Box Score

SABAT PRAHA vs TERRASVOGELS (Aug 17, 2011)

 
Composite Box Score
 

European Cup Winners Cup Women A
TERRASVOGELS 11 (3-0), SABAT PRAHA 0 (1-4) - Composite Box Score
Aug 17, 2011 at Castion di Strada (Comunale)

SABAT PRAHA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DOUBRAVOVÁ,J cf 
PLECITÁ,Luc 2b 
POLIVKOVA,Mi lf 
KALINOVÁ,Kri 1b 
BRAVKOVA,Ade dp 
HINTNAUSOVÁ, ss 
KARKOSKOVÁ,D c 
STVERÁKOVÁ,A 3b 
POTUZNIKOVÁ, rf 
POJEROVÁ,Kat p 
Totals   12 

TERRASVOGELS   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
WITTEVEEN,Me 2b 
DE WIND,Mar rf/cf 
STARRENBURG, cf 
VAN DEN HEUV dp 
GENTILE,Kai c 
VLEUGELS,Mar ss 
SCHOENMAKER, lf 
ROEST,Flo dp/rf 
WAASDORP,Lis 1b 
HOLVAST,Lot 3b 
DE WEERT,Gin p 
Totals   14  11  11  12 

SABAT PRAHA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
POJEROVÁ,Katerina L,0-1  3.0  11  10  11  14  26 
 
TERRASVOGELS   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
DE WEERT,Ginger W,1-0  4.0  12  14 

Umpires - HP: PARDO Luis 1B: MACHALET Raoul 3B: WAGNER Franck
Start: 09:00 Time: 1:18 Attendance: 15
Weather: Sunny Game notes: SCOREKEEPERS : PIERI Stefano , COPPI Michele T.C. ELSIHANS Jourgen , MARCON Alessia

 
Play-by-Play
 

European Cup Winners Cup Women A
TERRASVOGELS 11 (3-0), SABAT PRAHA 0 (1-4)
Aug 17, 2011 at Castion di Strada (Comunale)

SABAT PRAHA starters: 17/cf DOUBRAVOVÁ,J; 26/2b PLECITÁ,Luc; 8/lf POLIVKOVA,Mi; 25/1b KALINOVÁ,Kri; 10/dp BRAVKOVA,Ade; 3/ss HINTNAUSOVÁ,; 18/c KARKOSKOVÁ,D; 9/3b STVERÁKOVÁ,A; 2/rf POTUZNIKOVÁ,; 13/p POJEROVÁ,Kat;

TERRASVOGELS starters: 13/2b WITTEVEEN,Me; 2/rf DE WIND,Mar; 8/cf STARRENBURG,; 44/c GENTILE,Kai; 3/ss VLEUGELS,Mar; 16/lf SCHOENMAKER,; 9/dp ROEST,Flo; 17/1b WAASDORP,Lis; 21/3b HOLVAST,Lot; 19/p DE WEERT,Gin;

SABAT PRAHA 1st - DOUBRAVOVÁ,J reached on a throwing error by 2b. PLECITÁ,Luc flied into double play 3b to 2b, bunt; DOUBRAVOVÁ,J out on the play. POLIVKOVA,Mi walked. KALINOVÁ,Kri flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

TERRASVOGELS 1st - WITTEVEEN,Me grounded out to 2b. DE WIND,Mar walked. DE WIND,Mar stole second. STARRENBURG, flied out to cf. GENTILE,Kai walked. VLEUGELS,Mar walked; GENTILE,Kai advanced to second; DE WIND,Mar advanced to third. VLEUGELS,Mar advanced to second on a wild pitch; GENTILE,Kai advanced to third on a wild pitch; DE WIND,Mar scored on a wild pitch. SCHOENMAKER, struck out swinging. 1 run, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

SABAT PRAHA 2nd - BRAVKOVA,Ade tripled to right field. HINTNAUSOVÁ, out at first 1b to 2b, bunt. ::: BRAVKOVA out by rule - Runner Left Early :::. BRAVKOVA,Ade runner left early, out at third 3b unassisted. KARKOSKOVÁ,D struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

TERRASVOGELS 2nd - ROEST,Flo walked. ROEST,Flo stole second. WAASDORP,Lis flied out to rf; ROEST,Flo advanced to third. HOLVAST,Lot singled, advanced to second on a muffed throw by c, RBI; ROEST,Flo scored. HOLVAST,Lot stole third. WITTEVEEN,Me reached on a dropped fly by ss; HOLVAST,Lot scored on the error. WITTEVEEN,Me stole second. DE WIND,Mar walked. DE WIND,Mar stole second; WITTEVEEN,Me stole third. STARRENBURG, singled, advanced to second on the throw, 2 RBI; DE WIND,Mar scored; WITTEVEEN,Me scored, unearned. GENTILE,Kai walked. STARRENBURG, stole third. VLEUGELS,Mar flied into double play 1b unassisted; GENTILE,Kai out on the play. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

SABAT PRAHA 3rd - STVERÁKOVÁ,A flied out to rf. POTUZNIKOVÁ, struck out swinging. DOUBRAVOVÁ,J flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TERRASVOGELS 3rd - SCHOENMAKER, walked. ROEST,Flo singled to catcher, advanced to second on the throw; SCHOENMAKER, advanced to third. WAASDORP,Lis flied out to ss. HOLVAST,Lot fouled out to 3b. WITTEVEEN,Me walked. DE WIND,Mar walked, RBI; WITTEVEEN,Me advanced to second; ROEST,Flo advanced to third; SCHOENMAKER, scored. STARRENBURG, tripled to right field, scored on an error by 2b, 4 RBI; DE WIND,Mar scored; WITTEVEEN,Me scored; ROEST,Flo scored. GENTILE,Kai hit by pitch. VLEUGELS,Mar singled through the left side; GENTILE,Kai advanced to second. VLEUGELS,Mar advanced to second on a wild pitch; GENTILE,Kai advanced to third on a wild pitch. SCHOENMAKER, walked. ROEST,Flo walked, RBI; SCHOENMAKER, advanced to second; VLEUGELS,Mar advanced to third; GENTILE,Kai scored. WAASDORP,Lis flied out to cf. 6 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

SABAT PRAHA 4th - DE WIND,Mar to cf. VAN DEN HEUV to dp for STARRENBURG,. ROEST,Flo to rf. PLECITÁ,Luc walked. POLIVKOVA,Mi flied out to 1b. KALINOVÁ,Kri lined out to ss. BRAVKOVA,Ade lined out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


TERRASVOGELS 11, SABAT PRAHA 0 (Aug 17, 2011 at Castion di Strada)
----------------------------------------------------------------------
SABAT PRAHA......... 000 0 -  0  1  3      (1-4)
TERRASVOGELS........ 146 X - 11  5  1      (3-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SABAT PRAHA - POJEROVÁ,Katerina and KARKOSKOVÁ,Denisa. TERRASVOGELS - DE WEERT,Ginger
and GENTILE,Kaitlyn.
Win-DE WEERT,Ginger(1-0)  Loss-POJEROVÁ,Katerina(0-1)  T-1:18  A-15
Weather: Sunny
Game notes:
SCOREKEEPERS : PIERI Stefano , COPPI Michele
T.C. ELSIHANS Jourgen , MARCON Alessia