Box Score

Czech Republic vs Russia (Aug 09, 2011)

 
Composite Box Score
 

European Championships Cadette Girls
Russia 7, Czech Republic 3 - Composite Box Score
Aug 09, 2011 at Deurne (Spartans)

Czech Republic   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
VITKOVA cf 
JORDAKOVA ss 
KUBICOVA lf 
VYBORNA p/dp 
TABACKOVA c 
THOMPSONOVA 3b 
FURKOVA dp/p 
KLIMPLOVA 2b 
TESLIKOVA rf 
STARKOVA 1b 
Totals   14 

Russia   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
NOSONOVA ss 
IPPOLITOVA 2b 
KUZMINA c 
ILYASHENKO p 
KHLUDOVA cf 
BUZNIKOVA dp/3b 
SOROKINA Vi rf 
MAKHOVIKOVA 1b 
MAKUSHINA M 3b 
DMITRICHENKO 3b/dp 
SMIRNOVA lf 
Totals   15  12 

Czech Republic   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VYBORNA Apolena L  2.1  12  16 
FURKOVA Jana   0.2 
 
Russia   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ILYASHENKO Irina W  4.0  14  17 

Umpires - HP: WEEHE vd Benny 1B: MAYS Francois 3B: MARKOVIC Sara
Start: 10:00 Time: 1:23 Attendance: 25
Weather: Cloudy Game notes: Scorer: VISCHSCHOONMAKER Karen; VINCK Roger TC: VISCHSCHOONMAKER Louis

 
Play-by-Play
 

European Championships Cadette Girls
Russia 7, Czech Republic 3
Aug 09, 2011 at Deurne (Spartans)

Czech Republic starters: 4/cf VITKOVA; 25/ss JORDAKOVA; 17/lf KUBICOVA; 6/p VYBORNA; 12/c TABACKOVA; 1/3b THOMPSONOVA; 3/dp FURKOVA; 15/2b KLIMPLOVA; 5/rf TESLIKOVA; 11/1b STARKOVA;

Russia starters: 10/ss NOSONOVA; 5/2b IPPOLITOVA; 9/c KUZMINA; 15/p ILYASHENKO; 8/cf KHLUDOVA; 2/dp BUZNIKOVA; 1/rf SOROKINA Vi; 3/1b MAKHOVIKOVA; 6/3b MAKUSHINA M; 4/lf SMIRNOVA;

Czech Republic 1st - VITKOVA fouled out to c. JORDAKOVA fouled out to c. KUBICOVA grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Russia 1st - NOSONOVA out at first 1b to 2b. IPPOLITOVA grounded out to p. KUZMINA grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Czech Republic 2nd - VYBORNA reached on a throwing error by p. TABACKOVA singled to center field, advanced to second on an error by cf, advanced to third; VYBORNA advanced to third, scored on the error, unearned. THOMPSONOVA reached on a throwing error by p, out at second rf to ss, RBI; TABACKOVA scored, unearned. FURKOVA grounded out to 2b. KLIMPLOVA grounded out to ss. 2 runs, 1 hit, 3 errors, 0 LOB.

Russia 2nd - ILYASHENKO singled through the right side. KHLUDOVA walked; ILYASHENKO advanced to second. BUZNIKOVA out at first p to 2b, SAC; KHLUDOVA advanced to second; ILYASHENKO advanced to third. SOROKINA Vi singled to pitcher. MAKHOVIKOVA singled to second base, RBI; SOROKINA Vi advanced to second; KHLUDOVA advanced to third; ILYASHENKO scored. MAKUSHINA M grounded into double play p to c to 1b; KHLUDOVA out on the play. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Czech Republic 3rd - TESLIKOVA reached on a throwing error by 3b. VITKOVA out at first 1b to 2b, SAC; TESLIKOVA advanced to second. TESLIKOVA stole third. JORDAKOVA struck out swinging. KUBICOVA flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Russia 3rd - NOSONOVA reached on a throwing error by ss. NOSONOVA advanced to second on a wild pitch. IPPOLITOVA singled to third base, advanced to second on the throw; NOSONOVA advanced to third. KUZMINA reached on a fielder's choice to shortstop; IPPOLITOVA advanced to third; NOSONOVA out at home ss to c. ILYASHENKO reached on a dropped fly by 2b; KUZMINA advanced to second on the error. KHLUDOVA hit by pitch, RBI; ILYASHENKO advanced to second; KUZMINA advanced to third; IPPOLITOVA scored, unearned. BUZNIKOVA walked, RBI; KHLUDOVA advanced to second; ILYASHENKO advanced to third; KUZMINA scored, unearned. SOROKINA Vi singled to center field, advanced to second on the throw, 2 RBI; BUZNIKOVA advanced to third; KHLUDOVA scored, unearned; ILYASHENKO scored, unearned. VYBORNA to dp. FURKOVA to p. MAKHOVIKOVA singled through the right side, advanced to second on the throw, RBI; SOROKINA Vi advanced to third; BUZNIKOVA scored, unearned. DMITRICHENKO to 3b for MAKUSHINA M. DMITRICHENKO grounded out to 3b, RBI; MAKHOVIKOVA advanced to third; SOROKINA Vi scored, unearned. NOSONOVA grounded out to p. 6 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

Czech Republic 4th - BUZNIKOVA to 3b. DMITRICHENKO to dp. Rain delay. VYBORNA walked. TABACKOVA struck out swinging. VYBORNA stole second. VYBORNA advanced to third on a passed ball. THOMPSONOVA walked. THOMPSONOVA stole second; VYBORNA stole home, unearned. FURKOVA struck out swinging. THOMPSONOVA advanced to third on a passed ball. KLIMPLOVA struck out swinging. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Russia 7, Czech Republic 3 (Aug 09, 2011 at Deurne)
----------------------------------------------------------------------
Czech Republic...... 020 1 -  3  1  2
Russia.............. 016 X -  7  6  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Czech Republic - VYBORNA Apolena; FURKOVA Jana(3) and TABACKOVA Nikol. Russia -
ILYASHENKO Irina and KUZMINA Natalia.
Win-ILYASHENKO Irina  Loss-VYBORNA Apolena  T-1:23  A-25
Weather: Cloudy
Game notes:
Scorer: VISCHSCHOONMAKER Karen; VINCK Roger
TC: VISCHSCHOONMAKER Louis
ESF