Box Score

FAROS NEAS SMYRNIS vs LONDON ANGELS (Aug 19, 2013)

 
Composite Box Score
 

European Cup Women B 2013
LONDON ANGELS 7 (1-0), FAROS NEAS SMYRNIS 6 (0-1) - Composite Box Score
Aug 19, 2013 at Dupnitsa (Devils 2)

FAROS NEAS SMYRNIS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SKAROGIANNI cf 
CHATZIGEORGO 1b 
PAVLOU lf 
VASILEIDI 3b 
ZAVITSANOU 3b 
GIAVRI c 
GRAHOVSKA c 
KOUREA 2b 
VLACHOU ss 
VARVARESOU dp 
ANAGNOSTOU rf 
KORONTZI p 
NIKOLOVA p 
Totals   31  10  20 

LONDON ANGELS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CELLAR c 
KIRBY ss 
GEORGIEVA ss 
WHITLEY rf 
PAVLOVA rf 
MARSHALL p/3b 
VAN DEN BERG 3b/1b 
ZURSCHMITTA cf 
LEONTIEVA lf 
BORISOVA 2b 
HORN 1b 
BROWN 1b/p 
Totals   28  10  21 

FAROS NEAS SMYRNIS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KORONTZI Ionna L,0-1  5.1  21  24 
NIKOLOVA Leonor   1.1 
 
LONDON ANGELS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MARSHALL Kylie   6.1  10  28  31 
BROWN Megan W,1-0  0.2 

Umpires - HP: KOVACEVIC Robert 1B: UTZIG Beate 3B: FIOR Dario
Start: 09:30 Time: 1:50 Attendance: 10
Game notes: SCORERS: T.C.: BATTIGELLI Anna

 
Play-by-Play
 

European Cup Women B 2013
LONDON ANGELS 7 (1-0), FAROS NEAS SMYRNIS 6 (0-1)
Aug 19, 2013 at Dupnitsa (Devils 2)

FAROS NEAS SMYRNIS starters: 1/cf SKAROGIANNI; 6/1b CHATZIGEORGO; 5/lf PAVLOU; 4/3b VASILEIDI; 11/c GIAVRI; 13/2b KOUREA; 10/ss VLACHOU; 9/dp VARVARESOU; 12/rf ANAGNOSTOU; 3/p KORONTZI;

LONDON ANGELS starters: 18/c CELLAR; 11/ss KIRBY; 15/rf WHITLEY; 9/p MARSHALL; 17/3b VAN DEN BERG; 0/cf ZURSCHMITTA; 0/lf LEONTIEVA; 6/2b BORISOVA; 20/1b HORN;

FAROS NEAS SMYRNIS 1st - SKAROGIANNI struck out looking. CHATZIGEORGO singled to center field. CHATZIGEORGO advanced to second on a passed ball. PAVLOU flied out to 3b. VASILEIDI flied out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

LONDON ANGELS 1st - CELLAR singled to left field. KIRBY hit by pitch; CELLAR advanced to second. WHITLEY reached on a fielder's choice; KIRBY advanced to second; CELLAR out at third ss to 3b. MARSHALL doubled to left field, RBI; WHITLEY advanced to third; KIRBY scored. VAN DEN BERG reached on an error by 3b, RBI; MARSHALL advanced to third, out at home lf to c; WHITLEY scored on the error, unearned. ZURSCHMITTA flied out to lf. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

FAROS NEAS SMYRNIS 2nd - GIAVRI struck out swinging. KOUREA hit by pitch. KOUREA out at second c to ss, caught stealing. VLACHOU flied out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

LONDON ANGELS 2nd - LEONTIEVA singled to right center. BORISOVA grounded into double play 2b to 1b; LEONTIEVA out on the play. HORN flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

FAROS NEAS SMYRNIS 3rd - VARVARESOU flied out to ss. ANAGNOSTOU hit by pitch. SKAROGIANNI walked; ANAGNOSTOU advanced to second. CHATZIGEORGO reached on a fielder's choice; SKAROGIANNI advanced to second; ANAGNOSTOU out at third ss to 3b. CHATZIGEORGO advanced to second on a passed ball; SKAROGIANNI advanced to third on a passed ball. PAVLOU struck out, reached first on a passed ball; CHATZIGEORGO advanced to third on a passed ball; SKAROGIANNI scored on a passed ball, unearned. VASILEIDI grounded out to ss. 1 run, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

LONDON ANGELS 3rd - CELLAR walked. KIRBY reached on a fielder's choice; CELLAR out at second ss to 2b. KIRBY runner left early, out at first 1b unassisted. WHITLEY flied out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FAROS NEAS SMYRNIS 4th - GIAVRI singled to center field. KOUREA flied into double play c to 1b; GIAVRI out on the play. VLACHOU grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

LONDON ANGELS 4th - MARSHALL singled to left field, advanced to second on an error by lf. VAN DEN BERG grounded out to 3b, SAC; MARSHALL advanced to third. ZURSCHMITTA singled to pitcher. ZURSCHMITTA stole second. LEONTIEVA fouled out to 1b. BORISOVA grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

FAROS NEAS SMYRNIS 5th - VARVARESOU flied out to lf. ANAGNOSTOU struck out swinging. SKAROGIANNI singled up the middle. CHATZIGEORGO flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

LONDON ANGELS 5th - GEORGIEVA to ss for KIRBY. PAVLOVA to rf for WHITLEY. HORN singled to left center. CELLAR flied out to cf. GEORGIEVA grounded out to 3b; HORN advanced to second. PAVLOVA singled up the middle, advanced to third on the throw, RBI; HORN scored. MARSHALL tripled to center field, RBI; PAVLOVA scored. VAN DEN BERG flied out to rf. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

FAROS NEAS SMYRNIS 6th - BROWN to 1b for HORN. PAVLOU singled to left field. VASILEIDI singled to left field; PAVLOU advanced to second. GIAVRI reached on a fielder's choice; VASILEIDI advanced to second; PAVLOU out at third p to 3b. ZAVITSANOU to 3b for VASILEIDI. KOUREA reached on a fielder's choice; GIAVRI advanced to second; ZAVITSANOU out at third lf to 3b. VLACHOU lined out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

LONDON ANGELS 6th - GRAHOVSKA to c for GIAVRI. NIKOLOVA to p for KORONTZI. ZURSCHMITTA struck out swinging. LEONTIEVA grounded out to ss. BORISOVA reached on a fielding error by 2b. BROWN flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

FAROS NEAS SMYRNIS 7th - VARVARESOU singled to left field. ANAGNOSTOU singled to center field; VARVARESOU advanced to second. SKAROGIANNI singled to third base, bunt; ANAGNOSTOU advanced to second; VARVARESOU advanced to third. CHATZIGEORGO flied out to cf. PAVLOU singled to center field, RBI; SKAROGIANNI advanced to second; ANAGNOSTOU advanced to third; VARVARESOU scored. VASILEIDI to 3b for ZAVITSANOU. VASILEIDI tripled to right field, 3 RBI; PAVLOU scored; SKAROGIANNI scored; ANAGNOSTOU scored. MARSHALL to 3b. VAN DEN BERG to 1b. BROWN to p. GIAVRI to c for GRAHOVSKA. VASILEIDI scored on a passed ball, unearned. GIAVRI struck out swinging. KOUREA struck out, reached first on a passed ball. VLACHOU struck out swinging. 5 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

LONDON ANGELS 7th - CELLAR walked. GEORGIEVA singled to third base, bunt; CELLAR advanced to second. PAVLOVA flied out to 2b. MARSHALL tripled to center field, 2 RBI; GEORGIEVA scored; CELLAR scored. KORONTZI to p for NIKOLOVA. VAN DEN BERG grounded out to ss, RBI; MARSHALL scored. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


LONDON ANGELS 7, FAROS NEAS SMYRNIS 6 (Aug 19, 2013 at Dupnitsa)
----------------------------------------------------------------------
FAROS NEAS SMYRNIS.. 001 000 5 -  6 10  3      (0-1)
LONDON ANGELS....... 200 020 3 -  7 10  0      (1-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: FAROS NEAS SMYRNIS - KORONTZI Ionna; NIKOLOVA Leonor(6) and GIAVRI Efstathia;
GRAHOVSKA Yordanka. LONDON ANGELS - MARSHALL Kylie; BROWN Megan(7) and CELLAR Simona.
Win-BROWN Megan(1-0)  Loss-KORONTZI Ionna(0-1)  T-1:50  A-10
Game notes:
SCORERS:
T.C.: BATTIGELLI Anna
ESF