London Cubs vs Moskovia Mini (Aug 14, 2013)

 
Composite Box Score
 

2013 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Moskovia Mini 10 (1-0), London Cubs 7 (0-1) - Composite Box Score
Aug 14, 2013 at Collecchio (Comunale)

London Cubs   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CALZETTI ss 
AHERN 3b 
ORI c 
KOHLER p 
SHAW rf 
AZZALI 1b 
BROWN cf 
SACCANI 2b 
FORRESTER lf 
TU dp/rf 
Totals   18  11  12 

Moskovia Mini   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
KHOBOTOVA 2b 
KLIMENTYEVA rf 
KIRILOVA 1b 
SOROCHKINA p 
SHCHERBAKOVA c  10 
MIKHAYLOVA cf 
EGOROVA ss 
ZUEVA 3b 
GRIGORIEVA lf 
Totals   11  10  15  11 

London Cubs   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KOHLER Kristen L,0-1  4.0  10  10  15  11  26 
 
Moskovia Mini   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
SOROCHKINA Daria W,1-0  3.2  11  12  18  23 


Umpires - HP: PUCCIO Aurora 1B: GENERO Eros
Scorers: LOSCHI Carlo, GALBULLI Antonio
TC: Gabriele Hardinger
Start: 9:00 Time: 1:38 Attendance: 45
Weather: Cloudy
Game notes: 

 
Play-by-Play
 

2013 M.Romeo Trophy, Collecchio (ITA)
Moskovia Mini 10 (1-0), London Cubs 7 (0-1)
Aug 14, 2013 at Collecchio (Comunale)

London Cubs starters: 6/ss CALZETTI; 11/3b AHERN; 8/c ORI; 1/p KOHLER; 3/rf SHAW; 7/1b AZZALI; 2/cf BROWN; 10/2b SACCANI; 5/lf FORRESTER; 4/ TU;

Moskovia Mini starters: 17/2b KHOBOTOVA; 2/rf KLIMENTYEVA; 12/1b KIRILOVA; 5/p SOROCHKINA; 3/c SHCHERBAKOVA; 9/cf MIKHAYLOVA; 8/ss EGOROVA; 7/3b ZUEVA; 0/lf GRIGORIEVA;

London Cubs 1st - CALZETTI doubled to right field. CALZETTI advanced to third on a passed ball. AHERN struck out swinging to catcher. ORI singled to pitcher, RBI; CALZETTI scored. ORI advanced to second on a wild pitch. ORI advanced to third on a wild pitch. KOHLER walked. KOHLER stole second; ORI stole home. SHAW struck out looking. AZZALI walked. BROWN singled to center field, RBI; AZZALI advanced to second; KOHLER scored. BROWN advanced to second on a wild pitch; AZZALI advanced to third on a wild pitch. SACCANI walked; BROWN advanced to third on a wild pitch; AZZALI scored on a wild pitch. FORRESTER struck out swinging. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Moskovia Mini 1st - KHOBOTOVA singled to shortstop. KHOBOTOVA advanced to second on a wild pitch. KLIMENTYEVA walked; KHOBOTOVA advanced to third on a wild pitch. KIRILOVA walked; KLIMENTYEVA advanced to second; KHOBOTOVA out at home 2b to c. SOROCHKINA walked; KIRILOVA advanced to second; KLIMENTYEVA advanced to third. SHCHERBAKOVA walked, RBI; SOROCHKINA advanced to second; KIRILOVA advanced to third; KLIMENTYEVA scored. MIKHAYLOVA walked, RBI; SHCHERBAKOVA advanced to second; SOROCHKINA advanced to third; KIRILOVA scored. EGOROVA lined out to 2b; SOROCHKINA out at home 1b to c to 3b to c. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

London Cubs 2nd - Outs are set to 1. CALZETTI struck out swinging, reached first on a wild pitch. CALZETTI advanced to second on a passed ball. CALZETTI advanced to third on a wild pitch. CALZETTI scored on a wild pitch, unearned. AHERN walked. AHERN advanced to second on a passed ball. ORI walked. KOHLER struck out looking. ORI advanced to second on a wild pitch; AHERN advanced to third on a wild pitch. SHAW struck out swinging to catcher. 1 run, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Moskovia Mini 2nd - TU to rf for SHAW. / for TU. ZUEVA walked. ZUEVA advanced to second on a wild pitch. GRIGORIEVA walked. KHOBOTOVA struck out looking; GRIGORIEVA advanced to second on a wild pitch; ZUEVA advanced to third on a wild pitch. GRIGORIEVA advanced to third on a wild pitch; ZUEVA scored on a wild pitch. KLIMENTYEVA walked. KLIMENTYEVA stole second. GRIGORIEVA out at third 3b unassisted, runner left early. KIRILOVA struck out looking. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

London Cubs 3rd - AZZALI doubled to right field. AZZALI advanced to third on a wild pitch. BROWN struck out looking. AZZALI scored on a wild pitch. SACCANI reached on a fielding error by 2b, advanced to second on a throwing error by cf. FORRESTER struck out swinging. SACCANI advanced to third on a wild pitch. CALZETTI reached on a fielder's choice to catcher, RBI; SACCANI scored, unearned. CALZETTI advanced to second on a wild pitch. AHERN struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

Moskovia Mini 3rd - SOROCHKINA walked. SOROCHKINA advanced to second on a wild pitch. SHCHERBAKOVA walked. MIKHAYLOVA grounded out to p; SHCHERBAKOVA advanced to second; SOROCHKINA advanced to third. EGOROVA struck out looking. SHCHERBAKOVA advanced to third on a wild pitch; SOROCHKINA scored on a wild pitch. ZUEVA struck out swinging. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

London Cubs 4th - ORI fouled out to 1b. KOHLER struck out swinging. TU struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Moskovia Mini 4th - GRIGORIEVA walked. KHOBOTOVA walked; GRIGORIEVA advanced to second. KHOBOTOVA advanced to second on a wild pitch; GRIGORIEVA advanced to third on a wild pitch. KLIMENTYEVA walked. KIRILOVA reached on a fielder's choice; KLIMENTYEVA advanced to second; KHOBOTOVA advanced to third; GRIGORIEVA out at home ss to c. SOROCHKINA walked, RBI; KIRILOVA advanced to second; KLIMENTYEVA advanced to third; KHOBOTOVA scored. SHCHERBAKOVA doubled to left field, advanced to third on the throw, 3 RBI; SOROCHKINA scored; KIRILOVA scored; KLIMENTYEVA scored. MIKHAYLOVA walked, stole second. EGOROVA grounded out to 2b, RBI; MIKHAYLOVA advanced to third; SHCHERBAKOVA scored. MIKHAYLOVA scored on a wild pitch. ZUEVA struck out swinging. 6 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


Moskovia Mini 10, London Cubs 7 (Aug 14, 2013 at Collecchio)
----------------------------------------------------------------------
London Cubs......... 412 0 -  7  4  0      (0-1)
Moskovia Mini....... 211 6 - 10  2  2      (1-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: London Cubs - KOHLER Kristen and ORI Giorgia. Moskovia Mini - SOROCHKINA Daria and
SHCHERBAKOVA Anastas.
Win-SOROCHKINA Daria(1-0)  Loss-KOHLER Kristen(0-1)  T-1:38  A-45
Weather: Cloudy
Game notes: