Box Score

DNAce vs Sunville Tigers (Jul 31, 2012)

 
Composite Box Score
 

European Cup Coed Slowpitch 2012
DNAce vs Sunville Tigers - Composite Box Score
Jul 31, 2012 at Pardubice (Krtkova)

DNAce   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CESPIVA p 
ONDRACKOVA of 
MERTLIK cf/ss 
BROUKALOVA 2b 
VOJACEK ss 
ZEMAN 3b 
MALKOVA c 
KOZAK rf 
KUCERKA rf 
KOPICOVA lf 
PISAR 3b/cf 
KUDERNATSCHO 1b 
NOVOTNA 1b 
Totals   43  20  17  13  18 

Sunville Tigers   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BROUX p 
REINDERS 1b  11 
JOLY K 3b 
RANIERE 2b 
MACHIELS ss 
LODEWIJCKX J c 
BOSMANS lf 
LODEWIJCKX E of 
VANDERSMISSE rf 
JOLY S cf 
Totals   26  18  16 

DNAce   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
CESPIVA Martin W,1-0  6.0  26  29    
 
Sunville Tigers   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
BROUX Guido L,0-1  6.0  17  20  14  43  44  14    

Umpires - HP: SOTERIU Tony 1B: DYTRT Karel 3B: KOSNAR Jaroslav
Start: 12:45 Time: 1:15 Attendance: 100

 
Play-by-Play
 

European Cup Coed Slowpitch 2012
DNAce vs Sunville Tigers
Jul 31, 2012 at Pardubice (Krtkova)

DNAce starters: 24/p CESPIVA; 12/of ONDRACKOVA; 47/cf MERTLIK; 33/2b BROUKALOVA; 7/ss VOJACEK; 21/c MALKOVA; 17/rf KOZAK; 88/lf KOPICOVA; 5/3b PISAR; 3/1b KUDERNATSCHO;

Sunville Tigers starters: 45/p BROUX; 13/1b REINDERS; 20/3b JOLY K; 25/2b RANIERE; 77/ss MACHIELS; 24/c LODEWIJCKX J; 80/lf BOSMANS; 23/of LODEWIJCKX E; 29/rf VANDERSMISSE; 1/cf JOLY S;

DNAce 1st - CESPIVA singled to right field. ONDRACKOVA grounded out to p; CESPIVA advanced to second. MERTLIK doubled to right field, RBI; CESPIVA scored. BROUKALOVA grounded out to p; MERTLIK advanced to third. VOJACEK flied out to cf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Sunville Tigers 1st - BROUX grounded out to ss. REINDERS walked. JOLY K reached on a fielder's choice; REINDERS out at second 3b to 2b. RANIERE fouled out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

DNAce 2nd - MALKOVA doubled to left center. KOZAK grounded out to ss; MALKOVA advanced to third on the throw. KOPICOVA grounded out to 3b. PISAR singled to outfielder, RBI; MALKOVA scored. KUDERNATSCHO singled down the rf line; PISAR advanced to third. CESPIVA singled to second base, RBI; KUDERNATSCHO advanced to second; PISAR scored. ONDRACKOVA reached on a throwing error by c, advanced to third; CESPIVA scored on the error, unearned; KUDERNATSCHO scored on the error, unearned. MERTLIK singled to center field, RBI; ONDRACKOVA scored. BROUKALOVA doubled to pitcher, RBI; MERTLIK advanced to third, scored on the throw. VOJACEK singled to outfielder; BROUKALOVA advanced to third. MALKOVA singled to center field, advanced to second on an error by cf, RBI; VOJACEK scored on the error, unearned; BROUKALOVA scored. KOZAK reached on a muffed throw by 1b, assist by ss, RBI; MALKOVA scored on the error, unearned. KOPICOVA reached on an error by ss; KOZAK advanced to second. PISAR reached on an error by ss; KOPICOVA scored on the error, unearned; KOZAK scored on the error, unearned. KUDERNATSCHO flied out to rf. 11 runs, 8 hits, 5 errors, 1 LOB.

Sunville Tigers 2nd - MACHIELS singled to left field. LODEWIJCKX J reached on an error by p; MACHIELS advanced to second on the error. BOSMANS lined into double play ss unassisted; LODEWIJCKX J out on the play. LODEWIJCKX E grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

DNAce 3rd - CESPIVA flied out to p. ONDRACKOVA grounded out to ss. MERTLIK grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Sunville Tigers 3rd - MERTLIK to ss. ZEMAN to 3b for VOJACEK. KUCERKA to rf for KOZAK. PISAR to cf. NOVOTNA to 1b for KUDERNATSCHO. VANDERSMISSE flied out to of. JOLY S grounded out to p. BROUX grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

DNAce 4th - BROUKALOVA grounded out to 3b. ZEMAN grounded out to 3b. MALKOVA flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Sunville Tigers 4th - REINDERS singled to center field. JOLY K flied out to lf. RANIERE flied out to lf. MACHIELS flied out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

DNAce 5th - KUCERKA grounded out to ss. KOPICOVA reached on an error by 3b. PISAR singled to pitcher; KOPICOVA advanced to second. NOVOTNA reached on a fielder's choice; PISAR advanced to second; KOPICOVA out at third p to 3b. CESPIVA singled to left field, RBI; NOVOTNA advanced to second; PISAR scored. ONDRACKOVA reached on a fielder's choice; CESPIVA out at second ss to 2b; NOVOTNA advanced to third. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Sunville Tigers 5th - LODEWIJCKX J flied out to p. BOSMANS reached on an error by 3b. LODEWIJCKX E reached on a fielder's choice; BOSMANS advanced to third on a throwing error by ss. VANDERSMISSE reached on a fielder's choice, RBI; LODEWIJCKX E out at second ss to 2b; BOSMANS scored. JOLY S grounded out to p. 1 run, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

DNAce 6th - MERTLIK grounded out to p. BROUKALOVA singled to center field. ZEMAN reached on a fielder's choice, advanced to second on the error; BROUKALOVA scored on a muffed throw by 2b, assist by ss. MALKOVA walked. KUCERKA tripled to outfielder, 2 RBI; MALKOVA scored; ZEMAN scored. KOPICOVA singled to third base. PISAR grounded out to p; KOPICOVA advanced to second. NOVOTNA singled to shortstop, RBI; KOPICOVA scored; KUCERKA scored. CESPIVA reached on an error by 2b; NOVOTNA advanced to second. ONDRACKOVA reached on an error by 2b; CESPIVA advanced to second; NOVOTNA advanced to third. MERTLIK doubled to right field, 2 RBI; ONDRACKOVA advanced to third; CESPIVA scored; NOVOTNA scored. BROUKALOVA out at first ss to 2b. 7 runs, 5 hits, 3 errors, 2 LOB.

Sunville Tigers 6th - BROUX walked, advanced to second. REINDERS walked. JOLY K doubled to center field, 2 RBI; REINDERS scored; BROUX scored. RANIERE grounded out to p; JOLY K advanced to third. MACHIELS singled to outfielder, RBI; JOLY K scored. LODEWIJCKX J reached on an error by 3b; MACHIELS advanced to second. BOSMANS flied out to cf. LODEWIJCKX E singled down the lf line; LODEWIJCKX J advanced to second; MACHIELS advanced to third. VANDERSMISSE struck out looking. 3 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

 
Line score
 


DNAce 20, Sunville Tigers 4 (Jul 31, 2012 at Pardubice)
----------------------------------------------------------------------
DNAce............... 1(11)0 017  - 20 17  4      (1-0)
Sunville Tigers..... 00   0 013  -  4  5  9      (0-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: DNAce - CESPIVA Martin. Sunville Tigers - BROUX Guido.
Win-CESPIVA Martin(1-0)  Loss-BROUX Guido(0-1)  T-1:15  A-100
ESF