Box Score

GREAT BRITAIN vs SERBIA (Jul 17, 2013)

 
Composite Box Score
 

EUROPE CHAMPIONSHIP COED SLOWPITCH
GREAT BRITAIN 27 (2-0), SERBIA 4 (0-3) - Composite Box Score
Jul 17, 2013 at Pardubice (Krtkova Arena)

GREAT BRITAIN   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
GUNN 2b 
GOUGH lf 
MACINTOSH of 
SPINKS p 
HAZARD ph 
BALL 3b 
LEE ph 
BINDING c 
DUERDEN pr 
KULKA ss 
CLIFFORD 1b 
CORNWALL rf 
ELMAAZI cf 
TAYLOR lf/2b 
SNAPE pr 
Totals   40  27  24  25  12 

SERBIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BOGDANOVIC ss 
BAKALOVIC rf 
STEFANOVIC p 
CVETKOVIC cf 
IGNJATOVIC 3b 
DERIC c 
DORDEVIC M. of 
JOVANOVIC 1b 
MILOVANOVIC lf 
ANDRIN 2b 
Totals   24  12  12 

GREAT BRITAIN   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Daniel SPINKS W,1-0  4.0  12  24  24 
 
SERBIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Goran STEFANOVIC L,0-1  4.0  24  27  14  40  43 

Umpires - HP: Len Gorgei 1B: Ralf-Jurgen Rex 3B: Jaroslav Kosnar
Start: Time: 85 Attendance: 70

 
Play-by-Play
 

EUROPE CHAMPIONSHIP COED SLOWPITCH
GREAT BRITAIN 27 (2-0), SERBIA 4 (0-3)
Jul 17, 2013 at Pardubice (Krtkova Arena)

GREAT BRITAIN starters: 34/2b GUNN; 9/of MACINTOSH; 10/p SPINKS; 14/3b BALL; 25/ph LEE; 57/c BINDING; 50/ss KULKA; 16/1b CLIFFORD; 20/rf CORNWALL; 53/cf ELMAAZI; 21/lf TAYLOR; 55/pr SNAPE;

SERBIA starters: 15/ss BOGDANOVIC; 3/rf BAKALOVIC; 11/p STEFANOVIC; 5/cf CVETKOVIC; 12/3b IGNJATOVIC; 6/c DERIC; 10/of DORDEVIC M.; 4/1b JOVANOVIC; 13/lf MILOVANOVIC; 2/2b ANDRIN;

GREAT BRITAIN 1st - GUNN doubled to right field. MACINTOSH walked. SPINKS walked, advanced to second, RBI; MACINTOSH advanced to third; GUNN scored. BALL grounded out to ss. LEE reached on an error by 1b, RBI; SPINKS scored on the error; MACINTOSH scored on the error, unearned. BINDING singled to third base; LEE advanced to second, advanced to third on an error by 3b. KULKA reached on an error by ss, RBI; BINDING advanced to second; LEE scored. CLIFFORD singled to center field, RBI; KULKA advanced to second; BINDING scored, unearned. CORNWALL reached on a fielder's choice; CLIFFORD advanced to second; KULKA out at third p to 3b. ELMAAZI tripled to right field, 2 RBI; CORNWALL scored; CLIFFORD scored. TAYLOR singled to center field, advanced to third on an error by cf, RBI; ELMAAZI scored. SNAPE singled to center field, RBI; TAYLOR scored. GUNN singled to right field; SNAPE advanced to third. MACINTOSH doubled to left field, 2 RBI; GUNN scored; SNAPE scored. SPINKS doubled to right field, RBI; MACINTOSH scored. BALL singled to center field, advanced to second on a throwing error by cf, RBI; SPINKS scored. LEE flied out to cf. 13 runs, 10 hits, 5 errors, 1 LOB.

SERBIA 1st - BOGDANOVIC singled to left field. BAKALOVIC singled to center field; BOGDANOVIC advanced to second. STEFANOVIC reached on a fielder's choice; BAKALOVIC out on double play 3b to 2b; BOGDANOVIC out on the play. CVETKOVIC singled to center field; STEFANOVIC advanced to second. IGNJATOVIC singled to left field; CVETKOVIC advanced to second; STEFANOVIC advanced to third. DERIC grounded out to 2b. 0 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

GREAT BRITAIN 2nd - BINDING singled to center field, advanced to second on an error by cf. KULKA walked, advanced to second; BINDING advanced to third. CLIFFORD singled to outfielder, 2 RBI; KULKA scored, unearned; BINDING scored, unearned. CORNWALL singled to center field; CLIFFORD advanced to second. ELMAAZI reached on an error by 3b; CORNWALL advanced to second; CLIFFORD advanced to third. TAYLOR singled to right field, 2 RBI; ELMAAZI advanced to second; CORNWALL scored, unearned; CLIFFORD scored, unearned. SNAPE reached on a fielder's choice; TAYLOR out at second p to 2b; ELMAAZI advanced to third. GUNN tripled to outfielder, 2 RBI; SNAPE scored, unearned; ELMAAZI scored, unearned. MACINTOSH singled down the rf line, RBI; GUNN scored, unearned. SPINKS doubled down the lf line; MACINTOSH advanced to third. BALL lined out to p. LEE reached on an error by ss; SPINKS advanced to third on the error; MACINTOSH scored on the error. BINDING singled to left field, RBI; LEE advanced to second; SPINKS scored, unearned. KULKA singled to outfielder; BINDING advanced to second; LEE advanced to third. CLIFFORD tripled to right field, 3 RBI; KULKA scored, unearned; BINDING scored, unearned; LEE scored, unearned. CORNWALL grounded out to ss. 12 runs, 10 hits, 3 errors, 1 LOB.

SERBIA 2nd - GOUGH to lf for GUNN. TAYLOR to 2b. DORDEVIC M. singled to center field. JOVANOVIC singled to left field; DORDEVIC M. advanced to second. MILOVANOVIC doubled to center field, RBI; JOVANOVIC advanced to third; DORDEVIC M. scored. ANDRIN reached on a throwing error by ss, RBI; MILOVANOVIC advanced to third; JOVANOVIC scored, unearned. BOGDANOVIC singled to center field; ANDRIN advanced to second. BAKALOVIC reached on a fielder's choice; BOGDANOVIC advanced to second; ANDRIN advanced to third; MILOVANOVIC out at home c unassisted. STEFANOVIC reached on a fielder's choice, RBI; BAKALOVIC out at second ss to 2b; BOGDANOVIC advanced to third; ANDRIN scored, unearned. CVETKOVIC singled to center field, RBI; STEFANOVIC advanced to second; BOGDANOVIC scored, unearned. IGNJATOVIC flied out to lf. 4 runs, 5 hits, 1 error, 2 LOB.

GREAT BRITAIN 3rd - ELMAAZI flied out to lf. TAYLOR flied out to lf. SNAPE singled to right field. GOUGH tripled to right center, RBI; SNAPE scored. MACINTOSH grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SERBIA 3rd - DERIC reached on an error by ss. DORDEVIC M. singled to outfielder; DERIC advanced to second. JOVANOVIC singled down the lf line; DORDEVIC M. advanced to second; DERIC advanced to third. MILOVANOVIC flied out to ss. ANDRIN flied out to p. BOGDANOVIC reached on a fielder's choice; JOVANOVIC out at second ss unassisted. 0 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

GREAT BRITAIN 4th - HAZARD pinch hit for SPINKS. HAZARD singled to left field. BALL lined out to p. LEE singled to left field; HAZARD advanced to second. DUERDEN pinch ran for BINDING. DUERDEN grounded out to 2b, RBI; LEE advanced to second; HAZARD scored. KULKA flied out to lf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SERBIA 4th - SPINKS to p for HAZARD. BINDING to c for DUERDEN. BAKALOVIC singled to center field. STEFANOVIC grounded into double play 3b to 2b to 1b; BAKALOVIC out on the play. CVETKOVIC flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


GREAT BRITAIN 27, SERBIA 4 (Jul 17, 2013 at Pardubice)
----------------------------------------------------------------------
GREAT BRITAIN....... (13)(12)1 1 - 27 24  2      (2-0)
SERBIA.............. 0   4   0 0 -  4 12  8      (0-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: GREAT BRITAIN - Daniel SPINKS. SERBIA - Goran STEFANOVIC.
Win-Daniel SPINKS(1-0)  Loss-Goran STEFANOVIC(0-1)  T-85  A-70
ESF