; MEYER advanced to second; ZERHUSEN scored; HOCKER scored. MAUERER singled to left field, RBI; MEYER scored. ZIMOLONG singled to left field; MAUERER advanced to second. FREDRICK Flo singled to right field; ZIMOLONG advanced to second; MAUERER advanced to third. OESER doubled up the middle, 2 RBI; FREDRICK Flo advanced to third; ZIMOLONG scored; MAUERER scored. MENZEL lined out to 3b. ABU-OMAR reached on an error by ss; OESER advanced to third; FREDRICK Flo scored. HOCKER singled to left field, RBI; ABU-OMAR advanced to second; OESER scored. ZERHUSEN fouled out to 1b. 8 runs, 9 hits, 1 error, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 3rd - HANAK flied out to lf. WOLFOVA singled to left center. KUBAT reached on a fielder's choice; WOLFOVA out at second ss to 2b. PIROZKOVA singled up the middle; KUBAT advanced to second. SEDIVKA singled to right field, RBI; PIROZKOVA advanced to third; KUBAT scored. HANAKOVA flied out to rf. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

GERMANY 4th - MEYER popped up to 1b. WALTHER singled to left field. MAUERER reached on a fielder's choice; WALTHER out at second ss to 2b. ZIMOLONG flied out to of. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 4th - WALTHER to rf. DORSAN to 2b for ZIMOLONG. GUTVIRT doubled to right field. RYCHLIKOVA lined out to rf. CERNY lined out to 3b. ZABRANSKA singled, advanced to second on the throw; GUTVIRT advanced to third. HANAK grounded out to 3b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

GERMANY 5th - FREDRICK Flo grounded out to ss. OESER flied out to of. MENZEL flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CZECH REPUBLIC 5th - WOLFOVA reached on a throwing error by ss. KUBAT flied out to rf. PIROZKOVA grounded into double play ss to 2b to 1b; WOLFOVA out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

GERMANY 6th - ABU-OMAR singled to left field. HOCKER reached on a fielder's choice; ABU-OMAR out at second 3b to 2b. ZERHUSEN singled down the rf line; HOCKER advanced to second. MEYER reached on a fielder's choice; ZERHUSEN out on the play; HOCKER out on double play ss to 3b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 6th - SEDIVKA flied out to rf. HANAKOVA reached on a dropped fly by lf. GUTVIRT reached on a dropped fly by ss; HANAKOVA advanced to second. RYCHLIKOVA singled to outfielder, scored on an error by of, RBI; GUTVIRT scored; HANAKOVA scored, unearned. CERNY singled to left field. ZABRANSKA reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by ss; CERNY out at second 2b to ss. HANAK singled to third base; ZABRANSKA advanced to third. WOLFOVA reached on a fielder's choice; HANAK out at second 2b to ss. 3 runs, 3 hits, 4 errors, 2 LOB.

GERMANY 7th - WALTHER singled to left center. MAUERER struck out swinging. DORSAN flied out to 2b. AGORH to of for FREDRICK Flo. AGORH struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CZECH REPUBLIC 7th - FREDRICK Flo to of for AGORH. KUBAT grounded out to 2b. PIROZKOVA doubled to outfielder. SEDIVKA grounded out to p; PIROZKOVA out at third p to 1b to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

GERMANY 8th - ABST to of for FREDRICK Flo. ABST placed on second. OESER doubled to outfielder, RBI; ABST scored. MENZEL reached on a fielder's choice; OESER out at third ss to 3b. LODY S. to c for MENZEL. ADRIAANS S. to p for ABU-OMAR. ADRIAANS S. singled to right field; LODY S. advanced to second. HOCKER reached on a fielder's choice; ADRIAANS S. out at second 2b to ss; LODY S. advanced to third, scored on a throwing error by ss. ZERHUSEN singled to center field; HOCKER advanced to third. MEYER flied out to cf. 2 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

CZECH REPUBLIC 8th - SEDIVKA placed on second. HANAKOVA singled to outfielder; SEDIVKA advanced to third. SKOPOVA to 3b for HANAKOVA. GUTVIRT singled to center field, RBI; SKOPOVA advanced to second; SEDIVKA scored. RYCHLIKOVA flied out to p. CERNY flied out to lf. ZABRANSKA reached on a fielder's choice; GUTVIRT out at second ss to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


GERMANY 10, CZECH REPUBLIC 9 (Jul 17, 2013 at Pardubice)
----------------------------------------------------------------------
GERMANY............. 008 000 02 - 10 19  8      (2-1)
CZECH REPUBLIC...... 221 003 01 -  9 16  2      (0-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: GERMANY - Karim ABU-OMAR; Simon ADRIAANS(8). CZECH REPUBLIC - Petr GUTVIRT.
Win-Karim ABU-OMAR(1-0)  Loss-Petr GUTVIRT(0-1)  T-105  A-150
ESF