Box Score

SODER SK vs UNIONE FERMANA (Aug 20, 2013)

 
Composite Box Score
 

European Cup Winners Cup Women - 2013
UNIONE FERMANA 15 (3-0), SODER SK 0 (0-2) - Composite Box Score
Aug 20, 2013 at MONTEGRANARO (Field 2)

SODER SK   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KULOKORPI,Mi p/ss 
JOHANSSON,Ju c 
JOHNSON,Mo ss/p 
RYDBERG,Ev 2b 
JOHANSSON,Ma 3b 
STRID,Ma 1b 
WONISCH,Je cf 
WESTERBERG,F rf 
HANSSON,Tr rf 
JONSSON,Er lf 
Totals   10 

UNIONE FERMANA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ABBRUZZETTI, 2b 
BADAGLIACCA, cf 
HERRON,Al ss 
ROTH,Me c 
MANDOLESI,Ve pr 
MARCOLINI,Sa rf 
PIETRONI,Ag 1b 
LIBERATORE,S lf 
GATTAFONI,An 3b 
ROGANTI,El dp 
LUCONI,Lu p 
Totals   17  15  10 

SODER SK   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KULOKORPI,Minna L,0-1  1.1  13  14  20 
JOHNSON,Monique   0.2 
 
UNIONE FERMANA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LUCONI,Luana W,1-0  3.0  10  11 

Umpires - HP: LITZ Howie 1B: VONK Peter 3B: DE WEVER Arjan
Scorers - ZACCARIA Fabio, LUCIANI Luciano
T.C. - JENNINGS Mike

Start: 22:00 Time: 1.05 Attendance: 40
Weather: Rain
JOHNSON,Mo faced 3 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

European Cup Winners Cup Women - 2013
UNIONE FERMANA 15 (3-0), SODER SK 0 (0-2)
Aug 20, 2013 at MONTEGRANARO (Field 2)

SODER SK starters: 11/p KULOKORPI,Mi; 8/c JOHANSSON,Ju; 16/ss JOHNSON,Mo; 3/2b RYDBERG,Ev; 12/3b JOHANSSON,Ma; 9/1b STRID,Ma; 18/cf WONISCH,Je; 17/rf WESTERBERG,F; 1/lf JONSSON,Er;

UNIONE FERMANA starters: 3/2b ABBRUZZETTI,; 11/cf BADAGLIACCA,; 24/ss HERRON,Al; 1/c ROTH,Me; 15/rf MARCOLINI,Sa; 12/1b PIETRONI,Ag; 2/lf LIBERATORE,S; 22/3b GATTAFONI,An; 13/dp ROGANTI,El; 27/p LUCONI,Lu;

SODER SK 1st - KULOKORPI,Mi struck out swinging. JOHANSSON,Ju struck out swinging. JOHNSON,Mo singled to center field. RYDBERG,Ev struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

UNIONE FERMANA 1st - ABBRUZZETTI, hit by pitch. BADAGLIACCA, singled to catcher; ABBRUZZETTI, advanced to second. BADAGLIACCA, advanced to second on a passed ball; ABBRUZZETTI, advanced to third on a passed ball. HERRON,Al walked; BADAGLIACCA, advanced to third on a wild pitch; ABBRUZZETTI, scored on a wild pitch. HERRON,Al stole second. ROTH,Me lined out to 2b; BADAGLIACCA, scored on a throwing error by 2b. MARCOLINI,Sa singled to third base, bunt; HERRON,Al advanced to third. MARCOLINI,Sa advanced to third on a passed ball; HERRON,Al scored on a passed ball. PIETRONI,Ag singled through the left side, RBI; MARCOLINI,Sa scored, unearned. PIETRONI,Ag out at second c to ss, caught stealing. LIBERATORE,S hit by pitch. GATTAFONI,An reached on a dropped fly by rf, advanced to third on the error; LIBERATORE,S scored on the error, unearned. ROGANTI,El grounded out to 1b unassisted. 5 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

SODER SK 2nd - JOHANSSON,Ma struck out swinging, out at first c to 1b. STRID,Ma struck out swinging. WONISCH,Je flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

UNIONE FERMANA 2nd - ABBRUZZETTI, singled to shortstop. ABBRUZZETTI, advanced to second on a wild pitch. BADAGLIACCA, singled to pitcher, bunt; ABBRUZZETTI, advanced to third. BADAGLIACCA, advanced to second on a wild pitch; ABBRUZZETTI, scored on a wild pitch. HERRON,Al flied out to lf. BADAGLIACCA, advanced to third on a wild pitch. ROTH,Me hit by pitch. ROTH,Me advanced to second on a wild pitch; BADAGLIACCA, scored on a wild pitch. MARCOLINI,Sa walked. MARCOLINI,Sa advanced to second on a passed ball; ROTH,Me advanced to third on a passed ball. PIETRONI,Ag singled to center field, 2 RBI; MARCOLINI,Sa scored; ROTH,Me scored. PIETRONI,Ag advanced to second on a passed ball. LIBERATORE,S singled to right field, advanced to second on a fielding error by rf; PIETRONI,Ag advanced to third, scored on the error. LIBERATORE,S advanced to third on a wild pitch. LIBERATORE,S scored on a wild pitch. GATTAFONI,An walked. ROGANTI,El reached on a fielder's choice; GATTAFONI,An advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by ss. ROGANTI,El advanced to second on a wild pitch; GATTAFONI,An advanced to third on a wild pitch. ABBRUZZETTI, singled to shortstop, RBI; ROGANTI,El advanced to third; GATTAFONI,An scored, unearned. BADAGLIACCA, reached on a fielding error by 2b, RBI; ABBRUZZETTI, advanced to second; ROGANTI,El scored, unearned. KULOKORPI,Mi to ss. JOHNSON,Mo to p. HERRON Alicia OUT By RULE - Dropped Infield Fly. HERRON,Al infield fly to 3b; ABBRUZZETTI, out at third 3b unassisted. 8 runs, 5 hits, 3 errors, 1 LOB.

SODER SK 3rd - WESTERBERG,F struck out looking. JONSSON,Er struck out swinging. KULOKORPI,Mi walked. JOHANSSON,Ju out at first p to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

UNIONE FERMANA 3rd - HANSSON,Tr to rf for WESTERBERG,F. ROTH,Me singled up the middle. MANDOLESI,Ve pinch ran for ROTH,Me. MARCOLINI,Sa walked; MANDOLESI,Ve advanced to second. PIETRONI,Ag doubled to left center, 2 RBI; MARCOLINI,Sa scored; MANDOLESI,Ve scored. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


UNIONE FERMANA 15, SODER SK 0 (Aug 20, 2013 at MONTEGRANARO)
----------------------------------------------------------------------
SODER SK............ 000  -  0  1  5      (0-2)
UNIONE FERMANA...... 582  - 15 10  0      (3-0)
----------------------------------------------------------------------

JOHNSON,Mo faced 3 batters in the 3rd.
ESF