Box Score

Spain vs Czech Republic (Aug 11, 2011)

 
Composite Box Score
 

European Championships Cadette Girls
Spain 6, Czech Republic 4 - Composite Box Score
Aug 11, 2011 at Hoboken (Pioneers)

Spain   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZUBIA ss 
BLESA dp 
GARDE rf 
GOMEZ C 3b/p 
SOBRINO c 
LEON 1b 
LEYVA cf 
CAICOYA cf 
MATEU 2b 
JIMENEZ lf 
ABRUNEDO p 
ALONSO 3b 
Totals   24  15  11 

Czech Republic   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VITKOVA 3b/cf 
JORDAKOVA ss 
THOMPSONOVA c/3b 
VYBORNA dp/p 
STARKOVA p/1b 
WALTEROVA 1b/dp 
LOBO lf 
TABACKOVA cf 
BEKOVA cf 
KUBICOVA cf/c 
COUFALOVA rf 
KLIMPLOVA 2b/lf 
Totals   18  15 

Spain   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ABRUNEDO Ibone W  4.1  17  22 
GOMEZ Carla   0.2 
 
Czech Republic   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
STARKOVA Barbora L  4.0  18  19 
VYBORNA Apolena   1.0 

Umpires - HP: FIORINI Mauro 1B: NOKKERT Arie 3B: MARKOVIC Sara
Start: 14:30 Time: 1:55 Attendance: 85
Weather: Sunny Game notes: Scorer/Data Entry: HANSEN Larita, VERBIST Marleen TC: HARDINGER Gabriele
STARKOVA faced 1 batter in the 5th.

 
Play-by-Play
 

European Championships Cadette Girls
Spain 6, Czech Republic 4
Aug 11, 2011 at Hoboken (Pioneers)

Spain starters: 10/ss ZUBIA; 20/dp BLESA; 8/rf GARDE; 9/3b GOMEZ C; 15/c SOBRINO; 1/1b LEON; 18/cf LEYVA; 12/2b MATEU; 3/lf JIMENEZ; 5/p ABRUNEDO;

Czech Republic starters: 4/3b VITKOVA; 25/ss JORDAKOVA; 1/c THOMPSONOVA; 6/dp VYBORNA; 11/p STARKOVA; 14/1b WALTEROVA; 8/lf LOBO; 19/cf BEKOVA; 13/rf COUFALOVA; 15/2b KLIMPLOVA;

Spain 1st - ZUBIA flied out to cf. BLESA singled down the rf line. GARDE struck out looking. BLESA stole second. GOMEZ C grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Czech Republic 1st - VITKOVA singled up the middle. JORDAKOVA fouled out to c. THOMPSONOVA reached on a fielder's choice to third base; VITKOVA out at second 3b to 2b. VYBORNA grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Spain 2nd - SOBRINO struck out swinging. LEON reached on an error by 1b. LEYVA reached on a fielding error by 2b, advanced to second on the error; LEON advanced to second, advanced to third on the error. LEYVA advanced to third on a passed ball; LEON scored on a passed ball, unearned. MATEU struck out, reached first on a wild pitch; LEYVA scored on a wild pitch. KUBICOVA to cf for BEKOVA. VITKOVA to cf. THOMPSONOVA to 3b. KUBICOVA to c. MATEU stole second. JIMENEZ flied out to lf. ZUBIA flied out to cf. 2 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

Czech Republic 2nd - STARKOVA popped up to p. WALTEROVA walked. LOBO reached on a fielder's choice to shortstop; WALTEROVA out at second ss unassisted. LOBO advanced to second on a passed ball. KUBICOVA grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Spain 3rd - BLESA lined out to 2b. GARDE singled to center field. GOMEZ C reached on a fielder's choice to shortstop; GARDE out at second ss to 2b. SOBRINO flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Czech Republic 3rd - COUFALOVA walked. VITKOVA reached on a fielder's choice to pitcher; COUFALOVA out at second p to ss. VITKOVA stole second. JORDAKOVA grounded out to 3b; VITKOVA advanced to third. THOMPSONOVA grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Spain 4th - LEON singled down the rf line. LEYVA grounded out to 3b, SAC; LEON advanced to second. LEON stole third. MATEU popped up to 3b. JIMENEZ lined out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Czech Republic 4th - VYBORNA grounded out to 3b. STARKOVA walked. WALTEROVA fouled out to c. STARKOVA stole second. LOBO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Spain 5th - ZUBIA singled to pitcher. VYBORNA to p. STARKOVA to 1b. WALTEROVA to dp. VITKOVA to 2b. TABACKOVA to cf for LOBO. KLIMPLOVA to lf. BLESA reached on a throwing error by 1b; ZUBIA advanced to second, advanced to third on the error. BLESA stole second. GARDE struck out, out at first c to 1b; BLESA advanced to third; ZUBIA scored, unearned. GOMEZ C reached on a fielder's choice to shortstop, advanced to second on the error; BLESA scored on an error by c, assist by ss, unearned. SOBRINO singled to center field, RBI; GOMEZ C scored, unearned. SOBRINO advanced to second on a passed ball. SOBRINO advanced to third on a throwing error by c, scored on a throwing error by 2b. LEON struck out looking. LEYVA grounded out to p. 4 runs, 2 hits, 4 errors, 0 LOB.

Czech Republic 5th - KUBICOVA singled to right field. CAICOYA to cf for LEYVA. COUFALOVA hit by pitch; KUBICOVA advanced to second. VITKOVA hit by pitch; COUFALOVA advanced to second; KUBICOVA advanced to third. JORDAKOVA reached on a fielder's choice to third base; VITKOVA advanced to second; COUFALOVA advanced to third; KUBICOVA scored on an error by c, assist by 3b, unearned. THOMPSONOVA struck out swinging. JORDAKOVA advanced to second on a wild pitch; VITKOVA advanced to third on a wild pitch; COUFALOVA scored on a wild pitch. VYBORNA doubled down the lf line, 2 RBI; JORDAKOVA scored; VITKOVA scored. GOMEZ C to p. ALONSO to 3b for ABRUNEDO. STARKOVA walked. WALTEROVA reached on a fielder's choice to third base; STARKOVA out at second 3b to 1b to 3b; VYBORNA out at third 3b unassisted. 4 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


Spain 6, Czech Republic 4 (Aug 11, 2011 at Hoboken)
----------------------------------------------------------------------
Spain............... 020 04 -  6  5  1
Czech Republic...... 000 04 -  4  3  6
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Spain - ABRUNEDO Ibone; GOMEZ Carla(5) and SOBRINO Anna. Czech Republic -
STARKOVA Barbora; VYBORNA Apolena(5) and THOMPSONOVA Eliska; KUBICOVA Tereza.
Win-ABRUNEDO Ibone  Loss-STARKOVA Barbora  T-1:55  A-85
Weather: Sunny
Game notes:
Scorer/Data Entry: HANSEN Larita, VERBIST Marleen
TC: HARDINGER Gabriele

STARKOVA faced 1 batter in the 5th.
ESF