Box Score

MEYZIEU vs BRASSCHAAT BRAVES (Aug 23, 2013)

 
Composite Box Score
 

European Cup Winners Cup Women - 2013
BRASSCHAAT BRAVES 9 (3-3), MEYZIEU 2 (0-6) - Composite Box Score
Aug 23, 2013 at MONTEGRANARO (Field 1)

MEYZIEU   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PORCHET,Ma c 
MORALES,Sa 2b 
SAIDI,Fa 1b 
TRIBOLET,El cf 
DYMOWIEZ,Sa ss 
PRADEL,Ve rf 
HAYOT,Ma 3b 
TOUMIT,Al p 
MOURNIER,Ch lf 
Totals   23  12 

BRASSCHAAT BRAVES   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TERREL,Ki ss 
DE JONGH,Ti ph/p 
HARRISON,Am rf 
CORNELIS,Ly 2b 
DE LANNOY,Ke c 
CORNELIS,Br dp 
VLIEGHE,La 3b/ss 
BAKKER,Ju lf 
BASTINE,Ph 1b 
EVERS,Sa cf 
DE SCRIJVERE p/3b 
Totals   22  15 

MEYZIEU   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TOUMIT,Alienor L,0-4  4.0  22  28 
 
BRASSCHAAT BRAVES   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DE SCRIJVERE,Griet W,1-1  3.0  15  15 
DE JONGH,Tine S,1  2.0 

Umpires - HP: ATANASOVA Mariana V. 1B: DE WEVER Arjan 3B: SINGER Christian
Scorers - PIERI Stefano, BORDONI Domenico
TC - VAN STRAELEN Eddy

Start: 15:00 Time: 1:35 Attendance: 10
Weather: Sunny

 
Play-by-Play
 

European Cup Winners Cup Women - 2013
BRASSCHAAT BRAVES 9 (3-3), MEYZIEU 2 (0-6)
Aug 23, 2013 at MONTEGRANARO (Field 1)

MEYZIEU starters: 49/c PORCHET,Ma; 2/2b MORALES,Sa; 11/1b SAIDI,Fa; 15/cf TRIBOLET,El; 12/ss DYMOWIEZ,Sa; 42/rf PRADEL,Ve; 3/3b HAYOT,Ma; 21/p TOUMIT,Al; 8/lf MOURNIER,Ch;

BRASSCHAAT BRAVES starters: 8/ss TERREL,Ki; 35/rf HARRISON,Am; 2/2b CORNELIS,Ly; 32/c DE LANNOY,Ke; 23/dp CORNELIS,Br; 19/3b VLIEGHE,La; 22/lf BAKKER,Ju; 3/1b BASTINE,Ph; 20/cf EVERS,Sa; 30/p DE SCRIJVERE;

MEYZIEU 1st - PORCHET,Ma reached on a fielding error by ss. MORALES,Sa fouled out to c. SAIDI,Fa reached on a fielder's choice; PORCHET,Ma out at second 2b to ss. SAIDI,Fa advanced to second on a passed ball. TRIBOLET,El singled to third base; SAIDI,Fa advanced to third. DYMOWIEZ,Sa grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

BRASSCHAAT BRAVES 1st - TERREL,Ki flied out to 2b. HARRISON,Am lined out to 3b. CORNELIS,Ly reached on a fielding error by 2b. CORNELIS,Ly advanced to second on a wild pitch. DE LANNOY,Ke doubled to center field, ground-rule, RBI; CORNELIS,Ly scored, unearned. CORNELIS,Br grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

MEYZIEU 2nd - PRADEL,Ve grounded out to ss. HAYOT,Ma singled to left center. TOUMIT,Al reached on a fielder's choice; HAYOT,Ma out at second ss to 2b. MOURNIER,Ch struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BRASSCHAAT BRAVES 2nd - VLIEGHE,La walked. BAKKER,Ju walked; VLIEGHE,La advanced to second. BASTINE,Ph flied out to c. EVERS,Sa reached on a fielder's choice; BAKKER,Ju advanced to second on a fielder's choice; VLIEGHE,La out at third 3b unassisted. TERREL,Ki flied out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

MEYZIEU 3rd - PORCHET,Ma reached on a fielding error by 3b. MORALES,Sa singled to third base; PORCHET,Ma advanced to second. SAIDI,Fa singled to first base, bunt; MORALES,Sa advanced to second; PORCHET,Ma advanced to third. TRIBOLET,El reached on a fielder's choice; SAIDI,Fa advanced to second on a fielder's choice; MORALES,Sa advanced to third on a fielder's choice; PORCHET,Ma out at home ss to c. DYMOWIEZ,Sa singled to left field, RBI; TRIBOLET,El advanced to second; SAIDI,Fa advanced to third; MORALES,Sa scored, unearned. PRADEL,Ve lined into double play ss to 3b; SAIDI,Fa out on the play. 1 run, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

BRASSCHAAT BRAVES 3rd - HARRISON,Am doubled to left field. CORNELIS,Ly walked. DE LANNOY,Ke reached on a fielding error by ss, advanced to second on the error; CORNELIS,Ly advanced to second, advanced to third on the error; HARRISON,Am advanced to third, scored on the error. CORNELIS,Br singled up the middle, advanced to second on the throw, 2 RBI; DE LANNOY,Ke scored, unearned; CORNELIS,Ly scored. VLIEGHE,La struck out swinging. BAKKER,Ju singled to shortstop; CORNELIS,Br advanced to third. BAKKER,Ju advanced to second on a wild pitch. BASTINE,Ph walked. EVERS,Sa singled to center field, RBI; BASTINE,Ph advanced to second; BAKKER,Ju advanced to third; CORNELIS,Br scored. DE JONGH,Ti pinch hit for TERREL,Ki. EVERS,Sa advanced to second on a wild pitch; BASTINE,Ph advanced to third on a wild pitch; BAKKER,Ju scored on a wild pitch. DE JONGH,Ti walked. HARRISON,Am flied out to ss. CORNELIS,Ly singled to right field, 2 RBI; DE JONGH,Ti advanced to third; EVERS,Sa scored, unearned; BASTINE,Ph scored, unearned. CORNELIS,Ly advanced to second on a wild pitch. DE LANNOY,Ke singled to center field, RBI; CORNELIS,Ly advanced to third; DE JONGH,Ti scored, unearned. CORNELIS,Br reached on a fielder's choice; DE LANNOY,Ke out at second ss to 2b. 8 runs, 6 hits, 1 error, 2 LOB.

MEYZIEU 4th - DE JONGH,Ti to p. VLIEGHE,La to ss. DE SCRIJVERE to 3b. HAYOT,Ma singled to shortstop. TOUMIT,Al struck out swinging. MOURNIER,Ch struck out swinging. PORCHET,Ma reached on a fielder's choice; HAYOT,Ma out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BRASSCHAAT BRAVES 4th - VLIEGHE,La struck out swinging. BAKKER,Ju singled to shortstop. BASTINE,Ph walked; BAKKER,Ju advanced to second. EVERS,Sa infield fly to ss. BASTINE,Ph advanced to second on a passed ball; BAKKER,Ju advanced to third on a passed ball. DE JONGH,Ti grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

MEYZIEU 5th - MORALES,Sa reached on a fielding error by 1b. MORALES,Sa advanced to second on a wild pitch. SAIDI,Fa fouled out to c, bunt; MORALES,Sa advanced to third on a throwing error by c. MORALES,Sa scored on a wild pitch, unearned. TRIBOLET,El struck out swinging. DYMOWIEZ,Sa fouled out to c. 1 run, 0 hits, 2 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


BRASSCHAAT BRAVES 9, MEYZIEU 2 (Aug 23, 2013 at MONTEGRANARO)
----------------------------------------------------------------------
MEYZIEU............. 001 01 -  2  6  2      (0-6)
BRASSCHAAT BRAVES... 108 0X -  9  8  4      (3-3)
----------------------------------------------------------------------
ESF