Box Score

BIZKORRAK vs PRINC ZAGREB (Aug 20, 2013)

 
Composite Box Score
 

European Cup Women B 2013
BIZKORRAK 14 (2-1), PRINC ZAGREB 3 (0-2) - Composite Box Score
Aug 20, 2013 at Dupnitsa (Devils 2)

BIZKORRAK   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZUBIA 2b 
THOMPSONOVA cf 
PEJENAUTE cf 
CALVO dp 
IPARRAGUIRRE dp 
LARRAZA 1b 
BLANES rf 
ETXEBERRIA S 3b 
ZOROZA 3b 
BLESA ss 
ETXEBERRIA E c 
CHUECA lf 
ETXEBERRIA I rf/1b 
ROYO p 
Totals   24  14  13  12  12 

PRINC ZAGREB   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PRSKALO ss 
HARAMINA 1b/p 
MAVRICEVIC 1b 
KILLER c 
ZUPANIC p/1b 
CIZMIC POKRA 2b 
VRANCIC 3b 
KERANOVIC rf 
NOVAK p 
ORESCANIN lf/dp 
SMITRAN lf/ph 
VALIDZIC dp/lf 
LAMPE cf/rf 
Totals   17  12  13 

BIZKORRAK   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ROYO Magdalena W,1-0  4.0  17  20 
 
PRINC ZAGREB   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ZUPANIC Tihana L,0-2  1.0  12 
HARAMINA Michaela   1.0 
NOVAK Helena   2.0  11  13 

Umpires - HP: BOOTSMAN Sander 1B: LISS Vladimir 3B: FIOR Dario
Start: 12:00 Time: 1:25 Attendance: 15
Weather: Sunny Game notes: SCORERS: BOGDANOVA Aleks, MARKOVA Sara T.C.: BATTIGELLI Anna
ZUPANIC faced 7 batters in the 2nd.

 
Play-by-Play
 

European Cup Women B 2013
BIZKORRAK 14 (2-1), PRINC ZAGREB 3 (0-2)
Aug 20, 2013 at Dupnitsa (Devils 2)

BIZKORRAK starters: 3/2b ZUBIA; 29/cf THOMPSONOVA; 18/dp CALVO; 25/1b LARRAZA; 10/3b ETXEBERRIA S; 43/ss BLESA; 13/c ETXEBERRIA E; 1/lf CHUECA; 33/rf ETXEBERRIA I; 47/p ROYO;

PRINC ZAGREB starters: 7/ss PRSKALO; 11/1b HARAMINA; 14/c KILLER; 21/p ZUPANIC; 8/2b CIZMIC POKRA; 9/3b VRANCIC; 1/rf KERANOVIC; 5/lf ORESCANIN; 0/dp VALIDZIC; 12/cf LAMPE;

BIZKORRAK 1st - ORESCANIN to dp. VALIDZIC to lf. ZUBIA singled down the rf line. THOMPSONOVA singled to catcher, bunt; ZUBIA advanced to second. THOMPSONOVA advanced to second on a passed ball; ZUBIA advanced to third on a passed ball. CALVO singled to pitcher. LARRAZA reached on a fielder's choice, advanced to second on the throw, RBI; CALVO out at second 2b unassisted; THOMPSONOVA advanced to third, out at home 2b to 1b to c; ZUBIA scored. ETXEBERRIA S grounded out to 3b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

PRINC ZAGREB 1st - PRSKALO flied out to cf. HARAMINA walked. KILLER lined out to ss. ZUPANIC flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BIZKORRAK 2nd - BLESA hit by pitch. ETXEBERRIA E walked; BLESA advanced to second. ETXEBERRIA E advanced to second on a passed ball; BLESA advanced to third on a passed ball. CHUECA singled to left field, advanced to third on an error by lf, RBI; ETXEBERRIA E advanced to third, scored on the error; BLESA scored. ETXEBERRIA I singled up the middle, RBI; CHUECA scored. ZUBIA singled up the middle; ETXEBERRIA I advanced to second. ZUBIA advanced to second on a wild pitch; ETXEBERRIA I advanced to third on a wild pitch. THOMPSONOVA walked. ::: Defensive conference :::. CALVO singled to center field, 2 RBI; THOMPSONOVA advanced to third; ZUBIA scored; ETXEBERRIA I scored. HARAMINA to p. ZUPANIC to 1b. ORESCANIN to lf. VALIDZIC to dp. LARRAZA doubled to center field, RBI; CALVO advanced to third; THOMPSONOVA scored. ETXEBERRIA S walked. BLESA singled, advanced to third on the throw, 2 RBI; ETXEBERRIA S advanced to third, scored on a throwing error by ss, unearned; LARRAZA scored; CALVO scored. ETXEBERRIA E hit into double play 3b to 1b to c; BLESA out on the play. CHUECA grounded out to 3b. 9 runs, 6 hits, 2 errors, 0 LOB.

PRINC ZAGREB 2nd - PEJENAUTE to cf for THOMPSONOVA. ZOROZA to 3b for ETXEBERRIA S. CIZMIC POKRA singled to shortstop. VRANCIC fouled out to 3b. KERANOVIC struck out swinging. ORESCANIN struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BIZKORRAK 3rd - HARAMINA to 1b. ZUPANIC to cf. NOVAK to p for KERANOVIC. LAMPE to rf. ETXEBERRIA I grounded out to p. ZUBIA grounded out to ss. PEJENAUTE walked. IPARRAGUIRRE to dp for CALVO. IPARRAGUIRRE grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

PRINC ZAGREB 3rd - BLANES to rf for LARRAZA. ETXEBERRIA I to 1b. VALIDZIC reached on a throwing error by ss. LAMPE pinch ran for VALIDZIC. / for LAMPE. PRSKALO singled to shortstop; LAMPE advanced to second. PRSKALO advanced to second, advanced to third on the error; LAMPE stole third, scored on a throwing error by c, unearned. HARAMINA reached on a fielder's choice, advanced to second on the error, RBI; PRSKALO scored on a throwing error by ss, unearned. KILLER reached on a fielder's choice; HARAMINA advanced to third. KILLER advanced to second on a wild pitch. ZUPANIC fouled out to lf. CIZMIC POKRA reached on a fielder's choice; KILLER advanced to third; HARAMINA out at home 3b to c. CIZMIC POKRA advanced to second; KILLER scored on a passed ball, unearned. VRANCIC singled to right field, advanced to second on the throw; CIZMIC POKRA advanced to third, out at home rf to 2b to c. 3 runs, 2 hits, 3 errors, 1 LOB.

BIZKORRAK 4th - LAMPE to rf. BLANES singled to center field. ZOROZA singled to pitcher, bunt; BLANES advanced to second. BLESA reached on an error by ss; ZOROZA advanced to second; BLANES advanced to third. ETXEBERRIA E walked, RBI; BLESA advanced to second; ZOROZA advanced to third; BLANES scored. CHUECA grounded out to 2b, RBI; ETXEBERRIA E advanced to second; BLESA advanced to third; ZOROZA scored, unearned. ETXEBERRIA I grounded out to 2b, RBI; ETXEBERRIA E advanced to third; BLESA scored, unearned. ZUBIA singled up the middle, RBI; ETXEBERRIA E scored, unearned. PEJENAUTE singled through the left side; ZUBIA advanced to second. IPARRAGUIRRE out at first p to 2b to 1b; PEJENAUTE advanced to second; ZUBIA advanced to third. 4 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

PRINC ZAGREB 4th - NOVAK walked. SMITRAN to lf for ORESCANIN. SMITRAN pinch hit. SMITRAN walked; NOVAK advanced to second. LAMPE flied out to 1b. PRSKALO lined out to cf. MAVRICEVIC to 1b for HARAMINA. MAVRICEVIC struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

BIZKORRAK 5th - SMITRAN to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


BIZKORRAK 14, PRINC ZAGREB 3 (Aug 20, 2013 at Dupnitsa)
----------------------------------------------------------------------
BIZKORRAK........... 190 40 - 14 13  3      (2-1)
PRINC ZAGREB........ 003 0X -  3  3  3      (0-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: BIZKORRAK - ROYO Magdalena and ETXEBERRIA Elena. PRINC ZAGREB - ZUPANIC Tihana;
HARAMINA Michaela(2); NOVAK Helena(3) and KILLER Barbara.
Win-ROYO Magdalena(1-0)  Loss-ZUPANIC Tihana(0-2)  T-1:25  A-15
Weather: Sunny
Game notes:
SCORERS: BOGDANOVA Aleks, MARKOVA Sara
T.C.: BATTIGELLI Anna

ZUPANIC faced 7 batters in the 2nd.
ESF