Box Score

BRASSCHAAT BRAVES vs SODER SK (Aug 21, 2013)

 
Composite Box Score
 

European Cup Winners Cup Women - 2013
BRASSCHAAT BRAVES 19 (1-3), SODER SK 5 (0-4) - Composite Box Score
Aug 21, 2013 at MONTEGRANARO (Field 1)

BRASSCHAAT BRAVES   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
TERREL,Ki ss 
BERTELS,Li ph/rf 
CORNELIS,Ly 2b 
HAEN,Ch ph 
DE LANNOY,Ke c 
VAN KERKOERL dp 
CORNELIS,Br cf 
EVERS,Sa ph/cf 
DE SCRIJVERE 1b 
BASTINE,Ph ph/1b 
DE JONGH,Ti 3b 
VLIEGHE,La lf/ss 
BAKKER,Ju rf/lf 
HARRISON,Am p 
Totals   24  19  12  16  13  12 

SODER SK   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
JOHANSSON,Ju cf 
JONSSON,Er lf 
JOHNSON,Mo ss/p 
JOHANSSON,Ma 3b 
WONISCH,Je c 
KULOKORPI,Mi p/ss 
RYDBERG,Ev 2b 
STRID,Ma 1b 
WESTERBERG,F dp 
HANSSON,Tr rf 
VESTLUND,El rf 
Totals   21  12 

BRASSCHAAT BRAVES   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
HARRISON,Amy W,1-2  4.0  21  22 
 
SODER SK   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KULOKORPI,Minna L,0-2  3.0  10  18  11  19  31 
JOHNSON,Monique   1.0 

Umpires - HP: CODARINI Denis 1B: DE WEVER Aijan 3B: VONK Peter
Scorers - PIERI Stefano, MANCA Anita
TC - JENNINGS Mike

Start: 17:40 Time: 1:48 Attendance: 70
Weather: Sunny
KULOKORPI,Mi faced 4 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

European Cup Winners Cup Women - 2013
BRASSCHAAT BRAVES 19 (1-3), SODER SK 5 (0-4)
Aug 21, 2013 at MONTEGRANARO (Field 1)

BRASSCHAAT BRAVES starters: 8/ss TERREL,Ki; 2/2b CORNELIS,Ly; 32/c DE LANNOY,Ke; 28/dp VAN KERKOERL; 23/cf CORNELIS,Br; 30/1b DE SCRIJVERE; 7/3b DE JONGH,Ti; 19/lf VLIEGHE,La; 22/rf BAKKER,Ju; 35/p HARRISON,Am;

SODER SK starters: 8/cf JOHANSSON,Ju; 1/lf JONSSON,Er; 16/ss JOHNSON,Mo; 12/3b JOHANSSON,Ma; 18/c WONISCH,Je; 11/p KULOKORPI,Mi; 3/2b RYDBERG,Ev; 9/1b STRID,Ma; 17/dp WESTERBERG,F; 5/rf HANSSON,Tr;

BRASSCHAAT BRAVES 1st - TERREL,Ki flied out to cf. CORNELIS,Ly singled to second base. DE LANNOY,Ke reached on a fielder's choice; CORNELIS,Ly out at second ss to 2b. DE LANNOY,Ke advanced to second on a wild pitch. VAN KERKOERL singled to right field, RBI; DE LANNOY,Ke scored. CORNELIS,Br walked; VAN KERKOERL advanced to second. CORNELIS,Br advanced to second on a wild pitch; VAN KERKOERL advanced to third on a wild pitch. DE SCRIJVERE singled down the lf line, RBI; CORNELIS,Br scored; VAN KERKOERL scored. DE SCRIJVERE advanced to second on a wild pitch. DE JONGH,Ti walked. DE SCRIJVERE out at third c to 3b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

SODER SK 1st - JOHANSSON,Ju flied out to 1b. JONSSON,Er out at first p to 2b, bunt. JOHNSON,Mo tripled to right field. JOHANSSON,Ma struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BRASSCHAAT BRAVES 2nd - VLIEGHE,La flied out to cf. BAKKER,Ju reached on a fielding error by ss. TERREL,Ki doubled to left field, RBI; BAKKER,Ju scored, unearned. CORNELIS,Ly flied out to 2b. DE LANNOY,Ke tripled to right center, RBI; TERREL,Ki scored, unearned. VAN KERKOERL singled through the left side, RBI; DE LANNOY,Ke scored, unearned. CORNELIS,Br walked; VAN KERKOERL advanced to second. DE SCRIJVERE doubled to left field, RBI; CORNELIS,Br advanced to third; VAN KERKOERL scored, unearned. DE SCRIJVERE advanced to third on a wild pitch; CORNELIS,Br scored on a wild pitch, unearned. DE JONGH,Ti hit by pitch. VLIEGHE,La walked; DE JONGH,Ti advanced to second. BAKKER,Ju walked, RBI; VLIEGHE,La advanced to second; DE JONGH,Ti advanced to third; DE SCRIJVERE scored, unearned. BERTELS,Li pinch hit for TERREL,Ki. BERTELS,Li singled through the right side, 2 RBI; BAKKER,Ju advanced to second, out at third rf to 2b to 3b; VLIEGHE,La scored, unearned; DE JONGH,Ti scored, unearned. 8 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

SODER SK 2nd - BERTELS,Li to rf. VLIEGHE,La to ss. BAKKER,Ju to lf. WONISCH,Je singled to left field. KULOKORPI,Mi grounded out to 2b; WONISCH,Je advanced to second. RYDBERG,Ev grounded out to 3b; WONISCH,Je advanced to third. STRID,Ma struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BRASSCHAAT BRAVES 3rd - VESTLUND,El to rf for HANSSON,Tr. CORNELIS,Ly fouled out to c. DE LANNOY,Ke reached on a muffed throw by 1b, assist by ss. DE LANNOY,Ke advanced to second on a wild pitch. VAN KERKOERL walked; DE LANNOY,Ke advanced to third on a wild pitch. EVERS,Sa pinch hit for CORNELIS,Br. EVERS,Sa struck out swinging; VAN KERKOERL advanced to second on a wild pitch. BASTINE,Ph pinch hit for DE SCRIJVERE. BASTINE,Ph walked. DE JONGH,Ti singled to shortstop, RBI; BASTINE,Ph advanced to second; VAN KERKOERL advanced to third; DE LANNOY,Ke scored, unearned. VLIEGHE,La singled up the middle, 2 RBI; DE JONGH,Ti advanced to third; BASTINE,Ph scored, unearned; VAN KERKOERL scored, unearned. BAKKER,Ju lined out to p. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

SODER SK 3rd - EVERS,Sa to cf. BASTINE,Ph to 1b. WESTERBERG,F struck out swinging. JOHANSSON,Ju grounded out to 2b. JONSSON,Er singled to shortstop. JOHNSON,Mo struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BRASSCHAAT BRAVES 4th - BERTELS,Li walked. HAEN,Ch pinch hit for CORNELIS,Ly. BERTELS,Li advanced to second on a wild pitch. HAEN,Ch walked. DE LANNOY,Ke walked; HAEN,Ch advanced to second; BERTELS,Li advanced to third. VAN KERKOERL walked, RBI; DE LANNOY,Ke advanced to second; HAEN,Ch advanced to third; BERTELS,Li scored. JOHNSON,Mo to p. KULOKORPI,Mi to ss. EVERS,Sa reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by c; VAN KERKOERL advanced to second on a fielder's choice, advanced to third on the error; DE LANNOY,Ke advanced to third on a fielder's choice, scored on the error; HAEN,Ch out at home p to c. BASTINE,Ph walked. DE JONGH,Ti walked, RBI; BASTINE,Ph advanced to second; EVERS,Sa advanced to third; VAN KERKOERL scored. VLIEGHE,La singled to right field, RBI; DE JONGH,Ti advanced to second; BASTINE,Ph advanced to third; EVERS,Sa scored. BAKKER,Ju singled to pitcher, RBI; VLIEGHE,La advanced to second; DE JONGH,Ti advanced to third; BASTINE,Ph scored. BERTELS,Li struck out looking. HAEN,Ch reached on a fielder's choice; BAKKER,Ju advanced to second on a fielder's choice; VLIEGHE,La out at third 3b unassisted. 5 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

SODER SK 4th - CORNELIS,Ly to 2b for HAEN,Ch. JOHANSSON,Ma walked. WONISCH,Je doubled to left field; JOHANSSON,Ma advanced to third. KULOKORPI,Mi grounded out to 3b. RYDBERG,Ev singled to left field, RBI; WONISCH,Je advanced to third; JOHANSSON,Ma scored. STRID,Ma reached on a fielder's choice, RBI; RYDBERG,Ev advanced to second on a throwing error by ss; WONISCH,Je scored. WESTERBERG,F struck out swinging. JOHANSSON,Ju reached on an error by 3b; STRID,Ma advanced to second on the error; RYDBERG,Ev advanced to third on the error. JONSSON,Er singled to center field, RBI; JOHANSSON,Ju advanced to third; STRID,Ma scored, unearned; RYDBERG,Ev scored, unearned. JOHNSON,Mo singled through the left side, RBI; JONSSON,Er advanced to second; JOHANSSON,Ju scored, unearned. JOHANSSON,Ma struck out swinging. 5 runs, 4 hits, 2 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


BRASSCHAAT BRAVES 19, SODER SK 5 (Aug 21, 2013 at MONTEGRANARO)
----------------------------------------------------------------------
BRASSCHAAT BRAVES... 383 5 - 19 12  2      (1-3)
SODER SK............ 000 5 -  5  7  3      (0-4)
----------------------------------------------------------------------

KULOKORPI,Mi faced 4 batters in the 4th.
ESF