Box Score

UNIONE FERMANA vs JOURDS PRAHA (Aug 23, 2013)

 
Composite Box Score
 

European Cup Winners Cup Women - 2013
UNIONE FERMANA 7 (4-3), JOURDS PRAHA 5 (4-3) - Composite Box Score
Aug 23, 2013 at MONTEGRANARO (Field 1)

UNIONE FERMANA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ABBRUZZETTI, 2b 
BADAGLIACCA, cf 
HERRON,Al ss 
ROTH,Me c 
LIBERATORE,S lf 
PIETRONI,Ag 1b 
MARCOLINI,Sa rf 
GATTAFONI,An 3b 
ROGANTI,El dp 
REEDER,Ki p 
LUCONI,Lu p 
Totals   29  21  14 

JOURDS PRAHA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
JAKESOVÁ,Te 2b 
PFEIFEROVÁ,D lf 
LOUDOVÁ,Ma cf 
JAKLOVÁ,Le ss 
KRIKLÁNOVÁ,P dp/p 
LUSTIGOVÁ,Ga pr 
PODZIMKOVÁ,D c 
PATLICHOVÁ,K 1b 
POLMANOVÁ,Ma ph 
JEZKOVÁ,Le 3b/p 
FROLIKOVÁ,St rf 
DRAHÁ,Ve p 
Totals   28  21  10 

UNIONE FERMANA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
REEDER,Kimberley W,3-1  4.2  17  17 
LUCONI,Luana S,1  2.1  11  12 
 
JOURDS PRAHA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DRAHÁ,Vendula L,2-1  3.1  15  20 
KRIKLÁNOVÁ,Petra   3.2  14  17 
JEZKOVÁ,Lenka   0.0 

Umpires - HP: DE WEVER Arjan 1B: VONK Peter 3B: ATANASOVA V. Mariana
Scorers - PIERI Stefano, BORDONI Domenico, MANCA Anita
T.C. VAN STRAELEN Eddy

Start: 11:20 Time: 2:40 Attendance: 80
Weather: Sunny
JEZKOVÁ,Le faced 1 batter in the 6th.

 
Play-by-Play
 

European Cup Winners Cup Women - 2013
UNIONE FERMANA 7 (4-3), JOURDS PRAHA 5 (4-3)
Aug 23, 2013 at MONTEGRANARO (Field 1)

UNIONE FERMANA starters: 3/2b ABBRUZZETTI,; 11/cf BADAGLIACCA,; 24/ss HERRON,Al; 1/c ROTH,Me; 2/lf LIBERATORE,S; 12/1b PIETRONI,Ag; 15/rf MARCOLINI,Sa; 22/3b GATTAFONI,An; 13/dp ROGANTI,El; 7/p REEDER,Ki;

JOURDS PRAHA starters: 88/2b JAKESOVÁ,Te; 25/lf PFEIFEROVÁ,D; 11/cf LOUDOVÁ,Ma; 17/ss JAKLOVÁ,Le; 58/dp KRIKLÁNOVÁ,P; 44/c PODZIMKOVÁ,D; 5/1b PATLICHOVÁ,K; 3/3b JEZKOVÁ,Le; 51/rf FROLIKOVÁ,St; 68/p DRAHÁ,Ve;

UNIONE FERMANA 1st - ABBRUZZETTI, struck out swinging. BADAGLIACCA, doubled down the lf line. HERRON,Al intentionally walked. ROTH,Me doubled to left center, RBI; HERRON,Al advanced to third; BADAGLIACCA, scored. LIBERATORE,S struck out swinging. PIETRONI,Ag struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

JOURDS PRAHA 1st - JAKESOVÁ,Te grounded out to ss. PFEIFEROVÁ,D grounded out to 3b. LOUDOVÁ,Ma struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

UNIONE FERMANA 2nd - MARCOLINI,Sa grounded out to 2b. GATTAFONI,An grounded out to p. ROGANTI,El walked. ABBRUZZETTI, singled through the left side; ROGANTI,El advanced to second. BADAGLIACCA, struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

JOURDS PRAHA 2nd - JAKLOVÁ,Le struck out looking. KRIKLÁNOVÁ,P singled up the middle. PODZIMKOVÁ,D grounded out to 2b; KRIKLÁNOVÁ,P advanced to second. PATLICHOVÁ,K struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

UNIONE FERMANA 3rd - HERRON,Al doubled down the lf line. ROTH,Me singled to right field, RBI; HERRON,Al scored. LIBERATORE,S out at first 1b to 2b, SAC; ROTH,Me advanced to second. ROTH,Me out at third c to 3b, caught stealing. PIETRONI,Ag flied out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

JOURDS PRAHA 3rd - JEZKOVÁ,Le flied out to cf. FROLIKOVÁ,St grounded out to 3b. JAKESOVÁ,Te struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

UNIONE FERMANA 4th - MARCOLINI,Sa singled to center field. GATTAFONI,An out at first 1b to 2b, SAC; MARCOLINI,Sa advanced to second. REEDER,Ki to p for ROGANTI,El. / for REEDER,Ki. REEDER,Ki singled through the left side; MARCOLINI,Sa advanced to third. ::: Defensive Conference :::. ROGANTI,El to dp for REEDER,Ki. REEDER,Ki to p. ABBRUZZETTI, singled to third base; ROGANTI,El advanced to second. BADAGLIACCA, hit by pitch, RBI; ABBRUZZETTI, advanced to second; ROGANTI,El advanced to third; MARCOLINI,Sa scored. KRIKLÁNOVÁ,P to p. / for DRAHÁ,Ve. HERRON,Al homered down the lf line, 4 RBI; BADAGLIACCA, scored; ABBRUZZETTI, scored; ROGANTI,El scored. ROTH,Me flied out to cf. LIBERATORE,S grounded out to 2b. 5 runs, 4 hits, 0 errors, 0 LOB.

JOURDS PRAHA 4th - PFEIFEROVÁ,D grounded out to 3b. LOUDOVÁ,Ma reached on a throwing error by p. LOUDOVÁ,Ma advanced to second on a wild pitch. JAKLOVÁ,Le fouled out to 1b. KRIKLÁNOVÁ,P singled through the right side, RBI; LOUDOVÁ,Ma scored, unearned. PODZIMKOVÁ,D reached on a fielding error by 2b; KRIKLÁNOVÁ,P advanced to third on the error. PODZIMKOVÁ,D out at second c to 2b to 1b to 2b, caught stealing; KRIKLÁNOVÁ,P advanced to home on a fielder's choice, unearned. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 0 LOB.

UNIONE FERMANA 5th - PIETRONI,Ag walked. MARCOLINI,Sa grounded out to 2b; PIETRONI,Ag advanced to second. GATTAFONI,An reached on a fielder's choice; PIETRONI,Ag out at third 3b unassisted. ROGANTI,El reached on a fielder's choice to second base; GATTAFONI,An advanced to second. ABBRUZZETTI, reached on a fielder's choice; ROGANTI,El advanced to second on a fielder's choice; GATTAFONI,An out at second ss unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

JOURDS PRAHA 5th - PATLICHOVÁ,K grounded out to ss. JEZKOVÁ,Le struck out swinging. LUCONI,Lu to p for REEDER,Ki. FROLIKOVÁ,St singled to center field. JAKESOVÁ,Te flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

UNIONE FERMANA 6th - BADAGLIACCA, reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b. KRIKLÁNOVÁ,P to 3b. JEZKOVÁ,Le to p. HERRON,Al intentionally walked; BADAGLIACCA, advanced to second. KRIKLÁNOVÁ,P to p. JEZKOVÁ,Le to 3b. ROTH,Me struck out swinging. LIBERATORE,S struck out swinging. HERRON,Al stole second; BADAGLIACCA, stole third. PIETRONI,Ag walked. ::: Defensive Conference :::. MARCOLINI,Sa grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

JOURDS PRAHA 6th - PFEIFEROVÁ,D singled to second base. LOUDOVÁ,Ma reached on a throwing error by p; PFEIFEROVÁ,D advanced to second. JAKLOVÁ,Le out at first 1b to 2b, SAC; LOUDOVÁ,Ma advanced to second; PFEIFEROVÁ,D advanced to third. KRIKLÁNOVÁ,P singled to left field, 2 RBI; LOUDOVÁ,Ma scored, unearned; PFEIFEROVÁ,D scored. LUSTIGOVÁ,Ga pinch ran for KRIKLÁNOVÁ,P. PODZIMKOVÁ,D reached on a fielder's choice; LUSTIGOVÁ,Ga out at second 3b to 2b. PODZIMKOVÁ,D out at second c to ss, caught stealing. 2 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

UNIONE FERMANA 7th - KRIKLÁNOVÁ,P to p for LUSTIGOVÁ,Ga. GATTAFONI,An struck out swinging. ROGANTI,El struck out swinging. ABBRUZZETTI, walked. ABBRUZZETTI, stole second. ABBRUZZETTI, stole third. BADAGLIACCA, grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

JOURDS PRAHA 7th - POLMANOVÁ,Ma pinch hit for PATLICHOVÁ,K. POLMANOVÁ,Ma out at first 1b to 2b, bunt. JEZKOVÁ,Le doubled to center field. FROLIKOVÁ,St flied out to ss. JAKESOVÁ,Te singled to right field, RBI; JEZKOVÁ,Le scored. PFEIFEROVÁ,D grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


UNIONE FERMANA 7, JOURDS PRAHA 5 (Aug 23, 2013 at MONTEGRANARO)
----------------------------------------------------------------------
UNIONE FERMANA...... 101 500 0 -  7  9  3      (4-3)
JOURDS PRAHA........ 000 202 1 -  5  7  1      (4-3)
----------------------------------------------------------------------

JEZKOVÁ,Le faced 1 batter in the 6th.
ESF