Box Score

Stenlose Bulls vs Zagreb Giants (Aug 26, 2013)

 
Composite Box Score
 

European Super Cup Men 2013
Stenlose Bulls 10 (1-0), Zagreb Giants 4 (0-1) - Composite Box Score
Aug 26, 2013 at AZZANO DECIMO (Field 3)

Stenlose Bulls   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SIMONSEN Mar cf 
NIELSEN De ss 
JORGENSEN dp/c  11 
STOCKFORD c/dp 
SIMONSEN Mad rf 
BRIX 1b 
STEFFENSEN 2b 
WERKMEISTER 2b 
FUSSING lf 
CLAUSEN ph/lf 
NIELSEN Pa 3b 
FERNANDEZ 3b 
BRASK p 
Totals   30  10  11  21 

Zagreb Giants   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BALEN 2b 
HAJAK 1b 
MATISIC 1b 
BABIC cf 
JERBIC dp/p 
MALJKOVIC c 
ZEC rf 
CACAN rf 
KOSTIC lf/p 
NOVAK 3b 
PETRIC ss 
TURKOVIC p 
Totals   30  13  21  11 

Stenlose Bulls   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BRASK Henrik W,1-0  7.0  13  30  33 
 
Zagreb Giants   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TURKOVIC Ivan   2.1  10  12 
JERBIC Hrvoje L,0-1  1.2  14 
KOSTIC Denis   3.0  11  13 

Umpires - HP: VELDKAMP Rob 1B: VALENTINIS Roberto 3B: LAUTIER Franck
Start: 10:00 Time: 2:00 Attendance: 30
Weather: Cloudy Game notes: Scorers: MANCA Anita, MARANGONI Barbara, VESCOVI Luigi T.C. KESSLER Bob

 
Play-by-Play
 

European Super Cup Men 2013
Stenlose Bulls 10 (1-0), Zagreb Giants 4 (0-1)
Aug 26, 2013 at AZZANO DECIMO (Field 3)

Stenlose Bulls starters: 20/cf SIMONSEN Mar; 60/ss NIELSEN De; 12/dp JORGENSEN; 2/c STOCKFORD; 99/rf SIMONSEN Mad; 97/1b BRIX; 95/2b STEFFENSEN; 45/lf FUSSING; 50/3b NIELSEN Pa; 44/p BRASK;

Zagreb Giants starters: 4/2b BALEN; 21/1b HAJAK; 3/cf BABIC; 13/dp JERBIC; 10/c MALJKOVIC; 7/rf ZEC; 69/lf KOSTIC; 24/3b NOVAK; 0/ss PETRIC; 2/p TURKOVIC;

Stenlose Bulls 1st - JERBIC to p. / for TURKOVIC. SIMONSEN Mar flied out to cf. NIELSEN De walked. NIELSEN De advanced to second on a wild pitch. JORGENSEN doubled to left field, ground-rule, RBI; NIELSEN De scored. STOCKFORD walked. ::: Defensive conference :::. SIMONSEN Mad walked; STOCKFORD advanced to second; JORGENSEN advanced to third. BRIX singled through the left side, advanced to second on a fielding error by lf, 2 RBI; SIMONSEN Mad advanced to second, advanced to third on the error; STOCKFORD scored; JORGENSEN scored. STEFFENSEN grounded out to 1b unassisted, RBI; BRIX advanced to third; SIMONSEN Mad scored, unearned. FUSSING grounded out to ss. 4 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Zagreb Giants 1st - BALEN reached on a fielding error by 2b. HAJAK singled up the middle; BALEN advanced to second. HAJAK advanced to second on a wild pitch; BALEN advanced to third on a wild pitch. BABIC struck out swinging. JERBIC reached on a fielding error by 3b, advanced to second on the error, RBI; HAJAK scored on the error, unearned; BALEN scored, unearned. MALJKOVIC singled up the middle, RBI; JERBIC scored, unearned. MALJKOVIC advanced to second on a wild pitch. ZEC grounded out to 3b; MALJKOVIC advanced to third. MALJKOVIC scored on a wild pitch, unearned. KOSTIC walked. NOVAK struck out looking. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

Stenlose Bulls 2nd - NIELSEN Pa doubled to center field. SIMONSEN Mar flied out to ss. NIELSEN Pa advanced to third on a wild pitch. NIELSEN Pa scored on a wild pitch. NIELSEN De walked. JORGENSEN grounded out to 1b unassisted; NIELSEN De advanced to second. STOCKFORD doubled down the lf line, RBI; NIELSEN De scored. SIMONSEN Mad walked. JERBIC to dp. TURKOVIC to p. BRIX grounded out to 2b; SIMONSEN Mad advanced to second; STOCKFORD advanced to third. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Zagreb Giants 2nd - PETRIC grounded out to p. BALEN flied out to 1b. HAJAK grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Stenlose Bulls 3rd - STEFFENSEN grounded out to 3b. FUSSING singled to left field. NIELSEN Pa singled to pitcher; FUSSING advanced to second, advanced to third on a throwing error by p. NIELSEN Pa advanced to second on a passed ball, out at third c to p to 3b; FUSSING scored on a passed ball. SIMONSEN Mar walked. NIELSEN De singled to shortstop; SIMONSEN Mar advanced to third. JORGENSEN singled to right field, RBI; NIELSEN De advanced to third; SIMONSEN Mar scored. MATISIC to 1b for HAJAK. STOCKFORD grounded out to 1b unassisted. 2 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

Zagreb Giants 3rd - JORGENSEN to c. STOCKFORD to dp. BABIC struck out looking. JERBIC singled to left field. MALJKOVIC reached on a fielder's choice to second base; JERBIC advanced to second. ZEC struck out looking. KOSTIC grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Stenlose Bulls 4th - SIMONSEN Mad walked. BRIX struck out swinging. SIMONSEN Mad stole second, advanced to third on a throwing error by c. STEFFENSEN grounded out to 2b, RBI; SIMONSEN Mad scored, unearned. FUSSING grounded out to 3b. 1 run, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

Zagreb Giants 4th - WERKMEISTER to 2b for STEFFENSEN. FERNANDEZ to 3b for NIELSEN Pa. NOVAK struck out looking. PETRIC struck out swinging. BALEN struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Stenlose Bulls 5th - JERBIC to lf. KOSTIC to p. / for TURKOVIC. FERNANDEZ flied out to cf. SIMONSEN Mar walked. SIMONSEN Mar advanced to second on a wild pitch. NIELSEN De walked. NIELSEN De advanced to second on an illegal pitch; SIMONSEN Mar advanced to third on an illegal pitch. JORGENSEN flied out to 2b. STOCKFORD grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Zagreb Giants 5th - MATISIC struck out swinging. BABIC singled through the left side. JERBIC struck out looking. MALJKOVIC doubled to left field; BABIC advanced to third. ZEC struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Stenlose Bulls 6th - CACAN to rf for ZEC. SIMONSEN Mad struck out swinging. BRIX grounded out to 2b. WERKMEISTER homered to center field, RBI. CLAUSEN pinch hit for FUSSING. CLAUSEN singled to first base. CLAUSEN advanced to second on a wild pitch. FERNANDEZ struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Zagreb Giants 6th - CLAUSEN to lf. KOSTIC struck out swinging. NOVAK struck out swinging. PETRIC walked. BALEN reached on a fielder's choice; PETRIC out at second ss unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Stenlose Bulls 7th - SIMONSEN Mar lined out to ss. NIELSEN De singled up the middle. JORGENSEN grounded into double play 3b to 2b to 1b; NIELSEN De out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Zagreb Giants 7th - HAJAK to 1b for MATISIC. HAJAK singled through the left side. BABIC grounded out to p; HAJAK advanced to second. JERBIC struck out swinging. MALJKOVIC hit by pitch. CACAN grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


Stenlose Bulls 10, Zagreb Giants 4 (Aug 26, 2013 at AZZANO DECIMO)
----------------------------------------------------------------------
Stenlose Bulls...... 422 101 0 - 10 11  2      (1-0)
Zagreb Giants....... 400 000 0 -  4  6  3      (0-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Stenlose Bulls - BRASK Henrik and STOCKFORD Kevin; JORGENSEN Anders. Zagreb Giants -
TURKOVIC Ivan; JERBIC Hrvoje(3); KOSTIC Denis(5) and MALJKOVIC Denis.
Win-BRASK Henrik(1-0)  Loss-JERBIC Hrvoje(0-1)  T-2:00  A-30
HR BULLS - WERKMEISTER NIcolas.
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorers:  MANCA Anita, MARANGONI Barbara, VESCOVI Luigi
T.C.  KESSLER Bob
ESF