Moskovia Marino vs Italy 2 (Aug 14, 2013)

 
Composite Box Score
 

2013 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Moskovia Marino 10 (2-0), Italy 2 2 (0-1) - Composite Box Score
Aug 14, 2013 at Collecchio (Comunale)

Moskovia Marino   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ALEKSANDROVA 1b 
LIKHOVSKAYA 3b/p 
BAKULINA p/3b 
PUSHKARSKAYA cf 
PROKHOROVA ss 
KOZHINA c 
CHERNIOGLIO 2b 
OVCHARENKO lf 
OSIPOVA ph/lf 
BASKAKOVA rf 
Totals   20  10  11  15  10 

Italy 2   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ROTONDO c 
MARCHI c 
MIGLIORELLI 2b 
CIANFRIGLIA 2b 
PELLEGRINO 1b 
TELO' 1b 
CLEMENTE ss 
DI MASCIO dp/p 
GIACOMETTI 3b 
MENEGHETTI rf 
CAPELLI rf 
BENVENUTI lf 
GRIFFA lf 
DEANA cf 
MEZZETTA p 
VOLTARI p 
Totals   17  15  11 

Moskovia Marino   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BAKULINA Victoria W,1-0  4.0  14  16 
LIKHOVSKAYA Anastasi S,1  1.0 
 
Italy 2   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MEZZETTA Angelica L,0-1  2.1  14 
VOLTARI Alice   1.0 
DI MASCIO Sofia   1.2 


Umpires - HP: MELONI Nicola 1B: LAMIERI Loretta
Scorers - MANCA Anita, MAESTRI Andrea
T.C. - HARDINGER Gabriele
Start: 16:45 Time: 1:49 Attendance: 120
Weather: Partly cloudy
Game notes: 

 
Play-by-Play
 

2013 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Moskovia Marino 10 (2-0), Italy 2 2 (0-1)
Aug 14, 2013 at Collecchio (Comunale)

Moskovia Marino starters: 4/1b ALEKSANDROVA; 6/3b LIKHOVSKAYA; 10/p BAKULINA; 7/cf PUSHKARSKAYA; 17/ss PROKHOROVA; 9/c KOZHINA; 12/2b CHERNIOGLIO; 11/lf OVCHARENKO; 15/rf BASKAKOVA;

Italy 2 starters: 10/c ROTONDO; 13/2b MIGLIORELLI; 14/1b PELLEGRINO; 21/ss CLEMENTE; 39/dp DI MASCIO; 6/3b GIACOMETTI; 2/rf MENEGHETTI; 20/lf BENVENUTI; 12/cf DEANA; 22/p MEZZETTA;

Moskovia Marino 1st - ALEKSANDROVA reached on a throwing error by 3b. LIKHOVSKAYA struck out swinging. BAKULINA flied out to 3b, bunt. ALEKSANDROVA advanced to second on a muffed throw by ss, assist by c, caught stealing. ALEKSANDROVA out at third c to 3b, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 0 LOB.

Italy 2 1st - ROTONDO singled up the middle. ROTONDO advanced to second on a wild pitch. MIGLIORELLI out at first p to 2b, SAC; ROTONDO advanced to third. PELLEGRINO singled to shortstop, RBI; ROTONDO scored. CLEMENTE grounded out to p; PELLEGRINO advanced to second. DI MASCIO singled up the middle, advanced to second on the throw, RBI; PELLEGRINO scored. DI MASCIO advanced to third on a wild pitch. GIACOMETTI struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Moskovia Marino 2nd - PUSHKARSKAYA grounded out to ss. PROKHOROVA grounded out to 2b. KOZHINA walked. CHERNIOGLIO walked; KOZHINA advanced to second. OVCHARENKO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Italy 2 2nd - MENEGHETTI walked. MENEGHETTI out at second c to ss, caught stealing. BENVENUTI singled up the middle. DEANA struck out swinging, hit into double play c to 1b; BENVENUTI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Moskovia Marino 3rd - CAPELLI to rf for MENEGHETTI. BASKAKOVA singled up the middle. ALEKSANDROVA reached on a fielder's choice; BASKAKOVA advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by ss. LIKHOVSKAYA singled, bunt, advanced to second on a throwing error by p; ALEKSANDROVA advanced to second, advanced to third on the error; BASKAKOVA advanced to third, out at third 1b to c to 3b. BAKULINA walked. PUSHKARSKAYA walked, RBI; BAKULINA advanced to second; LIKHOVSKAYA advanced to third; ALEKSANDROVA scored. PROKHOROVA walked, RBI; PUSHKARSKAYA advanced to second; BAKULINA advanced to third; LIKHOVSKAYA scored. VOLTARI to p for MEZZETTA. KOZHINA walked, RBI; PROKHOROVA advanced to second; PUSHKARSKAYA advanced to third; BAKULINA scored. CHERNIOGLIO reached on a fielder's choice; KOZHINA advanced to second; PROKHOROVA advanced to third; PUSHKARSKAYA out at home 3b to c. CHERNIOGLIO advanced to second on a wild pitch; KOZHINA advanced to third on a wild pitch; PROKHOROVA scored on a wild pitch. OVCHARENKO struck out looking. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

Italy 2 3rd - ROTONDO grounded out to ss. MIGLIORELLI grounded out to 2b. PELLEGRINO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Moskovia Marino 4th - BASKAKOVA singled up the middle. ALEKSANDROVA reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; BASKAKOVA advanced to second, advanced to third on the error. LIKHOVSKAYA out at first p to 2b, SAC, 2 RBI; ALEKSANDROVA scored, unearned; BASKAKOVA scored. CIANFRIGLIA to 2b for MIGLIORELLI. BAKULINA walked. PUSHKARSKAYA walked; BAKULINA advanced to second. GRIFFA to lf for BENVENUTI. PUSHKARSKAYA advanced to second on a passed ball; BAKULINA advanced to third on a passed ball. PROKHOROVA walked. MARCHI to c for ROTONDO. DI MASCIO to p. / for VOLTARI. KOZHINA struck out swinging. PROKHOROVA advanced to second on a wild pitch; PUSHKARSKAYA advanced to third on a wild pitch; BAKULINA scored on a wild pitch, unearned. TELO' to 1b for PELLEGRINO. CHERNIOGLIO struck out looking. 3 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Italy 2 4th - CLEMENTE singled to right field. :::Defensive conference:::. DI MASCIO singled up the middle; CLEMENTE advanced to second, out at second cf to ss. GIACOMETTI flied out to 2b. CAPELLI grounded out to p. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Moskovia Marino 5th - OSIPOVA pinch hit for OVCHARENKO. OSIPOVA singled to pitcher. OSIPOVA advanced to second on a wild pitch. BASKAKOVA walked; OSIPOVA advanced to third on a passed ball. BASKAKOVA stole second. ALEKSANDROVA singled through the left side, advanced to second on the throw, RBI; BASKAKOVA advanced to third; OSIPOVA scored. LIKHOVSKAYA walked. LIKHOVSKAYA advanced to second on a wild pitch; ALEKSANDROVA advanced to third on a wild pitch; BASKAKOVA out at home c to p. BAKULINA grounded out to 2b, RBI; LIKHOVSKAYA advanced to third; ALEKSANDROVA scored. PUSHKARSKAYA singled down the lf line, RBI; LIKHOVSKAYA scored. PUSHKARSKAYA stole second. PUSHKARSKAYA advanced to third on a wild pitch. PROKHOROVA struck out swinging. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Italy 2 5th - OSIPOVA to lf. LIKHOVSKAYA to p. BAKULINA to 3b. GRIFFA walked. DEANA singled up the middle; GRIFFA advanced to second. :::Defensive conference:::. MARCHI infield fly to 1b. CIANFRIGLIA reached on a fielder's choice; DEANA advanced to second, out on the play; GRIFFA out on double play 1b to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Moskovia Marino 10, Italy 2 2 (Aug 14, 2013 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
Moskovia Marino..... 004 33 - 10 6 0 (2-0)
Italy 2............. 200 00 - 2 7 5 (0-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Moskovia Marino - BAKULINA Victoria; LIKHOVSKAYA Anastasi(5) and KOZHINA Milana.
Italy 2 - MEZZETTA Angelica; VOLTARI Alice(3); DI MASCIO Sofia(4) and ROTONDO Alessandra;
MARCHI Daria.
Win-BAKULINA Victoria(1-0) Save-LIKHOVSKAYA Anastasi(1) Loss-MEZZETTA Angelica(0-1) T-1:49 A-120
Weather: Partly cloudy
Game notes: