Italy 2 vs Moskovia Marino (Aug 17, 2013)

 
Composite Box Score
 

2013 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Italy 2 6 (2-2), Moskovia Marino 5 (1-3) - Composite Box Score
Aug 17, 2013 at Collecchio (Comunale)

Italy 2   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CLEMENTE ss 
MARCHI c 
PELLEGRINO 1b 
DEANA cf 
CAPELLI 3b/p 
TELO' rf 
MENEGHETTI pr 
MIGLIORELLI 2b 
CIANFRIGLIA lf/3b 
VOLTARI pr 
BENVENUTI dp 
MEZZETTA p 
DI MASCIO p 
GIACOMETTI lf 
Totals   25  12  15 

Moskovia Marino   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ALEKSANDROVA 1b 
LIKHOVSKAYA 3b/p 
BAKULINA p/3b 
PUSHKARSKAYA cf 
PROKHOROVA ss 
KOZHINA c 
CHERNIOGLIO 2b 
BASKAKOVA rf 
EGOROVA ph 
DEEVA lf 
Totals   17  15 

Italy 2   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MEZZETTA Angelica   1.0 
DI MASCIO Sofia   1.1 
CAPELLI Giada W,2-0  2.2 
 
Moskovia Marino   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BAKULINA Victoria   4.0  19  22 
LIKHOVSKAYA Anastasi L,1-1  1.0 


Umpires - HP: PUCCIO Aurora 1B: CARLETTI Gregorio
Scorers - MANCA Anita, ZILLI Angela
T.C.: HARDINGER Gabriele
Start: 9:00 Time: 1:27 Attendance: 152
Weather: Sunny
Game notes: 

 
Play-by-Play
 

2013 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Italy 2 6 (2-2), Moskovia Marino 5 (1-3)
Aug 17, 2013 at Collecchio (Comunale)

Italy 2 starters: 21/ss CLEMENTE; 8/c MARCHI; 14/1b PELLEGRINO; 12/cf DEANA; 7/3b CAPELLI; 1/rf TELO'; 13/2b MIGLIORELLI; 28/lf CIANFRIGLIA; 20/dp BENVENUTI; 22/p MEZZETTA;

Moskovia Marino starters: 4/1b ALEKSANDROVA; 6/3b LIKHOVSKAYA; 10/p BAKULINA; 7/cf PUSHKARSKAYA; 17/ss PROKHOROVA; 9/c KOZHINA; 12/2b CHERNIOGLIO; 15/rf BASKAKOVA; 14/lf DEEVA;

Italy 2 1st - CLEMENTE out at first p to 2b, bunt. MARCHI lined out to ss. PELLEGRINO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Moskovia Marino 1st - ALEKSANDROVA walked. LIKHOVSKAYA fouled out to c, bunt. BAKULINA singled to center field; ALEKSANDROVA advanced to second. BAKULINA advanced to second on a wild pitch; ALEKSANDROVA advanced to third on a wild pitch. PUSHKARSKAYA singled up the middle, advanced to second on an error by cf, RBI; BAKULINA advanced to third, scored on the error, unearned; ALEKSANDROVA scored. PROKHOROVA grounded out to 3b; PUSHKARSKAYA advanced to third. KOZHINA walked, out at second 3b to ss; PUSHKARSKAYA scored on a wild pitch, unearned. 3 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

Italy 2 2nd - DEANA reached on a dropped fly by 2b. CAPELLI out at first 3b to 2b, SAC; DEANA advanced to third, scored on a throwing error by 2b, unearned. defensive conference. TELO' singled up the middle, advanced to second on a fielding error by cf. MIGLIORELLI singled up the middle, scored on a fielding error by cf, unearned; TELO' scored. CIANFRIGLIA singled to third base. BENVENUTI singled to center field; CIANFRIGLIA advanced to second. CLEMENTE out at first p to 2b, SAC; BENVENUTI advanced to second; CIANFRIGLIA advanced to third. MARCHI singled through the left side, advanced to second on the throw, RBI; BENVENUTI advanced to third, out at home lf to c; CIANFRIGLIA scored, unearned. 4 runs, 5 hits, 4 errors, 1 LOB.

Moskovia Marino 2nd - DI MASCIO to p for MEZZETTA. CHERNIOGLIO grounded out to p. BASKAKOVA struck out swinging. DEEVA struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Italy 2 3rd - PELLEGRINO singled up the middle. DEANA singled to third base, bunt; PELLEGRINO advanced to second. CAPELLI infield fly to 1b. TELO' struck out swinging. DEANA advanced to second on a wild pitch; PELLEGRINO advanced to third on a wild pitch. defensive conference. MIGLIORELLI singled to right field, RBI; DEANA advanced to third; PELLEGRINO scored. CIANFRIGLIA out at first p to ss to 1b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Moskovia Marino 3rd - ALEKSANDROVA hit by pitch. LIKHOVSKAYA out at first 3b to 2b, SAC; ALEKSANDROVA advanced to second. BAKULINA singled to center field, advanced to second on the throw; ALEKSANDROVA advanced to third. PUSHKARSKAYA singled to center field, advanced to second on the throw, 2 RBI; BAKULINA scored; ALEKSANDROVA scored. defensive conference. PUSHKARSKAYA advanced to third on a passed ball. PROKHOROVA walked. CAPELLI to p. CIANFRIGLIA to 3b. GIACOMETTI to lf for DI MASCIO. PROKHOROVA stole second. Kozhina M. out by rule Strike out by rule BU. KOZHINA struck out swinging. CHERNIOGLIO flied out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Italy 2 4th - BENVENUTI flied out to cf. CLEMENTE walked. MARCHI singled up the middle; CLEMENTE advanced to second. PELLEGRINO reached on a fielder's choice; MARCHI advanced to second; CLEMENTE out at third ss to 3b. DEANA flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Moskovia Marino 4th - EGOROVA pinch hit for BASKAKOVA. EGOROVA struck out looking. DEEVA grounded out to p. ALEKSANDROVA fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Italy 2 5th - LIKHOVSKAYA to p. BAKULINA to 3b. BASKAKOVA to rf for EGOROVA. CAPELLI reached on a fielding error by 2b, out at second rf to ss. TELO' singled up the middle. MIGLIORELLI flied out to cf. MENEGHETTI pinch ran for TELO'. MENEGHETTI stole second. defensive conference. CIANFRIGLIA singled to third base, RBI; MENEGHETTI scored. BENVENUTI singled to left field; CIANFRIGLIA advanced to second. VOLTARI pinch ran for CIANFRIGLIA. CLEMENTE reached on a fielder's choice; BENVENUTI advanced to second; VOLTARI out at third 3b unassisted. 1 run, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

Moskovia Marino 5th - TELO' to rf for MENEGHETTI. CIANFRIGLIA to 3b for VOLTARI. LIKHOVSKAYA struck out looking. BAKULINA grounded out to p. PUSHKARSKAYA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


Italy 2 6, Moskovia Marino 5 (Aug 17, 2013 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Italy 2............. 041 01 -  6 12  1      (2-2)
Moskovia Marino..... 302 00 -  5  4  5      (1-3)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Italy 2 - MEZZETTA Angelica; DI MASCIO Sofia(2); CAPELLI Giada(3) and MARCHI Daria.
Moskovia Marino - BAKULINA Victoria; LIKHOVSKAYA Anastasi(5) and KOZHINA Milana.
Win-CAPELLI Giada(2-0)  Loss-LIKHOVSKAYA Anastasi(1-1)  T-1:27  A-152
Weather: Sunny
Game notes: