Box Score

VIENNA WANDERERS vs SABAT PRAHA (Aug 18, 2011)

 
Composite Box Score
 

European Cup Winners Cup Women A
VIENNA WANDERERS 15 (2-3), SABAT PRAHA 6 (1-5) - Composite Box Score
Aug 18, 2011 at Castions di Strada (Comunale)

VIENNA WANDERERS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ORLOVITS-ZAI p 
GROS,Lac cf 
MERIAUX,Car lf 
UBRUN,Lin ss 
DELANEY,Laur 3b 
DU TOIT,Lau 2b 
WEISER,Cat 1b 
PISCHINGER,B c 
LATIF,Kat rf 
Totals   32  15  13  14  15 

SABAT PRAHA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DOUBRAVOVÁ,J cf 
VANECKOVÁ,Ba rf 
MALKOVA,Ivan 3b 
STVERÁKOVÁ,A 3b 
BRAVKOVA,Ade c 
KARKOSKOVÁ,D c 
KALINOVÁ,Kri p 
SIPKOVÁ,Jit 1b/2b 
POLIVKOVA,Mi dp/cf 
HINTNAUSOVÁ, ss/cf 
PLECITÁ,Luc 2b/p 
NEKLAPILOVA, lf 
POTUZNIKOVÁ, lf 
SAJDLOVÁ,Kri rf/2b 
MALÁ,Petra p 
POJEROVÁ,Kat 1b/p 
Totals   18  15 

VIENNA WANDERERS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ORLOVITS-ZAIDAN,Deni W,1-0  5.0  18  26 
 
SABAT PRAHA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KALINOVÁ,Kristyna   1.0 
POJEROVÁ,Katerina L,0-2  0.2 
PLECITÁ,Lucie   1.0  11  11 
MALÁ,Petra   2.1  16  16 

Umpires - HP: VITALE Diego 1B: KAVERIN Alexander 3B: MAYS Francois
Start: 17:30 Time: 1:54 Attendance: 40
Weather: Sunny Game notes: Scorekeepers: CURCI Matteo, BATTISTELLA Marco T.C.: ELSISHANS Juergen, MARCON Alessia

 
Play-by-Play
 

European Cup Winners Cup Women A
VIENNA WANDERERS 15 (2-3), SABAT PRAHA 6 (1-5)
Aug 18, 2011 at Castions di Strada (Comunale)

VIENNA WANDERERS starters: 7/p ORLOVITS-ZAI; 1/cf GROS,Lac; 5/lf MERIAUX,Car; 18/ss UBRUN,Lin; 9/3b DELANEY,Laur; 2/2b DU TOIT,Lau; 22/1b WEISER,Cat; 28/c PISCHINGER,B; 21/rf LATIF,Kat;

SABAT PRAHA starters: 17/cf DOUBRAVOVÁ,J; 19/3b MALKOVA,Ivan; 10/c BRAVKOVA,Ade; 25/p KALINOVÁ,Kri; 8/dp POLIVKOVA,Mi; 3/ss HINTNAUSOVÁ,; 26/2b PLECITÁ,Luc; 7/lf NEKLAPILOVA,; 5/rf SAJDLOVÁ,Kri; 13/1b POJEROVÁ,Kat;

VIENNA WANDERERS 1st - ORLOVITS-ZAI grounded out to 3b. GROS,Lac reached on a fielding error by ss. MERIAUX,Car struck out looking. UBRUN,Lin grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

SABAT PRAHA 1st - DOUBRAVOVÁ,J singled to right field. MALKOVA,Ivan flied out to lf. BRAVKOVA,Ade grounded out to p; DOUBRAVOVÁ,J advanced to second. KALINOVÁ,Kri singled to center field; DOUBRAVOVÁ,J advanced to third, scored on a fielding error by cf, unearned. KALINOVÁ,Kri advanced to second on a passed ball. POLIVKOVA,Mi walked. HINTNAUSOVÁ, grounded out to p. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

VIENNA WANDERERS 2nd - STVERÁKOVÁ,A to 3b for MALKOVA,Ivan. KARKOSKOVÁ,D to c for BRAVKOVA,Ade. SIPKOVÁ,Jit to 1b for KALINOVÁ,Kri. POTUZNIKOVÁ, to lf for NEKLAPILOVA,. POJEROVÁ,Kat to p. DELANEY,Laur walked. DU TOIT,Lau walked; DELANEY,Laur advanced to second. WEISER,Cat out at first c to 2b, SAC; DU TOIT,Lau advanced to second; DELANEY,Laur advanced to third. PISCHINGER,B hit by pitch. LATIF,Kat flied out to 1b. ORLOVITS-ZAI walked, RBI; PISCHINGER,B advanced to second; DU TOIT,Lau advanced to third; DELANEY,Laur scored. GROS,Lac walked, RBI; ORLOVITS-ZAI advanced to second; PISCHINGER,B advanced to third; DU TOIT,Lau scored. ::: Defensive Conference :::. MERIAUX,Car walked, RBI; GROS,Lac advanced to second; ORLOVITS-ZAI advanced to third; PISCHINGER,B scored. UBRUN,Lin walked, RBI; MERIAUX,Car advanced to second; GROS,Lac advanced to third; ORLOVITS-ZAI scored. SIPKOVÁ,Jit to 2b. PLECITÁ,Luc to p. POJEROVÁ,Kat to 1b. DELANEY,Laur doubled to center field, 3 RBI; UBRUN,Lin scored; MERIAUX,Car scored; GROS,Lac scored. Dropped foul ball, E3F. DU TOIT,Lau singled to second base; DELANEY,Laur advanced to third. WEISER,Cat grounded out to p. 7 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

SABAT PRAHA 2nd - PLECITÁ,Luc walked. POTUZNIKOVÁ, reached on a fielder's choice, advanced to third on the error; PLECITÁ,Luc advanced to second on a throwing error by 3b, scored on the error, unearned. SAJDLOVÁ,Kri flied out to 2b. DOUBRAVOVÁ,J flied out to 1b. STVERÁKOVÁ,A flied out to ss. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

VIENNA WANDERERS 3rd - VANECKOVÁ,Ba to rf for DOUBRAVOVÁ,J. SIPKOVÁ,Jit to 1b. POLIVKOVA,Mi to cf. SAJDLOVÁ,Kri to 2b. / for POJEROVÁ,Kat. PISCHINGER,B singled to left field, advanced to second on a throwing error by lf. LATIF,Kat grounded out to 2b; PISCHINGER,B advanced to third. ORLOVITS-ZAI singled down the lf line, RBI; PISCHINGER,B scored. GROS,Lac reached on a fielder's choice, bunt; ORLOVITS-ZAI advanced to second on a muffed throw by ss, assist by p. MERIAUX,Car reached on a fielding error by 2b; GROS,Lac advanced to second; ORLOVITS-ZAI advanced to third. UBRUN,Lin singled to right field, RBI; MERIAUX,Car advanced to second; GROS,Lac advanced to third; ORLOVITS-ZAI scored, unearned. DELANEY,Laur struck out swinging. DU TOIT,Lau singled to center field, RBI; UBRUN,Lin advanced to second; MERIAUX,Car advanced to third; GROS,Lac scored, unearned. PLECITÁ,Luc to 2b. MALÁ,Petra to p for SAJDLOVÁ,Kri. WEISER,Cat flied out to rf. 3 runs, 4 hits, 3 errors, 3 LOB.

SABAT PRAHA 3rd - KARKOSKOVÁ,D walked. KARKOSKOVÁ,D advanced to second on a wild pitch. SIPKOVÁ,Jit reached on a dropped fly by 2b; KARKOSKOVÁ,D advanced to third on the error. SIPKOVÁ,Jit stole second; KARKOSKOVÁ,D stole home, unearned. POLIVKOVA,Mi grounded out to 3b; SIPKOVÁ,Jit advanced to third on the throw. HINTNAUSOVÁ, struck out swinging. SIPKOVÁ,Jit stole home, unearned. PLECITÁ,Luc walked. POTUZNIKOVÁ, flied out to 2b. 2 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

VIENNA WANDERERS 4th - PISCHINGER,B singled to center field. LATIF,Kat struck out swinging. ORLOVITS-ZAI singled to shortstop; PISCHINGER,B advanced to second. GROS,Lac fouled out to 1b. MERIAUX,Car reached on a dropped fly by 3b; ORLOVITS-ZAI advanced to second on the error; PISCHINGER,B advanced to third on the error. UBRUN,Lin singled to left field, 2 RBI; MERIAUX,Car advanced to second; ORLOVITS-ZAI scored, unearned; PISCHINGER,B scored, unearned. DELANEY,Laur singled to third base; UBRUN,Lin advanced to second; MERIAUX,Car advanced to third. DU TOIT,Lau reached on a fielder's choice; DELANEY,Laur advanced to second on a throwing error by ss; UBRUN,Lin advanced to third on the error; MERIAUX,Car scored on the error, unearned. WEISER,Cat grounded out to ss. 3 runs, 4 hits, 2 errors, 3 LOB.

SABAT PRAHA 4th - MALÁ,Petra walked. VANECKOVÁ,Ba flied out to 2b. STVERÁKOVÁ,A flied out to lf. MALÁ,Petra out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

VIENNA WANDERERS 5th - POLIVKOVA,Mi to ss. HINTNAUSOVÁ, to cf. PISCHINGER,B singled to center field. LATIF,Kat struck out swinging, bunt. ORLOVITS-ZAI singled through the left side; PISCHINGER,B advanced to second. GROS,Lac struck out swinging. MERIAUX,Car tripled to center field, 2 RBI; ORLOVITS-ZAI scored; PISCHINGER,B scored. UBRUN,Lin flied out to lf. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

SABAT PRAHA 5th - KARKOSKOVÁ,D walked. SIPKOVÁ,Jit walked; KARKOSKOVÁ,D advanced to second. POLIVKOVA,Mi lined out to 3b; KARKOSKOVÁ,D advanced to third on a throwing error by 3b. HINTNAUSOVÁ, doubled to left field, advanced to third on the throw, RBI; SIPKOVÁ,Jit advanced to third, out at home lf to c; KARKOSKOVÁ,D scored. PLECITÁ,Luc walked. PLECITÁ,Luc advanced to second on a wild pitch; HINTNAUSOVÁ, scored on a wild pitch. POTUZNIKOVÁ, struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


VIENNA WANDERERS 15, SABAT PRAHA 6 (Aug 18, 2011 at Castions di Strada)
----------------------------------------------------------------------
VIENNA WANDERERS.... 073 32 - 15 13  4      (2-3)
SABAT PRAHA......... 112 02 -  6  3  7      (1-5)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: VIENNA WANDERERS - ORLOVITS-ZAIDAN,Deni and PISCHINGER,Birgit. SABAT PRAHA -
KALINOVÁ,Kristyna; POJEROVÁ,Katerina(2); PLECITÁ,Lucie(2); MA