Slovakia vs Moskovia Mini (Aug 16, 2013)

 
Composite Box Score
 

2013 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Slovakia 22 (3-0), Moskovia Mini 8 (2-1) - Composite Box Score
Aug 16, 2013 at Collecchio (Comunale)

Slovakia   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
JANASOVA p 
GRMANOVA p 
FAJNOVA c 
MERCZOVA ph/cf 
KEMENJOVA ss 
BOHUNICKA dp 
DINKOVA 1b 
CHRENKOVA lf 
PAPAIOVA lf 
DRGONOVA cf/c 
LISKOVA 3b 
CHLADECKA 2b 
KALICKA rf 
Totals   25  22  17  11 

Moskovia Mini   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KHOBOTOVA ss 
KIRILOVA 1b 
MIKHAYLOVA cf 
DUDOROVA cf 
SOROCHKINA p/2b 
SHCHERBAKOVA c/p 
EGOROVA 2b/c 
ZUEVA 3b 
LENGNIK 3b 
BALYATINSKIK rf 
GRIGOREVA lf 
LOMTEVA lf 
Totals   13 

Slovakia   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
JANASOVA Helena   1.0 
GRMANOVA Patricia W,1-0  2.0  15 
 
Moskovia Mini   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SOROCHKINA Daria L,2-3  1.0  11 
SHCHERBAKOVA Anastas   0.2  10  12 
EGOROVA Maria   1.1  12 


Umpires - HP: MELONI Nicola 1B: BASELLO Daniela
Scorers - CAVAZZINI Francesco, ZILLI Angela
T.C.: HARDINGER Gabriele
Start: 17:15 Time: 1:43 Attendance: 45
Weather: Sunny
Game notes: JANASOVA faced 2 batters in the 2nd.

 
Play-by-Play
 

2013 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Slovakia 22 (3-0), Moskovia Mini 8 (2-1)
Aug 16, 2013 at Collecchio (Comunale)

Slovakia starters: 2/p JANASOVA; 16/c FAJNOVA; 20/ss KEMENJOVA; 10/dp BOHUNICKA; 1/1b DINKOVA; 12/lf CHRENKOVA; 15/cf DRGONOVA; 17/3b LISKOVA; 13/2b CHLADECKA; 11/rf KALICKA;

Moskovia Mini starters: 17/ss KHOBOTOVA; 12/1b KIRILOVA; 9/cf MIKHAYLOVA; 5/p SOROCHKINA; 3/c SHCHERBAKOVA; 8/2b EGOROVA; 7/3b ZUEVA; 11/rf BALYATINSKIK; 14/lf GRIGOREVA;

Slovakia 1st - JANASOVA out at first p to 2b. FAJNOVA singled to center field. KEMENJOVA reached on a fielding error by ss; FAJNOVA advanced to second. BOHUNICKA singled to shortstop; KEMENJOVA advanced to second; FAJNOVA advanced to third. DINKOVA homered up the middle, inside the park, 4 RBI; BOHUNICKA scored; KEMENJOVA scored, unearned; FAJNOVA scored. CHRENKOVA out at first c to 2b. DRGONOVA walked. DRGONOVA advanced to second on a wild pitch. DRGONOVA advanced to third on a wild pitch. DRGONOVA scored on a passed ball, unearned. LISKOVA walked. LISKOVA advanced to second on a wild pitch. LISKOVA stole third. CHLADECKA walked. CHLADECKA stole second. JANASOVA singled to left field, advanced to second on the throw, RBI; CHLADECKA advanced to third; LISKOVA scored, unearned. MERCZOVA pinch hit for FAJNOVA. MERCZOVA struck out looking. 6 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

Moskovia Mini 1st - MERCZOVA to cf. DRGONOVA to c. KHOBOTOVA out at first c to 2b. KIRILOVA walked. MIKHAYLOVA struck out looking; KIRILOVA stole second. KIRILOVA advanced to third on a wild pitch. SOROCHKINA walked; KIRILOVA scored on a wild pitch. SHCHERBAKOVA singled to pitcher; SOROCHKINA advanced to second. SHCHERBAKOVA advanced to second on a wild pitch; SOROCHKINA advanced to third on a wild pitch. defensive conference. EGOROVA grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Slovakia 2nd - SOROCHKINA to 2b. SHCHERBAKOVA to p. EGOROVA to c. KEMENJOVA walked. KEMENJOVA stole second. KEMENJOVA advanced to third on a wild pitch. KEMENJOVA scored on a wild pitch. BOHUNICKA walked. BOHUNICKA stole second, advanced to third on a throwing error by c. BOHUNICKA scored on a wild pitch. DINKOVA doubled to center field. DINKOVA stole third. CHRENKOVA struck out swinging to catcher. DRGONOVA singled up the middle, RBI; DINKOVA scored. DRGONOVA advanced to second on a passed ball. DRGONOVA advanced to third on a wild pitch. LISKOVA singled to center field, out at second cf to p to 2b, RBI; DRGONOVA scored. CHLADECKA walked. JANASOVA hit by pitch; CHLADECKA advanced to second. JANASOVA advanced to second on a wild pitch; CHLADECKA advanced to third on a wild pitch. MERCZOVA singled to right field, 2 RBI; JANASOVA scored; CHLADECKA scored. KEMENJOVA singled up the middle, scored on a fielding error by cf; MERCZOVA advanced to second, scored on the error, unearned. BOHUNICKA singled to center field. BOHUNICKA stole second, advanced to third on a throwing error by c. BOHUNICKA scored on a wild pitch, unearned. DINKOVA singled to left field. SHCHERBAKOVA to c. EGOROVA to p. LOMTEVA to lf for GRIGOREVA. DINKOVA advanced to second on a wild pitch. CHRENKOVA walked. CHRENKOVA advanced to second on a passed ball; DINKOVA advanced to third on a passed ball. CHRENKOVA advanced to third on a wild pitch, scored on a throwing error by c, unearned; DINKOVA scored on a wild pitch, unearned. DRGONOVA flied out to p. 11 runs, 7 hits, 4 errors, 0 LOB.

Moskovia Mini 2nd - ZUEVA walked. ZUEVA advanced to second on a wild pitch. BALYATINSKIK singled to catcher, bunt, advanced to second on the throw; ZUEVA advanced to third. GRMANOVA to p for JANASOVA. BALYATINSKIK advanced to third on a wild pitch; ZUEVA scored on a wild pitch. LOMTEVA reached on a fielder's choice; BALYATINSKIK scored on a muffed throw by c, assist by 2b, unearned. KHOBOTOVA hit by pitch; LOMTEVA advanced to second. KIRILOVA out at first p to 2b, SAC; KHOBOTOVA advanced to second; LOMTEVA advanced to third. MIKHAYLOVA walked. SOROCHKINA hit by pitch, RBI; MIKHAYLOVA advanced to second; KHOBOTOVA advanced to third; LOMTEVA scored. SHCHERBAKOVA struck out swinging. EGOROVA flied out to p. 3 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

Slovakia 3rd - DUDOROVA to cf for MIKHAYLOVA. LENGNIK to 3b for ZUEVA. LISKOVA struck out swinging to catcher. CHLADECKA singled to shortstop. CHLADECKA advanced to second on a passed ball. GRMANOVA singled to right field, RBI; CHLADECKA scored. MERCZOVA walked; GRMANOVA advanced to second. KEMENJOVA singled to pitcher, advanced to second on the error; MERCZOVA advanced to second, advanced to third on the error; GRMANOVA advanced to third, scored on a throwing error by 2b, unearned. KEMENJOVA advanced to third on a wild pitch; MERCZOVA scored on a wild pitch, unearned. KEMENJOVA scored on a wild pitch, unearned. BOHUNICKA walked. BOHUNICKA out at second c to ss, caught stealing. DINKOVA reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. DINKOVA stole third. CHRENKOVA singled through the left side, RBI; DINKOVA scored, unearned. DRGONOVA singled to third base, bunt; CHRENKOVA advanced to second. LISKOVA singled to third base; DRGONOVA advanced to second; CHRENKOVA advanced to third. CHRENKOVA out at third 3b unassisted, runner left early. 5 runs, 6 hits, 2 errors, 2 LOB.

Moskovia Mini 3rd - ZUEVA to 3b for LENGNIK. PAPAIOVA to lf for CHRENKOVA. ZUEVA walked. BALYATINSKIK struck out looking; ZUEVA stole second. ZUEVA advanced to third on a wild pitch. LOMTEVA singled to center field, RBI; ZUEVA scored. LOMTEVA advanced to second on a wild pitch. KHOBOTOVA singled to catcher, bunt; LOMTEVA advanced to third. KHOBOTOVA advanced to third on a wild pitch; LOMTEVA scored on a wild pitch. KIRILOVA struck out swinging. KHOBOTOVA scored on a wild pitch. DUDOROVA walked. DUDOROVA stole second. DUDOROVA advanced to third on a wild pitch. SOROCHKINA walked. SOROCHKINA stole second; DUDOROVA scored on a wild pitch. SHCHERBAKOVA struck out swinging. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Slovakia 22, Moskovia Mini 8 (Aug 16, 2013 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Slovakia............ 6(11)5 - 22 17 1 (3-0)
Moskovia Mini....... 13 4 - 8 4 7 (2-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Slovakia - JANASOVA Helena; GRMANOVA Patricia(2) and FAJNOVA Zuzana; DRGONOVA Dana.
Moskovia Mini - SOROCHKINA Daria; SHCHERBAKOVA Anastas(2); EGOROVA Maria(2) and
SHCHERBAKOVA Anastas; EGOROVA Maria.
Win-GRMANOVA Patricia(1-0) Loss-SOROCHKINA Daria(2-3) T-1:43 A-45
HR SVK - DINKOVA Dasa.
Weather: Sunny
Game notes:
JANASOVA faced 2 batters in the 2nd.