Box Score

TERRASVOGELS vs FIORINI FORLI (Aug 19, 2011)

 
Composite Box Score
 

European Cup Winners Cup Women A
FIORINI FORLI 6 (5-2), TERRASVOGELS 3 (7-0) - Composite Box Score
Aug 19, 2011 at Castion di Strada (Comunale)

TERRASVOGELS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
WITTEVEEN,Me 2b 
DE WIND,Mar rf 
STARRENBURG, cf 
GENTILE,Kai c 
VLEUGELS,Mar p/ss 
VAN DEN HEUV 1b 
DE BRUIN,Eva lf 
HOREMAN,Dan 3b 
HOLVAST,Lot dp 
SCHOENMAKER, ss 
DE WEERT,Gin p 
Totals   28  18 

FIORINI FORLI   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
STOCKFORD,Ka lf/rf 
VITALIANI,Mi 3b 
MONTANARI,An cf 
PAGNINI,Dar 1b/c 
TAUSAGA,Tyl dp 
AVANZI,Sar c/1b  10 
VITALIANI,St ss 
ZAULI,Car rf 
RAY,Ste lf 
GIORGI,Mar 2b 
REYNOLDS,Kyl p 
Totals   22  21 

TERRASVOGELS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VLEUGELS,Marielle L,1-1  4.0  16  19 
DE WEERT,Ginger   2.0  10 
 
FIORINI FORLI   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
REYNOLDS,Kylie W,3-0  7.0  28  30 

Umpires - HP: MAYS Francois 1B: MACHALET Raoul 3B: PARDO Luis
Start: 20:15 Time: 2:00 Attendance: 250
Weather: Clear Game notes: Scorekeepers : CUrci Matteo , COPPI Michele T.C. ELSISHANS Juergen , MARCON Alessia

 
Play-by-Play
 

European Cup Winners Cup Women A
FIORINI FORLI 6 (5-2), TERRASVOGELS 3 (7-0)
Aug 19, 2011 at Castion di Strada (Comunale)

TERRASVOGELS starters: 13/2b WITTEVEEN,Me; 2/rf DE WIND,Mar; 8/cf STARRENBURG,; 44/c GENTILE,Kai; 3/p VLEUGELS,Mar; 1/1b VAN DEN HEUV; 10/lf DE BRUIN,Eva; 11/3b HOREMAN,Dan; 21/dp HOLVAST,Lot; 16/ss SCHOENMAKER,;

FIORINI FORLI starters: 12/lf STOCKFORD,Ka; 3/3b VITALIANI,Mi; 4/cf MONTANARI,An; 18/1b PAGNINI,Dar; 45/dp TAUSAGA,Tyl; 32/c AVANZI,Sar; 16/ss VITALIANI,St; 11/rf ZAULI,Car; 10/2b GIORGI,Mar; 8/p REYNOLDS,Kyl;

TERRASVOGELS 1st - WITTEVEEN,Me lined out to 3b. DE WIND,Mar struck out swinging. STARRENBURG, doubled to center field. GENTILE,Kai struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FIORINI FORLI 1st - STOCKFORD,Ka flied out to 1b. VITALIANI,Mi grounded out to 3b. MONTANARI,An grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TERRASVOGELS 2nd - VLEUGELS,Mar struck out swinging. VAN DEN HEUV singled to right field. DE BRUIN,Eva reached on a fielder's choice; VAN DEN HEUV out at second 3b to ss. HOREMAN,Dan flied out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FIORINI FORLI 2nd - PAGNINI,Dar doubled down the lf line. TAUSAGA,Tyl walked. AVANZI,Sar reached on a fielder's choice; TAUSAGA,Tyl advanced to second; PAGNINI,Dar out at third ss to 3b. VITALIANI,St tripled down the lf line, 2 RBI; AVANZI,Sar scored; TAUSAGA,Tyl scored. ZAULI,Car singled to right field, RBI; VITALIANI,St scored. GIORGI,Mar flied out to ss. STOCKFORD,Ka walked; ZAULI,Car advanced to second. VITALIANI,Mi singled to center field; STOCKFORD,Ka advanced to second; ZAULI,Car advanced to third. ::: Defensive Conference :::. MONTANARI,An lined out to cf. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

TERRASVOGELS 3rd - HOLVAST,Lot singled to left field. WITTEVEEN,Me struck out swinging. DE WIND,Mar singled to shortstop; HOLVAST,Lot advanced to second. STARRENBURG, singled to third base; DE WIND,Mar advanced to second; HOLVAST,Lot advanced to third. GENTILE,Kai hit into double play 3b to c to 1b; STARRENBURG, advanced to second; DE WIND,Mar advanced to third; HOLVAST,Lot out on the play. 0 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

FIORINI FORLI 3rd - PAGNINI,Dar struck out swinging. TAUSAGA,Tyl grounded out to 2b. AVANZI,Sar flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TERRASVOGELS 4th - VLEUGELS,Mar flied out to 2b. VAN DEN HEUV flied out to ss. DE BRUIN,Eva fouled out to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FIORINI FORLI 4th - VITALIANI,St flied out to lf. ZAULI,Car flied out to lf. GIORGI,Mar walked. STOCKFORD,Ka flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

TERRASVOGELS 5th - STOCKFORD,Ka to rf. PAGNINI,Dar to c. AVANZI,Sar to 1b. RAY,Ste to lf for ZAULI,Car. HOREMAN,Dan grounded out to 2b. HOLVAST,Lot flied out to 3b. WITTEVEEN,Me hit by pitch. DE WIND,Mar struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

FIORINI FORLI 5th - VLEUGELS,Mar to ss. DE WEERT,Gin to p for SCHOENMAKER,. VITALIANI,Mi singled to left field. MONTANARI,An hit by pitch; VITALIANI,Mi advanced to second. PAGNINI,Dar walked; MONTANARI,An advanced to second; VITALIANI,Mi advanced to third. ::: Defensive Conference :::. TAUSAGA,Tyl walked, RBI; PAGNINI,Dar advanced to second; MONTANARI,An advanced to third; VITALIANI,Mi scored. AVANZI,Sar singled through the left side, RBI; TAUSAGA,Tyl advanced to second; PAGNINI,Dar advanced to third; MONTANARI,An scored. VITALIANI,St flied into double play lf unassisted, SF, RBI; TAUSAGA,Tyl out on the play; PAGNINI,Dar scored. RAY,Ste lined out to 3b. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

TERRASVOGELS 6th - STARRENBURG, flied out to ss. GENTILE,Kai singled to center field. VLEUGELS,Mar grounded into double play 2b to ss to 1b; GENTILE,Kai out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

FIORINI FORLI 6th - GIORGI,Mar grounded out to 3b. STOCKFORD,Ka flied out to cf. VITALIANI,Mi flied out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TERRASVOGELS 7th - VAN DEN HEUV struck out swinging. DE BRUIN,Eva grounded out to ss. HOREMAN,Dan hit by pitch. HOLVAST,Lot singled to first base; HOREMAN,Dan advanced to second. HOLVAST,Lot advanced to second on a passed ball; HOREMAN,Dan advanced to third on a passed ball. WITTEVEEN,Me singled to first base, advanced to second on the throw, 2 RBI; HOLVAST,Lot scored; HOREMAN,Dan scored. DE WIND,Mar doubled to left field, RBI; WITTEVEEN,Me scored. STARRENBURG, grounded out to ss. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


FIORINI FORLI 6, TERRASVOGELS 3 (Aug 19, 2011 at Castion di Strada)
----------------------------------------------------------------------
TERRASVOGELS........ 000 000 3 -  3  9  0      (7-0)
FIORINI FORLI....... 030 030 X -  6  6  0      (5-2)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: TERRASVOGELS - VLEUGELS,Marielle; DE WEERT,Ginger(5) and GENTILE,Kaitlyn.
FIORINI FORLI - REYNOLDS,Kylie and AVANZI,Sara; PAGNINI,Darcy.
Win-REYNOLDS,Kylie(3-0)  Loss-VLEUGELS,Marielle(1-1)  T-2:00  A-250
Weather: Clear
Game notes:
Scorekeepers : CUrci Matteo , COPPI Michele
T.C. ELSISHANS Juergen , MARCON Alessia
ESF